Seg dag och migrän

Vaknade med migrän imorse. Eller rättare sagt när Kevin kom hem imorse (tidigt!!!) så var jag lite bakis, men sen när vi båda vaknade på dagen nån gång så hade jag migrän istället så det var bara att ta en tablett och försöka fortsätta sova.
Så dagens planer att gå till posten och hämta mitt körkort fick skjutas upp tills imorrn.
Igår var riktigt kul förresten. Riktigt riktigt kul.
Idag blev det ju då sova halva dagen och jag tror inte resten av dagen blir så fartfylld. Kevin ska repa sen och jag har en uppsats att göra klart så det blir nog så kvällen ser ut.
Gött för Kevin också, inatt var sista natten på na för honom. Skönt för han att få slippa jobba natt ett tag även fast själva jobbet är något han trivs med.

Nu ska jag äta choklad!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra dag


Sitter hemma hos "syster" Emlo med en liten hund i knät och dricker lite vin. Blev en fin dag på stan och lite kaffe på Rockis och så köpte vi för första gången ever vin på Rockis. Mysigt värre. Nu blir det hårfärgning för Emlos del och så blire käk. Vi unnade oss även vindruvor i efterrätt.
Bra dag med andra ord :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bajs

Skrev massvis men det försvann för datorn dog. Gaaaaahh vad irriterande XD

Nu blire fika på stan med Emlo :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nattliga rutinen

Mja, nu när Kevin jobbat natt och jag inte behöver upp tidigt så har jag fått någon form av rutin på vilka program jag kollar på. Alltså tv 11 räcker bra för mig just på nätterna.
Kevin går till jobbet tolv.
00.00 Cheaters - Sånt jäkla kul tidsfördriv, riktigt underhållande fast jag egentligen tycker själva grejen är ganska fånig. Men ändå ruskigt underhållande!
01.00 Big Brother - Försöker strunta i att titta på det vid 22.00 så jag har något att göra när Kevin gått.
02.00 Tool Academy - Såååååååå kasst så det blir såååååååå kul. Älskar såna här kassa amerikanska skitserier där folk skämmer ut sig och bråkar, slåss och bölar. Speciellt mitt i natten när man är övertrött och kan skratta åt allt.

Så där har ni den. Min nattliga tv-rutin. Spännande va?
Nej inte direkt, men nu återgår jag till tvn så ses vi imorrn istället!

Natti natti!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klänning

Yes då har jag äntligen hittat vad jag ska ha på mig på studenten och beställt klänningen. Tänker dock inte visa er än, ni får se när det är dags.
Känns sjukt skönt att äntligen ha hittat exakt vad jag ville ha, för jag har ju hela tiden vetat hur den skulle se ut och så men det dumma med att veta vad man vill ha (i klädväg) är att det ofta inte ens finns. Men nu har jag hittat den! Och den är absolut inte vit kan jag ju tala om. Förstår inte poängen med att det ska vara vita klänningar på studenten, för visst, vill man ha en vit klänning så ska man ju självklart ha det, men jag tänker då fan inte ha det för jag vill inte det :D Vad är det för fel på alla andra färger?
Haha och nu sitter ni och gissar vilken färg jag ska ha.
Eller inte, nog inte så många fler än jag som bryr sig om vilken klänning jag ska ha. Men lika glad för det är jag, för nu har jag beställt den!

Nu, mat!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Råttisarna

Tänkte bara visa er en bild på hur stora råttisbebbisarna är nu. Dom har nästan växt om morsan sin :)



Små sötfisarna ^^ <3

Permalink Djuren Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godsaker

Gårdagens efterrätt
Chokladpudding med jordgubbar


Dagens efterrätt
Äppelpaj (och så hade vi såklart marsansås till)


GÖTT :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Döende

Weeeeeeii idag är man inte på topp, hehe. Håller på och plockar lite och Kevin är go och tar disken. Snart kommer Herr Tilly hit för att visa upp sin nya bil (asum asum asum ^^) som hon fått idag och så slinker nog en hel del kaffe ner också.

Igår var riktigt kul måste jag säga! Satt hemma hos M och hade det trevligt och sen skulle dom ut på krogen men då vi hade voffen med oss så traskade vi hemåt och myste i soffan och glodde på massa Scrubs och bara njöt av att Kevin hade en natt ledig.

