Snart så...

Yes yes, nu är det snart bara en vecka kvar tills jag blir gammal :) Underbart!
På lördag kommer farmor och farfar och syrran hit på födelsedagsfika :) Ska bli kul. Pappa och C kanske skulle komma också, men det var osäkert. Han skulle ha hört av sig i onsdags men jag har inte hört nåt än så jag antar att de inte kommer. Men men, det ska bli kul att de andra kommer hit också, jag längtar som tusan :D Ska bli så mysigt att få visa upp hur vi har det och så. Alltså syrran har ju redan vart här men inte de andra :) På tal om det så har vi nu städat i två dagar, alltså ni vet riktigt sådär grundligt städat och gjort det jättefint så nu ska vi bara skura golven imorrn så är allt tipptopp. Tummen upp för det! Idag har det regnat hela jävla dagen och det var så typiskt för idag hade vi tvättid så vi var ju tvungna att springa ut hela tiden. Plus att vi har ju en voffe som blir kissnödig då och då så idag var en blöt dag. Jag tror att det kan vara en bra idé att införskaffa ett paraply faktiskt... Hmm.
Nu har älskling just stuckit till jobbet och jag ska mysa i soffan med en bok och så kanske jag ska måla lite om jag orkar.
Pusshäjj bloggis

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag har börjat måla igen det är kul som fan!

Den här målade jag till Ebba härom dagen. Sno den inte för då blir jag ledsen och måste tyvärr ge dig stryk.


Dagens låt är för övrigt You're gonna go far, kid med The Offspring! Den är sjukt bra faktiskt och man kan inte tröttna på den :)

Idag har min underbara sötnos lagat värsta goda maten till mig <3
Färskpotatis, ärtor (<3), hemlagade biffar inlindade i bacon (<3), champinjon-sås och stekta champinjoner! Det var sjukt gott!!!

Kevin in action

Så ser vi tydligen ut när vi lagar mat :P


Jag hade även en fästing idag!!!!!!!!! Det var det vidrigaste jag någonsin vart med om och jag höll på att dö. Upptäckte den imorse när K var påväg hem från jobbet :( Jag fick panik och trodde att jag skulle dö :( Inte okej. Men som tur är så är Kevins mamma en räddande ängel och kunde komma hit och plocka bort den från stackars mig och så mosade vi den och eldade upp den. Jävla kräk, är det något jag hatar så är det verkligen fästingar :( USCH!
Har dock ingen bild på den då jag hade på tok för mycket panik för att ens komma på tanken.

Nu har vi fått tillbaka xboxet också :D Jag nördar som tusan, det är kul!
När vi hämtade xboxet passade även K och S på att nörda lite rockband :D


Nu ska jag fortsätta nörda tv-spel och vänta på älsklingen min <3
Pösshäjj bloggis

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis Ebba på din ett-och-ett-halvt-års-dag <3

Yepp yepp yepp, upptäckte nu att våran Ebbis fyller ett och ett halvt år idag! Detta firas med massa godis till henne och extra mycket mys i soffan <3
För övrigt så är både jag och K sjukt sega idag. Vi förfestade hos Tilly igår och sen bar det av till Rockbaren och sen efterfest på en pensionärsfest (några som fyllde 33 och 32, alltså 65-års fest :P) där alla var utklädda till gamlingar förutom vi, fast det gjorde inget, vi fick agera barnbarn, hehe! Sen följde vi T hem och sen gick vi hem och hade världens mest mysigaste mysnatt med film, godis, super-duper-mackor och chips o dip!

Här kommer lite bilder på världens bästa Ebba!


Snustjyven tagen på bar gärning


Min bebbis


Sover sött i buren Mys på högsta nivå


"Hallå, jag vill ut och busa!!!"


Mys med mamma<3


Mys med pappa <3



Nu till lite annat:

Vi råkade paja badrummet i en dödskamp med världens äckligaste insekt :S


Vi träffade världens sötaste kissemiss. Hund heter hon och det är Mlos katt ^^


Swooosh




UPDATE: Nu valde Ebba att fira sin ett och ett halvt årsdag med att kissa massor på mig. Vet inte riktigt om jag tyckte att det var så kul alltså... :( hehe. Men hon kommer ju undan med det för hon är ju så nedrans söt :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rolig tävling i Hellas blogg! :D

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.1596381

En annan av de bloggar jag följer :) Värd att kolla!

