Idag

Sitter nu i mammas kök med det segaste internet som inns och älsklingen min i mitt knä (i telefonen på högtalare alltså =/ men man kan väl drömma). Maten är precis klar, lasagne blir det. Mums!
Idag har jag vart väldigt trött och haft lite huvudvärk, för jag har inte kunnat sova bra alls de senaste nätterna. Inte av någon direkt anledning heller utan bara för att min hjärna tydligen bestämt att jag inte ska kunna somna innan tolv även om jag går upp sju på möran.
En intressant sak är att åka bil med mina kusiner, för hur unga de än är så vet de tydligen allt (i alla fall mycket mer än mig) om bilkörning :P Imorse till exempel så fick minstingen för sig att jag körde för fort (fast det gjorde jag ju inte hon såg bara inte ordentligt eftersom hon inte satt på förarplatsen), och jag skulle inte blinka i vissa korsningar för "det gör aaaaaldrig min mamma", hehe :P Så söta! Idag har jag även brännt plättar för första gången :( Det var inte så kul ju, men så är det väl när man är trött antar jag. Inatt ska jag bannemej sova har jag bestämt!
Nu ska jag äta!


Nu har jag ätit och USCH nu kom det jordens äckligaste jävla spindel oc kröp förbi min fot!!! Fy tusan, men tack och lov så har jag en modig lillebror som var snabb och hämtade papper så jag kunde ta den. Usch...
Och jag och min kära mor skulle ha rensat i förrådet idag, men hittills har vi bara suttit och tölat och ätit lasagne och vart jättesega bägge två, så jag vetefan om vi hinner med det idag, men imorron finns ju alltid och då kanske det är lite stabilare väder också, för jag tror stenhårt att det kommer börja regna när som helst. Men det visar sig väl.
Nu påpekade mamma nyss att jag inte skrivit något om midsommar och det stämmer ju faktiskt men det är för att jag hade tänkt göra ett bildinlägg om midsommar. (som kommer sen alltså)
Nu gav hon mig en sån där "Oreo"-kaka som är på reklamen som man ska doppa i mjölk vet ni. Jag hade fått för mig att dem skulle vara skitäckliga, men tvärtom så var dem faktiskt ganska så nästan jättegoda. Det var otippat.
Nu ska jag dricka en energidryck och försöka hjälpa mamma att komma på ett namn på en ny mail till henne.
Herrå!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hittills...

...går det väldigt bra fortfarande med "jobbet" :)

Denna vecka har jag nästan inget att göra, lugnt och skönt, men nästan lite långtråkigt mitt på dan sådär. Idag har jag hälsat på farfar och farmor och fått presenter från kina och stekt plättar och pratat massor i telefon och fått världens gulligaste mms och ätit körsbär. Det har vart en bra dag. Imorrn ser lugn ut än så länge och det känns ju gött faktiskt. På torsdag ska jag hälsa på min gode far. Var längesen så det ska bli kul. Nu är jag lite för trött för att blogga och det är inte lika kul när jag inte kan lägga in massa bilder heller, men det tar jag kanske imorrn istället. Nu ska jag ringa till älskling!

Herrå bloggis.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Packa, fixa, kaffe

Nu är det dags att packa igen! Imorrn blir det midsommarfirande i värmland med mamma och co. först och sen med kärring och resten vid stugan! Ska bli sköjj! Men först har vi natten framför oss. Den är planerad att bli sömnlös, jag ska packa och diska och fixa och dricka kaffe hela natten och när älskling kommer hem från jobbet te möran så ska vi käka occh sen haffa närmsta buss til karlstad! Sen kan vi sova hos mamma innan vi ska börja midsommarfira.
Kaffe är för övrigt det bästa som finns!
Jag är för övrigt supernöjd med min nya telefon. Den är inte lika läskig idag, fast ändå lite fortfarande.
Idag har jag och Kevin spelat Halo 3 tillsammans. Skitkul måste jag säga! Jag brukar inte alls ha mycket till övers för såna spel, tycker att de brukar vara lite enformiga men det var faktiskt ruskigt kul när man var två och spelade tillsammans. Vi blev sittnas hela kvällen nästan.
Innan det var Tilly här också. Vi drack kaffe och åt glass och kom ikapp med allt skvaller vi missat när jag vart borta en vecka. Mycket mysigt.
Nu måste jag sätta fart!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bloggdesign