Idag förutom kaffe med Tilly så blir det soffläge. Om nu inte våran bil blir klar.
Och då jag idag ser ut som en otroligt död zombie så får ni bara en bild från igår :D
Ha en bäst söndag!



Och just det ställ om klockorna va!!!!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hey ho lets go


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bakom mina solglasögon

Hade världens mysigaste morron idag. Satt med kaffet och myste med ena råttan, Whiskey. Skitmysigt var det hon klättrade upp och satte sig på mitt huvud och lekte herren på täppan.
Sen väckte vi sötnos och så gjorde vi oss iordning och drog upp på stan, inte med Whiskey dock, hon får stanna hemma tills det blir lite varmare ute!

Jag passade på att visa Kevin ett par solglasögon jag kikat på x antal gånger under året och vet ni? Han köpte dom till mig. Så otroligt söt är han ^^ Puss på dig sötnos!
Här är dom, visst är dom skitsnygga?

Och jag är så glad för jag har så sjukt svårt att hitta solglasögon som sitter bra och jag måste verkligen ha några bra för när det är soligt ute får jag oftast migrän om jag inte har solglasögon på mig. Skitjobbigt. Men nu har jag ju ett awesome par :D

Ikväll ska vi dricka lite vin och ha det mys. Ska med Emlo till herr M. Kuligt kuligt!

Nu, hårfärgning. Bara svart igen så inget speciellt... än! ;)

Permalink Mitt mode Kommentarer (0) Trackbacks ()

*Dreggel dreggel dreggel*

Åååååååååhh jag dör. Här är några av anledningarna







Skor från Nelly.com, Scorett och Shock
Ibland önskar man att man var miljonär...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Payday

Yes yes idag fick man pengar. Härligt härligt, fast det mesta går ju till räkningar >.< Bajsigt.

Men men igår gick jag och Tilly på stan och letade solglasögon och diverse annat. Så sjukt irriterande dock, för jag hittade ett par solbrillor jag verkligen ville ha och en väska som sa att den ville bo hos mig... Men jag var ju tvungen att vänta och se hur mycket pengar vi har när räkningarna är betalda, så sen får vi se om dom får bo hos mig, hihi.

Det där mötet gick ju inte så som vi ville men det gick som vi hade förutspått ungefär. Läraren i fråga lyssnade inte ens när vi, med rektorn då, försökte berätta att problemet var att hon inte lyssnar. Så vi får väl se, vi fick fram våra åsikter men jag uppfattade det inte som att det gick in, och dessutom, antingen så är läraren en stor fet lögnare eller så har någon/några fegisar i klassen tappat bort sina bollar.

Jaja skit samma nu är det helg och jag är ledig bajslänge, har en riktig långhelg. Så idag ska det färgas hår och grejs och ha filmkväll med Sötnos innan han måste jobba.

Nu, frukost!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morronkaffe

Sitter med morronkaffet och försöker komma ur zombietillståndet som alltid råder när man går upp på morron. Känns ju riktigt bra att det är så fint väder, nästan så man kan börja hoppas på att våren kanske kommer stanna den här gången plus att då kan jag ju använda mina awesome solglasögon :D


Straxt bär det av till mötet med rektorn och den där läraren. Lycka till till oss.

Nu, smink bannemej!
Püsshej!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Yaay

Gött med lite nytt och fräscht :D


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Studentklänning

Åhh jösses jag måste verkligen hitta en jävla studentklänning nu. Alltså jag vet ju hur den ska se ut men jag vet fan inte vart den finns. Jag blir galen. Jag har bara hittat några som kaaaanske skulle funka fast man ångrar sig liksom när man kollar på dom en stund och tänker fast neeeee... Så jag vettefan. Börjar ju bli lite bråttom nu nästan.

Idag var jag hos Herr Tilly och kom igång med vårt projektarbete. Eller ja, rapporten, själva arbetet har vi redan gjort ju :) Så nu har vi fördelat arbetet och börjat ordentligt så det känns ju gött.

Imorrn ska vi ha möte med rektorn och den där läraren. Får väl se hur det går. Jag har mina aningar kan man väl säga... Tippar på att det kommer sluta med att hon inte lyssnar på oss i alla fall och att det inte finns någon som man kan ersätta henne med och så kommer alla få ig i det ämnet och så blir det bajs av allt. Men vi får väl se.

Neee fan det blir mest svammel det här nu ska jag käka.