Mer blogginlägg kommer sen, nu ska jag och K mysa i soffan <3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

We become the living

Dagens låt: Hero of war med Rise Against

Jag kan absolut inte sova! Det är totalt omöjligt. Det är inte heller bra, för jag ska upp tidigt (tidigt för en som totalt vänt på dygnet) imorrn, vid 12!!! Jag kommer vara en jävla zombie när Tilly hämtar mig. På tal om det, Tilly hämtar mig, med bil, för hon har kk :D haha! Vi ska till marieberg för övrigt.
Jag har kommit fram till att The Offspring och Rise Against är jävligt bra. Det är ju bra.
Och så har jag lite av en Distillers-natt också.

Och Brody Dalle är för övrigt jordens snyggaste brud tror jag! Jag tror jag ska hämta lite inspiration från hennes hår med mitt hår, för jag måste snart ändra på det innan jag blir galen. Jag tröttnar så sjukt fort på mitt hår och nu är det bannemej dags att göra något åt det. För jag blir snart galen. På riktigt! Men jag vet bara inte vilken färg jag ska ha. Några förslag någon?



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja jävlar du

Nu är det inte ens 3 veckor kvar! Så kan det vara. Stackars K fick gå till jobbet idag. Dumt. Plus att jag spöade arslet av honom när vi spelade risk, ett spel som jag vanligtsvis suger på och som han vanligtsvis äger på. Dumt. Så nu var det synd om honom faktiskt. Idag damp HM-katalogen ner i brevinkastet! Jag har redan hittat saker för över tusen spänn som jag vill beställa, så jag hoppas på att allt jag vill ha finns kvar när jag får pengar... I rätt storlekar och så alltså. För det finns ju fan inga kläder i min storlek, det är nästan alltid för stort. Dumt. Något mer som är dumt är att jag har ett plåster på armen. Dumt. Något som inte är dumt är skorna jag hittat på Topshop som jag tror att jag ska beställa faktiskt. För det är jättefräsiga och urgulliga ballerinaskor. Vill haaaaa...... Här är en länk till dem:
http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=198492&parent_category_rn=198488&productId=1852131&langId=-1

Nu är jag sjukt trött. Har knappt sovit alls idag/natt.

SNART FYLLER JAG 20 DET ÄR AWESOME så att alla vet det bara

För jag är så awesome och fyller år snart


Sötnosarna i mitt liv (förutom Ebbis då förståss <3)


love love love love love love love love love love love love love love <3


Naken janne (K's mors hund) i sin shnüg-korg


Sixten i Naken Jannes shnüg-korg (liiiiite skillnad på plats, hehe)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förlåt Elin :P

Nyss kommit hem. Idag har vi vart ute och gått på landet i över två timmar och sen hem till stan för att gå ännu mer, så nu är jag trött trött trött! Nu blir det mat och mys :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Spelnörd

Jaaa, jag har blivit en riktig tv-spels nörd de senaste dagarna, men det är ju lite kul ju :)
Nej Elin, orginalet är inte på långa vägar så bra som Anna Ternheims version. Absolut inte.
Nu sitter jag och väntar på att K ska bli klar så ska vi sticka ut på landet tills imorrn. Ska bli kul. Inatt hängde jag med en sväng på K's jobb också, det var ganska kul, fast jag blev åksjuk så jag orkade inte vara kvar hela natten. Det var ju lite dumt, men så är det ibland. På tal om K's jobb och nätter så måste jag nog slänga upp veckans citat nu faktiskt. Det är alltså något som K hörde på radion (vaken med p4) när han jobbade härom natten och det var något som någon hade smsat in till dem:
"Håkan Hellström får mig att vilja döda utrotningshotade djur!" !!!!! Alltså jag säger inte att jag tycker så (men inte att jag inte tycker så heller) men jag tyckte bara det var ett så härligt bra sätt att säga att man inte gillar någon/något på! Alltså det är ju hemskt också såklart, men jag höll på att dö av skratt när K kom hem och sa det :)
Nu ska vi sticka verkar det som. 
Over and out!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Utkast: Juli 16, 2010