Åh jösses, då har man ägnat massa timmar åt att försöka fixa lite med bloggens utseende, jag vart så trött på att den var så opersonlig! Men nu ser det i alla fall lite bättre ut, eller faktiskt ganska mycket bättre!
Jag har dessutom fått hem min nya telefon idag (YAAAAAY :D:D:D) en Samsung GT-S5600 touchmobil. Jag är ruskigt nöjd, fast jag är fortfarande lite rädd för telefonen. Inte rädd så att den "hoppar upp och biter mig", men det känns som om den är för ny och frän för mig, alldeles för spejsad och avancerad och jag fattar knappt något av den än, men jag lär mig väl antar jag! Lyckades jag lära mig att fixa till bloggen så ska jag väl kunna lyckas lära mig hur en telefon fungerar (hoppas jag)!!!? Jaadå det ska nog gå bra... :D
Nu upptäckte jag att jag hade glömt bort min glass, så den bör jag nog äta nu innan den är helt rinnande.
Hej då bloggen med nytt utseende.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommarens favvisar hittills!

Här kommer lite förhoppningsvis inspirerande, men kanske åtminstonde lite roliga bilder, med lite accesoar-tips, lite "mode"-tips, lite kärlek och lite skratt. Saker och bilder som jag gillar i alla fall :) Enjoy.


Sommarens favvisprylar



Väska som jag fick av mamma (179kr Kappahl)
Hjärtformade solglasögon (från Cubus barnavdelning) är nog absoluta favvisaccesoaren i sommar :)
Underbara skor som jag fick av älskling i julklapp <3 (Skopunkten tror jag bestämt!)
Coca Cola lypsyl som både smakar och luktar coca cola (25.50 på Kappahl)


Snyggaste hunden förutom Sigge


Selma, "minsta kusinen" skulle man kunna säga, gladast i hela världen!
Man har inte tråkigt när man umgås med henne i alla fall :P


Kärlek så det skriker om det



Jag och älskling <3 Så underbart



Jag goes Ramones-style


Lite "Mode på Hannas vis" här. I sommar har jag nämligen fått för mig att jag ska skita i att köpa för mycket nytt och piffa upp mina gamla kläder som jag kanske inte tänkt på att jag har längre. Så nu är jag i full gång med att försöka hitta inspiration. Men det är kul som fan faktiskt!
Här (bilden ovanför) är jag i min gamla Ramones-tröjja som jag piffat upp genom att klippa "sönder" den så den hänger ner över ena axeln, något som jag gillar skarpt att ha!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hemma igen :)

Ajjemen! Hemma i Örebro igen. Hos älskling, vovven, råttan, lägenheten... Speciellt älskling :)
Bussresan hit var dock ingen hit... Jag vill ha en biiiiil :( Jävla helvete att bilar bara ska gå sönder.
Känndes helt overkligt att se älskling där på resecentrum... Helt underbart :)
Igårkväll blev helt magisk!

Fast jag har haft otroligt kul i värmland också, och jag har hoppat så mycket studsmatta att jag är förvånad att jag inte gått ner tio kilo! Förutom att umgås med mina galna (<3) kusiner så har jag fyndat massor på rean. Favorit fynden är: FYRA par jeans, superslimmade, på BikBok för, och håll i er, 98kr!!!!!(för alla fyra alltså, det var två för 49 vilket blir 24,50/par). Och en jacka, även den superslimmad, rutig, lite skjortaktig på JC för 100kr. Knästrumpor på Kappahl för 19.90 och massa mer, men jag orkar inte skriva med allt. En grej jag köpte var inte på rea, men den är fräsig nog att skrivas med, ett lypsyl som smakar och luktar coca cola! Lite kul tyckte jag :) Fanns på Kappahl.

Nu har jag och Kevin fyllt upp skåpen med mat och diverse nödvändigheter och snart blir det lasagne. Mums!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Veckans citat

Veckans citat står minsta kusinen för!
En dag satt vi bara ute på deras stora studsmatta, trötta efter allt hoppande, och från ingenstans kläcker hon ur sig: "TÄNK om man kunde fisa sig själv i ansiktet!!! Då skulle man ju DÖ av lukten!!!" Och ser alldeles chockad ut över denna fundering, men återgår snabbt till att studsa runt på mattan istället :D

Hittills har allt här gått jättebra. Jag har haft skitkul! :D Men igår kväll måste jag säga att jag var allt väldans trött efter minstingens punkkalas :P Men nog lyckades vi stöka till tösera så föräldrarna fick något att göra när de kom hem sen ;)

Jag tog jordens coolaste bild på voffsen också, men jag hittar inte min kamerasladd så jag kan inte lägga in den i datorn :( Nu bär det strax av till tandläkaren, sen till stan för att fika med min gumma :)

Kevin: Jag saknar dig och våra små galningar enormt mycket! Hoppas ni har det jättebra! Massa pussar!

