Julen, nytt år och allt däremellan

Har så inte bloggat på ett tag som ni såklart sett. Förlåt för det, eller något, men nu ska jag berätta om min jul och det här inlägget blir mitt sista för i år, för imorrn drar vi till Hotland för att fira försenad jul
och så nyår såklart hos L o L (haha lol blev det :P) för det är ju tradition.
Men nu ska jag berätta om julen, och tyvärr så har jag inga bilder från jul faktiskt, synd, men man tänker ju inte på kameror hela tiden.
Två dagar innan jul såg jag en 16-årig pojke bli påkörd av en bil. Rakt framför mig, vi gick över vägen samtidigt. Bra start på jullovet (jag kom precis då från julavslutningen) och jag var ju såklart jättechockad i flera dagar och då även över jul och jag har blitt totalt livrädd för bilar men det får jag ju såklart ge mig med om jag ska bli yrkesschaffis, hehe.
Men i alla fall på julafton gick vi upp på morron och hade lite julmys och julklappsbyte bara jag och Älskling för det var våran första jul i våran lägenhet (ja vi bodde här förra julen med, men då var vi i hotland över jul) så det var massa mysigt och grejs. Jag fick första Harry Potter boken av Kevin och han fick Assassins Creed 2 till xbox 360 av mig och så ska vi köpa något mera till varandra när vi har lite mer pengar då ingen av oss får några den här månaden (god jul till er med csn) fast Kevin fick lite i alla fall tillslut av dom.
Sen åkte vi till Kevins far tillsammans med Ellie, Glenn och Emlo. Där var det jättemysigt med massvis med god mat och gott sällskap (och goda öl och snaps) och det var massa trevligt! Sen bar det av in till stan hem till Emlo och så upprorade vi mot julen och bara festade. Det råkade bli så att vi kom hem typ sex på morron, men vafan, man lever ju bara en gång. Det var med andra ord en helt underbar julafton, men med en hemskt bakfull juldag och sen på annandagen råkade vi dricka lite till (läs mycket, hehe) så det här var min (bakis-) outfit större delen av julen :D


Sen vart jag otroligt nere, vet inte om det var på grund av bilolyckan eller bara för att nästan allt krånglade. Och på toppen av alla riktiga problem (som en trasig bil-fan) så såg jag på HM att dom än en gång skjutit upp leveransen av min klänning jag beställde den 23:e NOVEMBER. Nu så kan jag inte ha den på nyår heller, nu ska den kanske komma i mitten av januari. Ingen idé att ha den längre (fast jo för den är så fin) för jag skulle ju ha den på jul från början. Jag blev så ledsen så jag började gråta faktiskt, fast just tårarna hade inte så mycket med klänningen att göra, bara att numera tilloch med mitt HM var emot mig. Jag mådde dock lite bättre när jag ringde och skällde på dom för att dom inte ens hade skickat ett endaste litet fjuttigt mail om att leveranstiden ändrats.
Men nog om det.
Nu ska jag ta nya tag.
Fast bilen är ju trasig och den gick inte alls att laga, (just nu vi måste få in den i ett garage för att kunna fixa) men vi har fått låna en bil så att vi kan åka till Hotland.
Så imorrn sticker jag, älskling, voffen och Ebbis (dom andra råttisarna får bli hemma så Kevins mor ska ta hand om dem för vi har inte burar nog att ta med alla och Ebbis får följa med för att hon behöver lite mer från oss just nu) och så ska vi ha fyra stressiga men mysiga dagar i Hotland och träffa alla och myyysa!
Sen är det nytt år när vi kommer hem och då blir det nya tag.
Nu måste jag packa det sista och så ska jag se om jag hinner färga håret, men det får nog bli imorrn.


Puss på er alla, ta det lugnt med nyårsfirandet så ses vi nästa år!!! :D


Här får ni lite fina bilder
:)






GOTT NYTT ÅR!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Plugg plugg plugg

Yaaay, nu är jag totalt klar med allt som ska in innan jullovet. Göööött!
Imorrn får jag reda på hur det gick på svenska nationella uppsatsen också och så skulle världens bästa lärare baka åt oss för han är så gullig, så vi får fikastund medan vi får reda på "domen" över uppsatsen.
Nu ska jag kramas med min sötnos och sova.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjuvstart

Idag tjuvstartade vi julafton. Firade jul med Kevins mor och syskon och allas respektive och barn. Det var mysigt som fan, fast jag och Kevin hade tydligen inte vart nå snälla för alla fick julklappar utom vi. Ledsen gubbe på det.
Kevin gjorde också världens godaste potatisgratäng, han är så duktig!
Nu blir det lite tv-spel sen sova och upp till skolan för att gå tre helt värdelösa skoldagar innan jullovet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ebba

