Flyttad blogg

Har flyttat mitt bloggande nu till http://hannastar.blogspot.com/ för jag tröttnade på att blogg.se krånglar så för mig hela tiden och jag förstod mycket mer av deras sida än bloggs när det gäller designing av blogg och grejs.

Hoppas verkligen att ni vill fortsätta följa min blogg där, ni får ju gärna gå in där och lägga en liten kommentar så jag vet att ni lever och så får ni jättegärna kommentera designen. Första gången jag klarat det helt själv hihi :)

Så... vi ses på andra sidan då? ;)

Jösses det känns ju nästan lite sorgligt, men samtidigt är det kul med lite förändring. Och jag kommer ju fortsätta blogga som vanligt så det är ju egentligen ingen större skillnad, mer än vart jag loggar in.

Püss püss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yaaay

Nu funkar min blogg igen. Det har vart knas men nu jefflar funkar det :D
Synd bara att jag absolut inte har tid att blogga för denna vecka ska allt som är kvar att göra i skolan lämnas in så jag måste göra klart allt.
Men lite bilder kan ni få från idag iaf :)
Jag köpte jordgubbar idag

och så åkte vi ut till Kevins far för att tvätta bilen så man kan se ut genom rutorna igen

Jag lekte lite med kameran i telefonen också :)


Och nuuuuuuuuuuuuuuuuuu................. Plugga :(

Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()

Brist

Brist på inlägg. Har massor att göra. Återkommer måndag :)

Püss ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nattjobb och testbilder

Mmmm, nu har sötnos börjat jobba natt igen. Bara för den här månaden dock, men det är ju ändå lite trist. För jag måste hålla dygnet rättvänt för jag har ju fortfarande skola ibland ju, hehe. Och snart är det sista praktikveckan och då kommer ju jag gå upp innan han ens kommer hem. Men nästa månad blir bra för han. Då blir det dagtidsjobb :)
Jag skulle så hemskt gärna få ett jobb jag med. Jag har ju verkligen kämpat. Men det är väl bara att fortsätta kämpa I guess.

Tog lite testbilder med telefunken förut. Har ju inte mycket att göra på dagarna nu när sötnos sover. Fast jo jag har en del att göra. Den här helgen ska jag göra klart ALLT som ska lämnas in i skolan. Måste bara få tag på herr Tilly så vi kan göra klart framsidan till projektarbetet också. Fick bra feedback på det så det är ju najs.
Jaja, här är testbilderna. Är faktiskt riktigt nöjd med kameran ^^Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytt hopp och ny telefon

Uj uj uj, fick liiiite nytt hopp om jobb imorse i alla fall. Ringde ett ställe som jag lämnat cv till som verkat mycket positiva redan då som jag verkligen vill jobba hos men som inte har hört av sig så jag antog bara att det var för sent. Hur som helst så ringde jag, mest för att visa att "hallå? Här är jag, jag vill, jag kan" och kollade så de hade fått mitt cv ordentligt. Då fick jag reda på att personalansvarige satt idag och kollade så har jag tur så får jag ett samtal sen eller imorrn *håller tummarna som sataaaaaan!!!!* Så nu hoppas vi på fler intervjuer!

Sen fick jag ett annat roligt samtal, min nya telefon hade kommit redan idag :D
Så det vart en tripp upp på stan för att hämta den och inhandla lite förnödenheter som mjölk (kaffe är inte gott utan det...) och sen stack vi hem till Kevins mor på en liten fika tills Kevin skulle till repet.
Så nu sitter jag och tömmer min gamla telefon (det tar sin lilla tid kan jag säga, he he he) och laddar den nya, så snaaaaart får jag starta den och se hur den funkar, hihi! Spännande va.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Börjar få lite panik

Måste fan hitta ett jobb nu. Söker hur många som helst hela tiden men inget mer napp. Känns ju lagom kul.
Ingen bra dag idag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

GLAAAAAD :D

YAY nu kom min klänning som jag ska ha på studenten. Glad är jag ^^
Och den är så fin och ni får inte se den på en månad HA HA på er ;)

Här ska provas!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nya telefoner

SÅ! Nu har både jag och Kevin skaffat bättre abonnemang och dessutom då passat på att skaffa bättre telefoner. Jag måste vänta på min (jävla skit att just den jag ville ha var typ den enda de inte hade i lager) men den ska komma på fredag eller måndag så det känns ju bra.
Kevin fick dock med sig en sån här hem
Nokia c7

Medan jag väntar på att få hämta ut en sån här
Samsung Galaxy S

Och mammi blev jätteglad över detta för hon får min jag har nu. En Samsung S5600 Blade

Riktigt bra telefon, jag älskar den och det är den bästa jag någonsin haft, men då den inte har någon form av android eller något annat liknande så kände jag att jag nog ville ha en nyare. Inte för att jag behöver det, men jag vill (fan vad bortskämt det låter, men när jag ändå hade chansen att ta en ny så kändes det lika bra, annars hade jag inte gjort det).

Nu ska vi äta mat, fast först laga mat, sen handla med Emlo.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Piss :(

Jag fick inte jobbet.
Trist som satan, men jag har ju ändå försökt att inte förvänta mig något. Tar nya tag imorrn. Då blir det förhoppningsvis ny telefon (förnyar abbonemang och passar då på) och det skulle ju muntra upp mig i alla fall. Sen så blir det att åka till ÖB med Kevin och "syster" Emlo.

Men ändå... Trist. Jag ville ju verkligen ha det där jobbet... Men nej nu ska jag muntra upp mig. Kommer fler chanser, det här kanske bara betyder att något bättre kommer dyka upp snart, och så kommer jag tänka "Fan vilken tur att jag inte fick det där jobbet!" eller hur?

Jaja, jag berättar förresten hur helgen var imorrn istället. Nu är jag tröttis.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma igen igen igen

Japp, då var man hemma igen. Och nu ska vi försöka hålla oss hemma ett tag. Tar ju så på krafterna att åka bort så ofta. Även fast det är kul såklart.
Nu kom våran kebab. Onlinepizza is the shit.

Så nu, mat!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()