Püsshej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nya vitvaror :D

Yaay nu precis när jag skulle springa till bussen för att åka till Herr Tilly och göra projektarbete så kom det en karl och plingade på och sa att han hade med sig våran nya kyl frys och spis. Gissa om man blir glad då :D
Och det skummaste var att han som var med och hjälpte vitvarukarln var Dennis i min klass!! Jäkla otippat, haha, men det var ju kul.
Fast stackars Tilly får ju sitta och vänta ett tag till på att jag ska komma och lysa upp hennes tillvaro.
Jaja, bild kommer senare nu ska jag straxt (försöka) dra till Herr Tilly igen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Scrubs

Jag och sötnos håller på och kollar igenom alla avsnitt av Scrubs. Så jäkla bra och det är ju så förbaskat gött att ha nån serie sådär som man bara kan slöglo på när man vill. Så kvällen har bestått av soffmys och så fixade sötnos iordning jordgubbar och glass <3 Sååååååå mumsigt var det :) Omnomnom!

Idag vart det storhandling (okej mer "mellanhandling" ?? ) så det var ju najs att få fylla på lite i diverse skåp för nu var det bannemej nära tomt i vartenda ett. Synd att det är så gott med mat annars kanske den skulle räcka längre... Humm.

Nu ska vi gå ut med voffsen, sen blir det nog bannemej sova tror jag. Är tröttis.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Galet

Helt galet vilken cirkus det blivit av allt det här med den där jävla idiotläraren. Jag och Tilly ska representera klassen på torsdag i ett möte med rektorn och henne. Får se om hon kanske i alla fall låtsas lyssna på oss när rektorn sitter med men jag tror faktiskt inte det. Hon konfronterade hela klassen idag och jag vart ganska sur på att ingen sa vad de tyckte. De flesta vågade knappt säga ett pip, så jag och Tilly och några till fick ta skiten. Dumt tycker jag. Men men på torsdag visar det sig om det finns något hopp alls att lösa detta drama.

Nu ska vi handla hoppas jag men det beror lite på bilfan om den är klar eller ej.

Permalink Skola/Lastbil Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saknar...

Flogging Molly - Laura

Feel the words from my lips,
To your heart's fingertip,
And you know where I come from,
Cause I know, yes i know,
Everything there is to know,
Cause I lost everything I had...

See I,

I could have danced on the sun,
But my world came un-done...

Lauraaaaa


There's no need for tears,

Cause there's no need to cry,
That love that you leave
Will never be denied,
This pain in my head,
Escaped from my heart,
No woman alive could touch who you were,

So bye bye Laura,

There's no one to take your place,
Bye bye Laura,
Your beauty will never fade,

They'll say thats your song,

Will reach for the sky,
This love that you leave
Will never be denied,
And after the song,
The spirit lives on,
Though your not around,
You'll never be gone,

So bye bye Laura,
There's no one to take your place,
Bye bye Laura,
Your beauty will never fade,

But I,

I could have danced on the sun
But my world came un-done
Lauuuura

Yet I,

I could have danced on the sun
But my world came un-done
Bye bye laura, bye bye laura....

So bye bye Laura,

Bye bye Laura,
This pain in my head,
Escaped from my heart,
No woman alive could touch who you were.

So bye bye Laura,

There's no one to take your place,
Bye bye Laura,
Your beauty will never fade,
So bye bye Laura,
There's no one to take your place,
Bye bye Laura,
Your beauty will never fade, ...fade.


Tänker på min Bebbis när jag hör den här låten. Jag har aldrig någonsin älskat någon på det sättet. Min vackra underbara bebbis... Att det fortfarande gör så sjukt ont när jag tänker på henne. Jag saknar henne så jag tror jag dör ibland. Tänker på henne varje dag <3

Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fittlärare, utvecklingssamtal, bil och fest

Jahopp då var det måndag igen och vädret går därefter. Men helgen var riktigt bra i alla fall. Trist bara att Kevin inte fick ledigt i fredags men det gick ju ändå.
Såhär såg lördagen ut:
Räddi to paaarti

Yäääähh

Fråga inte, haha!

Misstänksamma Kärring kommer när man minst anar det XD


Var ju inte direkt fest för det var bara vi fyra men kul som fän var det ändå :)
Vart långa fina diskussioner och massa mycket bra musik.

