Håååår KAOS

Jag har såna problem!
Jag bröt ihop härom dan i panik för jag vet inte vad fan jag ska göra med mitt jävla hår. Tänkte nästan raka kamm igen, men sen kom jag på att det dels blir kallt åt hövve och dels så kommer jag ångra mig snart igen och då är det jobbigt. Jag vill egentligen ha massa pengar så jag kan köpa extentions, men jag har inte flera tusen att lägga på mitt hår. Så nu har jag bestämt att det får bli nåt sånt här istället:

Som jag som ni ser hade förut (runt förra hösten tror jag bestämt) och det är ju typ hela håret svart förutom under luggen där det var nåt lila-rosa-aktigt. Fast nu ska jag ha det svart och rött istället, fast 50/50 liksom. Vad tror ni om det?

Plus att jag önskar så att jag var sådär smal igen... XD :(

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Julklänning

Tvättar... det behövs kan jag säga. Bara det att det enda rummet som var ledigt var det med bara EN maskin, så när våran tid är slut om tre timmar (och tre maskiner) så måste vi ju boka en ny tid direkt efter (om det finns nån)  så att vi får allt tvättat som vi behöver. För jävla trist, fast det ska bli gött om vi nu får en tid till, för då kommer vi hinna tvätta allt vi behöver. Alltså även såna saker som man inte behöver tvätta (läs orkar tvätta) så ofta.
Jag har också fått en känsla av att rättvisa snart kommer råda, mwahahaaa (skrattar elakt).

Idag hittade jag en klänning på HMs hemsida som jag tyckte var jättefin. Jag hade tänkt köpa en grej ur Lanvin-kampanjen, men allt var ju fan slut. Det fanns en keps sen var resten slut. Hur som helst, det visade sig vara rea på klänningen och dessutom så fanns den i min storlek så jag råkade köpa den, för det syntes ju att den ville bo hos mig liksom, och att den ville att jag skulle ha den på julafton också.
Visst är den fin? Den kostade faktiskt bara 49.50!!! fynd-varning!!!


Nu blir det kaffe i väntan på nästa tur till tvättstugan.

Permalink Mitt mode Kommentarer (1) Trackbacks ()

Saknar saknar saknar

Ååååååååååhh vad jag saknar den tiden, den frisyren, den sommarn :D
Jag och kevin hade vart tillsammans 1 månad och 1 dag!!! Lördag nästa vecka har vi vart tillsammans 3 år och 9 månader. Tiden går fort när man har kul, och vi har jävligt kul ;)

Permalink Kärlek Kommentarer (1) Trackbacks ()

Men alltså orka?

Åka snålskjuts på andra är fel tycker jag.
För övrigt så fick jag 27.5 av 28.5 på religionsprovet, så det var ju skönt, en sak mindre att tänka på. Svenska nationella muntliga gick också hur bra som helst, och engelska nationella har blitt framflyttat 2 veckor, så det var ju riktigt skönt, två prov mindre att tänka på alltså, så nu behöver jag egentligen bara oroa mig över svenska skriftliga nationella som vi ska ha på torsdag istället. Gött.
Nu ska jag ha välförtjänt julmust och en clementin tror jag bannemej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bild

En bild man blir glad av ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pluggeliplugg

Idag gick vi upp halv fyra. Men man får det när man kom hem halv sex.
Nu ska jag göra klart förberedelserna för den muntliga delen av svenska nationella provet. Jag tror det kommer bli bra. Jag har hittat bästa jäkla bilden i alla fall. Och en bra text i häftet med för den delen. Temat i år är språkets makt och möjligheter.
Idag mår jag även bättre. Är fortfarande sjukt stressad och virrig, men lite klarare i alla fall. Behövde nog en helg med att bara skita i allt.
Tack för att du finns Kevin.
Och tack för dom fina kommentarerna, dom värmer och hjälper.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

För mycket

Okej, nu ska jag förklara varför jag inte orkat blogga och jag kommer nog inte blogga på någon vecka kanske för nu är det så jävla mycket för mig.
För det första hände det massa saker idag som jag inte tänker skriva med här för vissa saker lägger man inte ut offentligt (och nej det är inget med mig och kevin eller så, det är saker som hänt som inte har något med någon jag känner så att göra)
Men anledningen till att jag inte orkat något mest är för det är så sjukt mycket nu i skolan. Förra veckan hade jag prov i religion och två engelska nationella prov (som jag fick mvg på) och den här veckan har jag gått en intensivutbildning i ADR (för att få ett adr-intyg för att få köra farligt gods, typ explosiva saker och annat skojj, hehe) och det hade vi idag ett prov i (som jag fick nästan alla rätt på, ja jag skryter som fan för jag är så awesome) och imorrn ska vi ha ett till prov i det och nästa vecka ser ut såhär:
Måndag: nationellt muntligt prov i svenska
Tisdag: vanliga lektioner
Onsdag: nationellt skriftligt prov i svenska
Torsdag: två nationella prov till i engelska
Fredag: det sista på adr-kursen bl.a. brandövningar och massa mer praktiskt
Helgen: försöka åka till värmland om vi hinner fixa bilen