Herrå bloggis :)

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Då så

Då var det dags då. Hotland here I come!
Värmland: Det ska bli skitkul :D
Sötnos: Jag kommer sakna dig och våra små monster <3 Hoppas ni har det jättebra här hemma hela tiden! :)
Kram allihopa :D

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Herrååå :)

Åsbrorocken here we come :)
Synd att det är pissväder bara... Men men :D

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens bild

Idag rakade jag av Kevin kammen. Känndes lite ledsamt först, men titta vad söt han blev i snaggat :D Sen hade vi värsta mysdagen bara han och jag och lagade massa god mat och myste i soffan <3



Nu höll jag på att trilla av datastolen för att jag försökte dra ur en sladd och var för lat för att orka resa på mig, om nu det kan vara intressant.

Imorrn blir det att se Horrorcocks lira på åsbrorocken. Ska bli kul!


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nattliga funderingar

Sötnos är på jobbet och här sitter jag. Har svårt att sova, har råkat vända på dygnet utan att jag själv menat det.
Damn you, sommarlov :)
Idag var en mysig dag, Kevin kom hem runt 6 imorse, så vi kom väl i säng vid 7 ungefär och sen ringde mamma och väckte oss kvart i nio, men som tur för mamma var (hehe) så somnade vi båda om fort efter det. Jag vaknade sen vid två av att Tilly smsade och så kom hon hit och så hade vi tvättid vid sex och så tvättade vi och så handlade vi och så tittade vi på tv för första gången på en vecka :)
När Tilly åkte hem så myste jag och Kevin i soffan tills det var dags för honom att åka till jobbet. En bra dag helt enkelt.
Nu ska jag varva ner, mysa med voffen i soffan, titta på någon kass film och vänta på sömnen och sötnos.
Imorron ska också bli en bra dag! :)

Här är en fin bild på mina pöjker:

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ångest, fästingar och ledsen vovve

Tog just en till fästing från sigges huvud. Hade inte alls vart lika läskigt om de hade satt sig fast någon gång, men de senaste tre fästingarna jag plockat från honom har bara krypit runt i pälsen på honom och det är så jävla läskigt, för om de inte sätter sig fast på honom så kommer de ju krypa över på mig och Kevin och jag skulle dö ihjäl på fläcken om jag hittade ett av de där små asen på mig! Jag har alltid vart ruskigt rädd för fästingar, men jag har aldrig vart speciellt orolig för att jag ska få en, men nu är jag tamejtusan livrädd! Usch!!!!!
Och det är ju inte speciellt kul för stackars Sixten heller :( Han är jätteledsen för nu får han inte sova i sängen och han får inte vara i soffan om vi inte kollat igenom honom lite snabbt och det törs inte jag när inte Kevin är hemma :S Fast den jag tog nyss var jag ju tvungen att ta själv, för Kevin åkte precis på någon kurs för jobbet och jag kan ju inte bara låta den krypa runt på hunden och hoppas på att den antingen stannar där tills Kevin kommer hem eller den självdör och försvinner. Så jag var ju tvungen och varenda liten del av mig skrek när jag gjorde det! USCH det är så läskigt!
Men för att försöka tänka på något trevligare så ska det bli väldigt kul att se Kevins band Horrorcocks spela på Åsbrorocken på lördag! Ser fram emot det! 
Fast söndag blir inte lika kul, eller det ska ju bli kul att åka till värmland ett tag, men jag ser inte direkt fram emot att Kevin, Sigge och Ebba måste stanna här :( Det känns riktigt jobbigt, men det ska bli kul att få som sagt träffa alla och så!

Nu över till gårdagens aktiviteter:
Vi fick i förlovningspresent och när jag fyllde 18 ett presentkort på att åka räkbåten här i örebro (Man åker båt och får äta hur mycket räkor man vill :D:D:D) och nu igår kom vi äntligen iväg och åkte och det var helt underbart! Världens mysigaste båttur och så mycket räkor att man hade räkor rinnandes ur öronen sen känndes det som!