För övrigt så lämnade vi in våran bil till en bekant som skulle hjälpa oss byta slavcylinder eller vad det nu var, men det var fan för 9 dagar sen och vi har inte hört ett pip. Då sa vi ändå att det var bråttom också. Dåligt tycker jag, han kan ju i alla fall ringa och säga att han inte hunnit med än eller nåt så vi vet liksom. Men man vill ju inte ringa och tjata heller. Jobbigt läge för vi behöver verkligen ha bilen nu. Men men.

Igår hälsade vi på F en sväng också, ska hälsa på han imorrn med antagligen.

Åhh jösses, det är för övrigt "krig" mot en lärare på skolan. Hon är så sjukt dum i huvet och kan verkligen inte lära ut och han som hon vickar för var miljarder gånger bättre och hon är verkligen den hemskaste lärare jag någonsin haft och heeeeela våran klass plus våran paralellklass håller med och då är det ju inte bara hos mig problemet ligger. Så nu har vi lämnat in en lista till rektorn över klagomål så jag hoppas hoppas hoppas (oj vad jobbigt det var att skriva hoppas tre gånger på rad, haha) att vi får någon annan nu. För rektorn måste fan lyssna när det är så många som klagar.

Hade utvecklingssamtal idag också. Var nog det kortaste sånt jag någonsin haft.

Läraren: Ja, men det går ju bara bra för dig, inga konstigheter.
Jag: Jao det tycker jag allt.
Läraren: Bra då kan du skriva på här att vi haft samtal.

Hehe, det tyckte jag var lite skojjsigt.

Nu ska jag slöglo på tv och vänta på att sötnos ska komma hem från repan. Dom håller på och spelar in demo där, det är ju najs.

Pösshäjj :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag då

Jahopp då var det bara att återgå till att bli deprimerad. Förbannade jävla bajssnö vad jag bara vill spy på den. Det är ju för helvete snart april. om den inte smält bort tills imorrn tänker jag bannemej personligen gå ut och sparka bort den eller nåt.

Hmm, ahh well nu är det i alla fall helg. Gött måste jag säga. Var lagom jobbigt på praktiken idag med all snö (okej det gick rätt bra så det var inte farligt alls men jag hatar snön) men så fick vi sluta tidigare idag till och med så det var ju riktigt najs. Bara det att huvudvärken jag fick runt lunch såklart övergick i migrän (såklart, varför skulle jag få slippa ha det?? -.-) så det var ju bara att ta en tablett och lägga sig några timmar när man kom hem. Inte speciellt kul men nu är det peppar peppar borta.

Nu kom Herr Kärring hit också och kidnappade Kevin med sig till systemet och affären. Men då Kevin inte fick vara ledig inatt (baaaaaaajs na) så får öl bli imorrn och film och god mat bli idag. Men imorrn blir det öl och vin och trevligt sällskap och grejs. Najsigt.

Nu ska jag hoppa in i en efterlängtad dusch, sen ska disken få sig en omgång också.

Bajbaj

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blodigt

Upptäckte när jag kom hem idag och tog av mig arbetsskorna att ena raggisen var blodig. Tog av den och såg att strumpan var ännu blodigare. Tog av den och såg att skavsåret på ena tån hade blodat massa hela dagen. Stackars mig :(

Idag ska vi städa massvis. Eller ikväll klockan var visst en del. Råkade fika innan och kolla på ett (läs några) Scrubs avsnitt. Hehe.
Disken börjas med så brukar resten gå lätt sen. Men det är ju massivt tråkigt ändå, men det är så gött när det är klart så det är ju värt det.

Imorrn kommer der Kärring hit. Ska bli kul. Skönt med helg. Visst jag har vart sjuk och hemma apalänge och bara haft praktik tre dagar men helg är alltid gött! Öl blir och hårfärgning blir och filmtittande i guess. Najsigt.

Nu, städa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Elaka skor och nyfixad voffe

Idag var jag finally på praktiken. Hade äntligen en sjukfri dag :D
Utom lite hosta då men det får man väl räkna med att det sitter i ett tag.
Nu mår jag ganska illa dock, men det är för att det jag ätit idag (utom lunchen på praktiken) är fika, godis och kaffe. Inte bra kombo känner jag.
Jag är så otroligt trött också. Trött i benen och värk i fötterna. Har fått fetaste skavsåret på ena hälen av arbetsskorna. Inte så kul, men det tyckte tydligen mina skor.