För just det, inte nog med allt annatpajjade bilen idag också, fläktremmen har nog gått av för när jag var nästan hemma så började något fladdra i motorn och batterilampan började lysa, så nu måste vi bogsera ut den till Kevins far för vi måste hissa upp bilen för att komma åt och byta remmen, för nackdelen med nyare bilar är att inga fel går att fixa enkelt.

Och inte nog med allt det här så har det hänt några till saker som jag inte heller tänker berätta om här, men det är hur som helst FÖR MYCKET för mig. Jag glömmer allt, jag stressar för inget och jag kan inte sova. Känns som jag inte sovit på flera veckor, jag glömmer att höra av mig till folk som jag ska höra av mig till, jag blandar ihop saker, jag skulle nog glömma att äta om inte Kevin fanns här och påminnde mig. Jag känner mig typ kraschad eller nåt.

Fast jag kände nu efter att ha skrivit allt det här att det var sjukt skönt att få ut lite. Kanske borde jag istället för att ta en paus, ta tag i bloggandet ordentligt igen för att lasta av lite?

Hur som helst, kan någon säga mig hur man varvar ner och hinner med allt samtidigt för jag undrar det så...?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

SÅHÄR JÄVLA MYCKET SNÖ HAR DET KOMMIT SEN KLOCKAN 10 IMORSE

Jag tror bestämt att Örebro har fått mest snö i sverige hittills. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Jag tror att det lutar mest åt inteokej-hållet för det är för tidigt, jag har inte ens vant mig vid tanken att det är höst känns det som... Men samtidigt var det ju ganska mysigt att ta en kvällspromenad med älsklingen och voffen i snöyran, för voffen älskar snön och det är så kul att se honom skutta runt och jaga flingor och snöbollar och vifta på svansen! Och så är det ju skönt på ett sätt till för det är ju sjukt mycket ljusare ute fast det är mörkt. Om ni fattar vad jag menar?
Såhär mycket snö har vi:


Jag skulle tippa på att det kommit runt en decimeter snö idag, för det var ungefär så långt min fot sjönk ner i snön...Nu ska jag värma mig under en filt i soffan och titta på när sötnos spelar Fall Out 3 på xboxet :D
(Jag har försökt spela lite jag med, men jag blir bara så rädd när någon skjuter på mig så jag slänger bara över dosan till Kevin och vågar inte spela mer sen, hehe)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg med lillebror del 1

Får dela upp inlägget om helgen med lillebror här för det blir för mycket att ha i ett och samma tror jag! Hihi, för vi gjorde så massa mycket kul.
Kan börja med att berätta om lördagen när vi åkte till svampen och åkte upp i den, för den har han tjatat om att han vill åka till igen jättelänge och det blev populärt :)Det blåste sjuuukt mycket däruppe!
Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blogg eller ej?

Okej, som ni kanske märkt så har det inte kommit nåt mer inlägg på ett tag och detta beror på att jag i helgen faktiskt hade värsta krisen och beslutsångesten om jag ska fortsätta med bloggen eller inte. Jag vill ju blogga, jag älskar att blogga, få ur mig lite skit, pyssla med den och göra fina inlägg och grejs.
Men sista tiden så har det vart så mycket annat att tänka på så det har bara kännts som ett tvång nästan. Typ "visst faan blogga skulle jag ju ha gjort också... men orka jag tar det imorrn...". Och så vill jag ju inte ha det för min tanke med bloggen var ju dels att jag skulle få ur mig saker och dels för att jag tyckte det var så sjukt kul.
Så nu har jag funderat på detta i helgen och jag tror att jag har bestämt mig för att försöka fortsätta för jag känner mig faktiskt mer inspirerad nu, dels av att tanken på att inte blogga alls kändes skum och dels så har jag massa idéer nu till inlägg. Men så vill jag dessutom veta vad ni läsare tycker?

Fortsätta eller ta en paus på någon månad, vad tror ni?


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lek o buslandet i Örebro

Yes är nu hemma från hotland och har kidnappat med mig min lillebror, så nu ska vi till Lek o buslandet idag! Ska bli så jäkla kul :D
Tack vare detta så har jag inte tid att blogga så mycket nu, men jag ska försöka slänga in ett ordentligt inlägg ikväll, kanske med lile lek bilder? Hihi!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()