Dagens låt: Shoreline med Anna Ternheim

Sitter och funderar över allt. Över hur fort sommaren går, fast ändå verkar det aldrig bli augusti. Över hur knäppt det blir att vända på dygnet under en längre tid. Över hur bra den här låten är, över hur nere och meningslös jag känner mig just nu helt utan anledning. Över hur mycket jag älskar K och inte kan fatta vilken tur jag har. Över varför jag blir såhär nere ibland även fast jag har så mycket underbart i mitt liv. Det är väl så med vissa antar jag. Jag har alltid vart såhär, men det spelar ingen roll. Jag har så mycket i mitt liv som gör det underbart, vad gör det om jag ibland faller tillbaka till det som var. Fast ändå inte det som var, men det jag kände. Men nu får det räcka med dysterhet. Det är nog bara för att det är natt och jag är ensam och så. Imorrn tar vi nya tag.

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Städdag

Mmmmm idag städar jag utav bara helvete. Har tagit en liten iste/FB/blogg/klappa på vovven-paus nu men ska strax dra igång dammsugaren! Rockis när Tilly fyllde var skitkul. Men bakfyllan igår var mindre kul! Åskan höll mig vaken så jag inte kunde sova igår. Det åskade nästan hela dagen! Lite mysigt, men det lät ju så förbannat, så det gick ju inte att ha några fönster öppna. Inatt hälsade jag på på K's jobb. Det var mys :)
Här kommer lite bilder, sen måste jag fortsätta städa!

Tilly + öl + drink :D


SKÅL!


Tilly och Lovajsa

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis Tilly!

Yepp yepp för idag fyller Tilly 18 :D Så ikväll blir det Rockis så det bara skriker om det.
För övrigt så har jag inte bloggat på länge. Det var ju inte meningen men jag har haft fullt upp hela helgen med besök från värmland (Kärring alltså) och grejs, så jag har inte haft tid till att ens tänka på bloggen. Men imorrn ska jag väl försöka hinna med en lite bättre uppdatering, med bilder från ikväll kanske!
Rockbarens uteservering here we come :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Precis!

Idag är sista dagen som jag inte träffar älskling på! Känns underbart. Tror att voffen kommer bli glad också, fast han verkar faktiskt ha gillat att få vara ute på landet ett tag.
Igår glömde jag ringa L :( Det var ju inte meningen men ska jag vara ärlig så sov jag hela dagen såfort jag kom hem till mamma, för jag hade sån där jävla huvudvärk som jag får då och då och inget utom att sova hjälper. Skitjobbigt!
Idag ska jag och mamma till mormor och morfar på middag. Ska bli riktigt gött faktiskt! Sen tänkte jag kanske hinna träffa L en stund om hon har tid, får se sen när jag ringer (för idag tänkte jag komma ihåg att ringa XD). Det visar sig sen. Idag är det molnigt... Trist.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mys

Träffade Millie idag. Vi och våra voffar tog en glass på Petruskiosken, eller ja, voffarna fick ingen glass, men dom fick vatten :P
För övrigt så har jag en "jag saknar min älskling så att jag håller på och döööör-dag" idag... :( Puss på dig K <3
Nu har jag omdesignat bloggen lite. Lite "final touches" sådär. Enjoy!


Här är voffarna, visst är de söta!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saker som gör min dag

* Juice till frukost

* När Sigge blir sådär överlycklig när jag kommer hem

* När Selma kommer och lägger huvudet i knät på mig med sina "puppy-eyes" och vill bli ompysslad

* Tanken på helgen och att få träffa Älskling

* Att höra tösera skratta och leka

* Alla underbara kommentarer som dom slänger ur sig rätt som det är

* Att lyckas cykla upp för hela backen hit utan att ge upp och gå av

* Kevins helt underbart söta sms och telefonsamtal

*
Att åka till Visten och bada (fötterna)






PLASK!!! Lägg märke till svansen... :)


OBS! Risk för bländning, ben=kritvita :(




Dagens nödvändigaste: Solglasögon

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mode på Hannas vis!