Härom dagen gjorde vi en helrenovering av hunden också ;)
Rakade, badade och borstade som scheisse.
Jättefin blev han!

Fast jädrar vad sur han var på mig över det. Hehe.

Idag efter praktiken bar det av upp på stan och möta sötnos och så fixade vi lite ärenden vi hade. Sen stack vi hem och fikade och sen blev vi finally av med bilen. R kom och hämtade den nämligen. Gött! Sen blev det kaffe hemma hos Kevins mor och massa babbel såklart. Härligt härligt.

Nu lagar übersöta Kevin mat till mig. Jag är helt slut. Ska nog sova direkt efter maten faktiskt.

Och ohh just det!!! Jag och Kevin har kommit på en skitsmart sak!! En sån där sak som kommer lösa massa saker här hemma och grejs och underlätta våra liv.
Men mer om det en annan dag för nu får ni vara lite nyfikna ett tag för ni är så dåliga på att kommentera ;)

Nu soffläge sen mat sen sova så pösshäjj!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Finally lite bättre

Ååå vad gött! Äntligen så har migränen släppt! Håller det sig borta så kan jag äntligen förklara mig frisk! Efter två jävla veckors sjuka så förtjänar jag fan lite friskhet tycker jag!
Nu ska vi städa så att man orkar vara här utan att sucka. Kul värre :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Migrän... Igen... :(

Är så trött på detta jävla helvete som kallas migrän. Jag fattar inte varför jag får det så jävla ofta nu för tiden. Det suger jag kan ju fan inte göra nånting ju. Piss. Tredje dagen i rad nu som jag har skiten :(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Långt hår

Jag är så glad över att mitt hår har börjat bli längre. För nu jävlar har jag motivation att spara ut det. Vill fan ha som jag hade i sjuan, ner till höften (okej ner till midjan kanske räcker, vi får väl se vad jag orkar). Är lite rädd bara att jag ska antingen tröttna och klippa mig innan det blivit långt på riktigt, eller att jag ska bli feg och sen inte våga klippa när jag väl har långt om jag nu skulle vilja det av jävligt bra anledningar.
Och just det, tyvärr finns ingen riktigt bra bild på hur långt håret är, men det går ner till axlarna och det var år sen sist det gjorde det! Så ni får klara er utan bild idag :)

Permalink Mitt mode Kommentarer (0) Trackbacks ()

Promenad

Såhär kan en promenad på Abbortjärn i F-haga se ut (ja abbortjärn, is är kul) :)






Idag är jag nästan frisk. Jag och Kevin hälsade på F en sväng nu på eftermiddan. Sen stack vi hem och köpte pizza och scheisse vad gott det var! Nu börjar jag dock känna att en migränattack är påväg. Hoppas på att jag inte har migrän imorrn när jag vaknar då det är praktikvecka. Har jag migrän är det kört för då kan jag varken köra lastbil eller jobba fysiskt så då kan jag helt enkelt inte gå alls och det känns ju lagom pissigt när jag väl nästan är frisk. Jag önskar så att det fanns något botemedel mot migrän, alltså jag har ju tabletter som funkar men dom får jag ju inte köra på och dom blir jag ju i princip helt borta av men det är ju såklart bättre än att ha migrän. Men jag önskar så att det fanns något som kunde bota det för gott liksom. För det är ett jävla helvete att ha faktiskt.
Nu blir det slöa i soffan.
Pösshäjj

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bil hit och bil skit

Trött på bilar som krånglar, men nu jävlar ska vi snart ha en fixad bil. Inlämnad är den så nu är det bara att vänta :)

Idag åkte vi till Kevins far och fick oss lite god middag och kaffe och glass. Mysigt mysigt. Nu är vi hemma igen för Kevin ska jobba inatt med (tråååååk) så vi var tvungna att åka hem. Inte så inspirerad nu. Skriver senare.
Pusssssss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jefflar

Har just satt mig för att titta på Big Brother reprisen då jag inte kollade förut på det eftersom Kevin hatar det, hehe. Jag tycker väl inte heller det är det bästa som finns men man fastnar ju som satan när man väl börjar titta.

Idag var jättemysigt. Såååå underbart att veta att Kevin inte skulle iväg någonstans idag. Vi gjorde inget speciellt så, myste mest i soffan, jag fick migrän så jag tog en tablett och la mig en stund, men det var så sjukt mysigt ändå. Man behöver såna dagar ibland. Som man verkligen inte gör något alls på utan bara är och då med varandra. Ger varandra lite extra uppmärksamhet bara. Ashärligt var det.