Örebro var väldigt fint från vattenperspektiv :)


mmmmmmm räkor


mmmmmmm räkor :D


Uppe på däck <3




Världens sötaste Kevin proppmätt efter hur mycket räkor vi kunde äta :) <3

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ebbis och lite så

Idag är jag trött. Fastän att vi sov till typ tolv. Sen åkte vi iväg till skolan för Kevin skulle ta kopior på sina betyg så att han kunde lämna dem till komvux.
Sen åkte vi hem och hämtade Ebbis, för två av hennes klor på baktassarna hade växt sig på tok för långa och vi vågade inte klippa dem själva så vi bad de på djuraffären om hjälp. Jag var rädd att det skulle bli jättekrångligt, för Ebbis tycker inte riktigt om att hållas still, men det gick bra faktiskt. Sen fick vi prov på en ny mat till henne som vi hoppas på att hon ska tycka om. Hon är så kräsen våran lilla Ebbis :) Alla inne på djuraffären (även de kunder som var inne) ville klappa henne och det vart jag faktiskt lite förvånad över, för annars när man kommer med en råtta så brukar folk bara bli rädda, fast Ebba är ju grymmt söt och charmig så det kan man väl förstå kanske ;)

Idag ska Tilly komma hit och dricka kaffe, ska bli mys.

på söndag åker jag till värmland för att jobba, så jag ska vara borta i tre veckor, men Kevin börjar jobba här i Örebro nu inatt, så vi kommer alltså vara ifrån varandra i kanske tre veckor :( Det blir det längsta vi vart ifrån varann på över två år och ingen av oss är väl speciellt pepp på det, men hyran måste ju betalas.
Så det får gå, och för att se det från den ljusa sidan så får vi ju längta lite efter varandra i alla fall plus att jag ser ju fram emot att få träffa alla i värmland igen.

Nu ska jag koka nudlar och gosa med Ebbis och mina pöjker :) <3


Det här är Ebbis på Kevins axel för nästan ett år sen!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Inte okej

Nej vissa borde kanske ta och reflektera lite över hur de beter sig när de dricker. Jag är grymmt förbannad för det är inte kul att behöva ta hand om andras skit och blaaarghh jag orkar inte...

Men förutom det så var Kevins student helt underbar faktiskt, och vi fick världens bästa överraskning både han och jag, mormor och morfar kom nämligen dit å kollade!! :D:D:D Utan att berätta att de skulle det så vi blev ruskigt överraskade måste jag säga!
Kevin hade det nog bäst av alla tror jag :) Och det var ju det som var meningen också, för det var ju hans dag faktiskt! Jag älskar dig Kevin! Jag är enormt glad för din skull! :)

Ingen som vet hur man tvättar en soffa som inte har avtagbart tyg förresten? :((((((

Hejdå blööööggen

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Studenten och lite så :D

För idag tar min underbara Kevin studenten :D Grattis grattis!
Jag har precis kört honom till skolan och nu ska jag göra iordning mig och fixa massa så att han inte behöver tänka på annat än typ öl idag :D
Hunden är skitsur på mig, dels för att Kevin försvann (husses hund!) och dels för att jag inte har tid att sitta still med honom i mitt knä hela tiden. Lilla krake :)
Nu ska jag fixa och ikväll blir det fest :D
(blev mycket smileys i det här inlägget såg jag, men idag är en glad dag! Så det gör inget!!)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis älskling :D <3

För idag fyller min underbara sötnos år <3 Grattis grattis! Och han blev väldigt glad över sin awesome present (fia med hutt) och ikväll när han repat klart blir det öl och vänner :D

För övrigt så har jag sommarlov nu :D:D:D Fast avslutningen var helt värdelös och jag ska aldrig mer gå på en avslutning! Det enda den gav var en arg solbränna på min rygg som kliar, men så fort jag kliar tillbaks så gör det bara ont :( Ledsen gubbe som Mlo skulle sagt :(
Men nu är jag i alla fall hemma igen och mätt och belåten, men lite stressad för jag ska hinna diska och duscha innan Kevin kommer tillbaka från repet!

Jag blev även vän med en person som jag länge vart ovän med idag, känns skumt men bra ändå.

Nu ska jag sätta igång med allt, hejdå bloggen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varm bil och nya shorts

Tvingade med Tilly till marieberg idag för att köpa födelsedagspresenter och student-presenter till Kevin :)
Först sprang jag runt ett tag i panik och undrade varför gud, om han nu finns, var tvungen att hata mig och låta min pojkvän fylla år OCH ta studenten under en och samma vecka!! Jag och min plånbok tycker inte om gud.
Men sen så hittade jag världens mest AWESOME födelsedagspresent OCH födelsedagskort så då blev jag glad igen, och en kort stund senare hittade jag av en ren slump helt awesome studentpresenter och kort också! Så då var jag så glad att jag råkade köpa ett par nya shorts till mig själv också, men det gjorde inget för dom ville följa med mig hem ;)
Kan dock inte skriva här än vad jag köpte till Kevin, för han läser min blogg, men jag kan i alla fall säga att han imorrn kommer få en traditionell (enligt familjen Stjärnlöf-Norén-Andersson) födelsedags-frukost på sängen och jag är övertygad om att han kommer bli glad för sina awesome presenter :D

Idag är en bra dag!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()