Nitbälte: Kevins

Sid-t-shirt: E

Tights: HM

Kortbyxor (som jag klippt till själv från ett par jeans) : JC

Väst: Myrorna, styled by HannaStaaar



Sigge och jag hos mamaaa :)

 

Sommardrink <3 Vi grillade hos L :)

Nu ska jag sova faktiskt! Herrå bloggen

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagens låt

Dagens låt: Punk rock love med The Casualties
Mmmmm efter en helt sjukt mysig helg hemma med K, S och E, så har jag hundnappat med mig Sigge hit och kör ett sista ryck i hotland! Dagtid får dock lilla Sixten stanna hemma hos mamma, för söta lilla Selma är han dels lite (jätte) rädd för och dessutom så löper hon. Han verkade först jätteledsen i bilen hit när han märkte att K inte skulle med i bilen, men han lugnade sig lite sen och nu på morron har han vart überlycklig. Jag tror att han gillar att få komma ut lite på landet och dessutom så får inte jag lika mycket hemlängtan när han är med och det är ju bra! Om exakt en vecka fyller den där Tilly 18!! Då blir det krogen vill jag lova ;) Rockis tror jag bestämt att jag tänker tvinga med henne till! Idag är en grå dag. Fast imorse fick jag för mig att det skulle vara varmt ute, för hela helgen i Pennybridge så var det molnigt fast 30 grader varmt... Men det var inte alls så varmt idag som jag tyckte att det skulle vara, så nu fryser jag lite så fort jag går utanför dörren :(
Denna vecka kommer vara mycket händelserik. På schemat står bland annat knallemarknad, frisörbesök, museum-besök, eventuell jordgubbsplockning, kaffe hos Kärring, rensning av förråd och massa mer. Men det är bra att ha fullt upp, då hinner man inte ha tråkigt! Nu är det dags för fruktstund. Senare när jag kommit hem till mamma kanske det dyker upp lite bilder så håll utkik.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Citat, mat, mål och allt mellan

Veckans citat står äldsta kusinen för: "Nu har jag vart så länge i solen att min rumpa snart är en julskinka! Eller... kanske sommarskinka, eftersom det är sommar...".
Yesssss idag är det äntligen dags att åka hem och träffa älsklingen och voffsen och råttan igen <3
Ska bli helt underbart, och jag är supernöjd över hur det löste sig med resan dit och sen tillbaka hit på söndag! Men nu ligger det till såhär att jag och K inte längre har internet hemma förrns i augusti för att det felade och blah och blah jag orkar inte förklara allt, men det är så i alla fall, så det kan hända att jag blir lite dålig på att uppdatera bloggen i vissa perioder fram tills dess, men det får ni leva med. Och jag tänker ta massa bilder som jag kan lägga upp här sen när det funkar! Idag såg jag även i NWT att de har en fototävling under hela sommaren och så kan man vinna en kamera och så, och allt man skulle göra var att maila in sin bästa sommarbild, så det tänkte jag nog att jag kanske skulle ta och göra, för jag älskar att fota och det vore skitkul om man kunde, kanske inte vinna men, få med en bild i tidningen som man själv tagit typ. Idag ska jag laga kycklinggryta till tösera hade jag tänkt (håller tummarna för att det ska gå hem) för det är något jag kan, tror jag i alla fall, jag menar hur svårt kan det vara? Jag brukar alltid slänga ihop grytor och sånt som jag hittar på själv under tiden jag gör maten, för det här med recept känns så jobbigt för jag blir bara så stressad av det eftersom man ska följa det för att det ska bli som det är meningen. Så jag brukar hitta på själv istället och än har ingen klagat (förutom Tilly men hon är den kräsnaste i världen tror jag!), men vi får väl se hur det går när småtösera ska äta för barn brukar ju också vara rätt kräsna (men inte i närheten av Tilly ändå...). Igår var jag hos pappa och C, det var jättemysigt och vi satt ute i solen och myste och åt mat och fikade. Kändes lite konstigt bara att komma dit genom att köra bilen ensam, utan att någon annan körde och utan någon annan med mig. För att sedan fortsätta till syrrans kille och hämta henne där och skjutsa hem henne till mamma. Vuxenpoäng? Som svar på din kommentar E, japp hon har pojkvän, och dom har vart tillsammans ett bra tag nu tror jag, och nästa år blir hon 18!!! Jag fattar inte hur det kan vara så!? :P
När AK kommer hem sen så kommer mamma och hämtar mig och så bär det av hem till mamma för att ta en dusch och klura ut vad jag ska ta med mig hem och vad jag ska lämna kvar här inför nästa vecka... Mycket knepigt val, för jag vill ju ha mina bra och fina och favviskläder här nästa vecka men jag vill ju även inte lämna dem här under helgen ifall jag vill ha dem på mig i helgen. Men jag måste ta med massa hem för det känns som att jag råkat ta med liiite för mycket kläder hit, vilket i och för sig alltid händer när man åker någonstans. Man tar alltid med sig för mycket för man tänker att "Men den här kaaanske jag vill ha om det blir sånt och sånt väder, eller så kanske jag vill ha den här om det blir annat väder". Idiotiskt på ett sätt, smart på ett annat. Men hur man än gör så blir det ändå alltid för mycket packning!
Mina mål idag är att
1: Lyckas med kycklinggrytan
2: Hinna duscha innan vi ska åka
3: Komma fram till en smart lösning på vad för kläder som stannar och vilka som åker med mig hem
4: Komma hem till K <3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