Åååhh blev så trött nyss. Jag diskade nu och plockade lite och så så att Kevin ska bli glad när han kommer hem (okej, jag lämnade gjutjärnsgrytan till honom för den är så bökig så jag orkade inte nu mitt i natten) och det gick ju bra såklart. Men sen när jag väl satte mig i soffan och pustade ut och åt cheese ballz så råkade jag äta upp de som var kvar. Och det betydde ju att en till (vi har två likadana) stor jävla skål nu var odiskad. Så trött blev jag så jag ställde den faktiskt bara i diskhon. Jag tror nog att Kevin blir glad ändå faktiskt :)

God natt nu gott folk.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kaffe eller te?

Nej uuuuusch, jag vill inte vara sjuk längre nu ju :( Nu när det är helg och allt. Så jäkla trist ju.

Funderar på om min hals vill klara av kaffe idag eller om det är te som gäller idag med. Det återstår att se, jag tror att det lutar åt te hållet för min jävla hosta är så intensiv så jag vill verkligen inte förvärra den. Hostade så jag höll på att kräkas på tangentbordet igår (alltså det var verkligen nära).

Idag har Kevin lovat mig att han baaaara ska vara med mig. Så jäkla trist för även fast vi bor ihop så blir det ju lätt att man ändå inte ses så ofta. Eller... ses är väl fel uttryck, det är väl mer att man inte får tid att umgås som ett par och speciellt nu när jag har vart (okej ÄR) sjuk så jävla länge så jag har ju inte kunnat följa med på nånting som han har gjort eller så heller. Och sen att han jobbar natt nu gör ju också att det blir konstigt för då sover han när jag går upp liksom. Men men idag i alla fall så har han lovat att vara med mig hela dagen och jag ser fram emot det så jävla mycket :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snöblandat regn

Snöblandat regn plaskar just nu ner utanför fönstret. Jag är så trött på den här jävla skitvintern nu. Ville fan bara gråta och ta livet av mig när jag såg att det snöade igen (alltså när jag såg det igårkväll, men också idag). Jag klarar fan inte av det. Vintern kan ta sig i röven!!!!!

:(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sick of being sick

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lycka :D

Titta vad jag haaar :D *skuttar av lycka*

Och så fick ni se lite av min übercoola rosapantern pyjamas ^^

Puss och hej nu ska här ätas glass :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ben & Jerry's och lite av varje

Sitter med, inte en kaffekopp utan ett glas med blåbärssoppa. Frukost på förkylningsvis.
Jag tror seriöst inte att jag kommer bli frisk igen. Jag är så trött på denna jävla sjuka nu som bara förstör alla planer och allting. Men det är väl bara att bita ihop i guess men blir något bättre blir nästa grej värre. När jag äntligen vart feberfri så vart hostan outhärdlig osv.

Men men, nu är bilen såld också. Känns gött men sorgligt. Jag gillade ju verkligen den där bilen, den var så söt och så härlig att köra men nu fick det bli såhär. Jag har lite panik bara (inte så lite heller för jag vågar fan inte gå genom hela stan mitt i natten) över hur jag ska kunna ta mig till praktiken nästa vecka om vi inte hinner fixa en ny bil tills dess. Finns ju ingen man kan låna bil av heller så det är ju lite knepigt, men det får lösa sig. Som jag känner nu så är jag fan inte ens säker längre på om jag kommer vara frisk tills på måndag ens.

Just nu sitter Kevin och tatuerar sig. Jävla jävel jag vill ju också ju ^^. Och jag ville följa med men där förstör sjukan återigen för mig. Jag måste fan boka tattoo-tid snart. Ska ju ha Ebba någonstans bland annat. Men vi kan ju inte direkt tatuera oss samtidigt, det skulle kosta lite för mycket va.

Jaja, jag är så opepp just nu på allt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Soffan under en filt med en film på tror jag det får bli. Men inte har vi nån mat hemma och inget godis eller fika eller nånting gott (jo varma koppen) och det är ju inge kul. Jag vill ha en stor jävla Ben & Jerry's (cookie dough eller half baked, dom är ju lätt godast <3)

det skulle vara det ultimata idag. *suckar*

Ah well. Ha en bra dag folk

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Flyttad fest

Yes, det var ju meningen att vi skulle ha haft fest hos oss i helgen för Kärring. Han fyller nämligen år imorrn så vi hade tänkt fira honom här i helgen. Men nu ringde jag till honom och kraxade fram hur sjuk jag är och vi kom fram till att det nog är smartast att flytta fram det en helg. Trist men så får det bli. Det är ju inte så kul att ha fest hemma när man nyss vart sjuk (jag utgår från att jag är i princip "nyfrisk" till helgen) för hostan lär inte försvinna helt tills dess och inte allt snor heller och det är inte så kul när alla vill festa loss och ha kul medan man själv vill mysa till en film och ett glas rött i soffan. Plus att det inte är så kul för alla som kommer hit som blir smittade och går hem med influensa. Dålig idé kom vi fram till, hehe.
Idag ska jag fortsätta kurera mig. Min hosta tar död på mig, känns som om lungorna ska följa med upp. Trevligt samtalsämne? Nej, men eftersom jag vart totalt dödssjuk och isolerad så är väl det vad jag har att skriva om.
Kevin var så gullig och tvättade igår och nu står han tillomed och viker tvätten. Han är verkligen en klippa, så himlans lycklig är jag att jag har honom (Puuuuuuuuss på dig älskling ^^).

Hur har ni det? Berätta vettja, jag är ju helt socialt bortkopplad. Har inte vart ut på på tok för länge!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Influensa

Tror att jag har influensa faktiskt. Det här kan fan inte vara vanlig förkylning.
Jag har vart sjuk (med feber hela tiden) i sex dagar nu! Sen i onsdags!!!
Så jävla jobbigt är det och febern försvinner ju fan aldrig. Måste vara flera år sen jag var såhär sjuk.
Känns som om det enda jag gör är sover, snorar, hostar och knarkar förkylningsmediciner (ipren, bisolvon-tabletter mot hostan, nässpray, halstabletter, balm balm som är till torr hud vilket jag får då jag snyter mig, blåbärssoppa, varma koppen osv. osv.).
Börjar tappa alla förhoppningar om att bli frisk eftersom febern inte vill ge med sig. Den har visserligen gått ner lite det är ju inga 40 grader längre men det är ju skitjobbigt ändå.
Ingen aptit har jag heller, ingenting verkar gott och allt är bara jobbigt.
Riktigt gnällinlägg det här men nu tycker jag tamejfan synd om mig.
Tröstar mig med att jag har världens sötaste älskling som tar hand om mig så bra (megamassa pussar till dig sötnos <3) och nya avsnitt av How I met your mother <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fyra år <3

Idag firar jag och min underbara Kevin fyra år!! Helt underbart ju ^^
Något som är trist är ju då att min kropp bestämde sig för att bli sjuk så igår hade jag ju som jag skrev runt 40 grader feber hela dagen, men efter massa ipren, vatten, blåbärssoppa och framför allt sömn, så har jag lyckats mota bort febern nästan helt och hållet. Men det är ju så typiskt ändå för vi skulle ha gått på bio idag och grejs, men nu får det bli en lugn hemmakväll istället. Men huvudsaken är i alla fall att vi umgås bara vi två <3





PUSS på dig SÖTNOS <3

Permalink Kärlek Kommentarer (1) Trackbacks ()

40 grader feber

Kuuuuul? Nej :(

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Stackars voffen

Hmm, dåligt med inlägg. Kom av mig när vi åkte till Hotland i lördags, men nu är jag tillbaka. Mer om hotland senare.

Stackars lilla voffsen är sjuk. Tror vi. Vi vet inte vad det är. Han är jättehängig och verkar ha ont någonstans när vi lyfter honom då han skriker till då ibland, men jag har klämt och kännt på hela hunden och jag hittar ingenstans som han verkar ha ont då. Vi har ingen aning om vad det kan vara, ska till Kevins mor sen och se om hon vet vad det är annars får vi nog rådfråga en veterinär. Hoppas vi slipper det bara för det är ju så förbaskat dyrt (vi har ju såklart försäkring på honom men det kostar ju ändå). Så vi får hoppas han blir bättre stackarn. Han äter ju ordentligt i alla fall så det borde väl vara ett bra tecken?

Nu är det dags att ta tag i disken sen lite lunch tror jag bestämt.

Permalink Djuren Kommentarer (0) Trackbacks ()