So far so good!

Idag känner jag mig lite sjuk. Har kännt att något kanske har vart påväg sen igår, men det har inte brutit ut. Det är inte så farligt idag heller egentligen, men jag är mycket segare än vanligt, och jag fryser mer än vanligt. Men det får gå ändå. Det är ju snart helg och så, så det är ju skönt. Idag ringde Kevin och sa att han var allergisk mot pollen. Det var ju inte bra, stackars min älskling som måste jobba ute hela nätterna dessutom. Börjar få lite smått panik över att man har så jävla dåligt med pengar under sommaren också. Jag menar, det är ju på sommaren som man vill ha pengar att spendera, liksom utan att behöva tänka på hyra och andra räkningar. Fast alltså, det är klart att man alltid måste tänka på hyra och räkningar, men jag förstår inte varför det måste vara så omöjligt att kunna få bidrag eller csn eller så under sommaren för studenter, för det är ju långt ifrån alla som gör "som man ska" och bor hemma hos sina föräldrar under sommarlovet. Och om man börjar ett jobb i början av sommaren som t.ex. K nu, så kommer ju inte första lönen ändå förrns i slutet av juli och vad gör man då i slutet av juni när räkningarna dimper ner? Men usch och blä nu blev det bara massa trist ju, det ordnar sig ju alltid, men det är så synd bara att sommaren, som ska vara den mysigaste, finaste, mest aktivitetsfyllda årstiden, istället fylls av oro för framtiden (alltså nu menar jag inte bara jag och K, utan i princip alla som har flyttat hemifrån och studerar), snabbnudlar och en evig väntan på september. Men skit samma för det är ju egentligen så onödigt att oroa sig över pengar för det går ju att lösa i slutändan ändå. I eftermiddag ska jag åka till pappa och hälsa på (har "snott" mammas bil ;P) och så ska jag dessutom hämta syrran hos sin pojkvän. Ska bli intressant att få se vad det är för en. Hos pappa tänker jag se till att bli bjuden på mat och kaffe minsann. Igår hade jag tråkigt på dagen, så jag målade naglarna i rosa med massa lila mönster på. Det blev lite fint, lite "hej jag hade tråkigt" och lite sådär barnsligt kul. Ska lägga upp en bild på det sen om jag orkar.

Jag orkade.

Jag och K



Hästarna i mammas trädgård



Världens sötaste Ebba



Midsommar vid Kärrings stuga



Kärring och K och lilla Sixten som tittar snett med all rätt på dem :P



Jag och Sigge



Mina naglar som jag skrev om



Min nya telefon



Sigge när han är som knäppast :)



Det var typ min sommar hittills sen jag kom till hotland i alla fall. Det är en bra sommar hittills faktiskt, fast pengar är dumma och jag saknar K och S och E de stunder vi är från varandra, men det går ju faktiskt bra ändå för jag har ju massa andra underbara omkring mig hela tiden så det går ju bra ändå :)
Nu är det nog dags för fruktstund tror jag och sen ska jag ta det lugnt då disken är avklarad och jag är fortfarande lite hängig så idag blir det nog inte mycket lek och spring för min del. Det får de små stå för ensamma idag!
Puss o häjj bloggis

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()