Jahapp. Dåligt med inlägg på ett tag, har vart helt sönderstressad och så jävla ledsen.
Ebba började helt plötsligt bli jättedålig. Hon kan knappt stödja på bakbenen och har dålig rörlighet, ramlar hela tiden, sover nästan hela tiden, äter och dricker mindre. Jag sökte på symptomen och fann till min enorma lättnad och förvåning att tydligen så blir råttor så när dom blir gamla. Det är tydligen bara ålderdom, och visst man kanske får vara beredd nu då på att hon är gammal och kanske inte lever så länge till men jag blev så lättad att hon inte var sjuk bara. Jag trodde ju att hon hade ont.
För er som undrar så är hon snart två år och det är faktiskt gammalt för en råtta. Dom blir ungefär mellan två och fyra år, men det är vad jag förstått det ganska så ovanligt att råttor blir fyra, de flesta blir mellan två och tre om jag förstått det rätt. Men i alla fall så nu har vi kollat upp lite vad man ska göra för dem när de är gamla, så nu får hon massage på magen några gånger om dagen och katrinplommonpuré lite varje dag för att dom tydligen lätt blir hårda i magen när dom blir gamla och så ska vi köpa lite annat för att få henne att må bättre (t.ex. havsalger och näringsdrycker) och så ska hon badas ofta då hon nu har mycket svårare att hålla sig ren ordentligt tack vare att hon inte kan stå på bakbenen så mycket längre.
Här är min underbara gumma. Visst har vi ju fyra råttor till som jag älskar enormt mycket, men Ebbis kommer alltid ha en speciell plats hos mig.

Nybadad och hungrig :)

Sov mys i soffan <3

Myyys med "mamma" och "pappa" <3

Mys med pappa <3

Mys med mamma <3


Hon är så sjuuukt underbar oxh jag vet inte vad jag ska ta mig till när hon försvinner. Just nu njuter jag bara av varje sekund med henne och försöker göra hennes sista tid så bra som möjligt, och det har funkat med en extra ansträngning faktiskt, för hon har till och med blivit lite piggare nu.

Igår var jag ute på äventyr med lastbil, men det orkar jag inte ta nu för ikväll är vi fyllechaffisar åt Kevins far.
Puss på er.

Permalink Djuren Kommentarer (1) Trackbacks ()

Otroligt dumt

Jag börjar bli sjuk igen :(
Inte okej... Känner mig febrig igen och snorar och har ont i halsen. Jag hann ju knappt bli frisk innan det slog till igen och det är så jobbigt för jag har inte tid att vara sjuk!!!!! Imorrn ska vi ju köra grejer åt Axfood och missar jag det missar jag massa viktig släpkörning. Tror att jag måste gå i alla fall imorrn.

Jävla skitfeber :(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyckel-jävlar...

Hmm, jaha helgen då. I fredags blev det film-mys och vin hos Emlo och C. Det var trevligt, och sent blev det med.
Sen har vi bara tagit det lugnt, och julklappshandlat har vi gjort också. Klara med nästan alla julklappar nu, det är gött.
Idag var världens sämsta dag i skolan. Kom dit, fick reda på att vi inte skulle vara på terminalen (har terminal-vecka) utan vi skulle fika i matsalen och sen titta på tråkigt lucia-tåg i aulan. Vi råkade missa luciatåget men det var nog lika bra. Sen gick vi till terminalen men eftersom måndagar bara är halvdagar så gjorde vi inget vettigt alls, så där försvann en hel dag (eller, halv egentligen) som man hade kunnat göra något vettigt med och kunnat komma ett steg närmare E-kortet (tungt släp kortet alltså) men neeeeeej. Visst är det väl lite mysigt med fika men jag hade hellre hunnit med lite lastbilskörning för jag vill ju hinna ta E-kortet. Värdelös dag med andra ord, hade egentligen kunnat stanna hemma och sova.
Sen skulle jag åka hem men kom på att jag hade glömt mina nycklar hemma och Kevin var ju i skolan så jag gick hem till Emlo och fick kaffe och snackade bajs ett tag tills Kevin kom dit. Sen när vi väl kom hem upptäckte jag att jag visst det hade nycklarna med mig, hade bara glömt att jag la dem i väskan istället för jackan. Kände mig så oerhört smart då, men det var ju trevligt att fika hos Emlo så det gjorde ju inte så mycket.
Nu har vi nyss kommit hem från Kevins mamma som klippte Sigges klor och Kevin pluggar nu för fullt inför nationella provet i matte B som han har imorrn.
Och medan han pysslar med det imorrn så ska jag köra massa lastbil nånstans med några till i klassen och hämta runt 100 palar med nåt till AxFood tror jag det var. Kul med lite specialuppdrag ibland sådär.

Men nu ska jag äta muffins. Herrå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag måste bara säga...

... att jag har världens underbaraste pojkvän <3

Massa pussar till dig Älskling. Tack för en underbar dag!

Permalink Kärlek Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helg!

Happ happ då har man gått en kyl- och fryskurs idag då (till lastbilar alltså) så det var ju gött att ha det avklarat.
Just nu är Kevin iväg på en arbetsintervju så jag sitter och håller tummarna!
Sen ska vi upp på stan en sväng och hoppas på att hitta en julklapp till min kära syster, och kanske hitta lite vin (läs mycket) också, för ikväll ska vi hem till C och Emlo och mysa med vin och kolla film. Ska bli trevligt som fan. Underbart med helg måste jag säga.
Nu blir det att slåss med lite disk och lite kaffe slinker nog ner om en stund också.
Ha en bra helg allihopa! :D


Slänger in en till bild på mitt hår bara för att jag är så nöjd med det :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Redhead :D

Yes yes då var man äntligen rödhårig då. Som jag velat fram och tillbaka hela hösten. Blont, nej, svart, nej rött, nej svart med röda slingor, nej rött med svarta slingor... BAJS
Men nu jävlar fick det bli helt rött och skit vad jag är nöjd. Bara det att den röd jag ville ha var slut så jag fick ta en annan och den blev inte så "pang-röd" som jag ville, men det är ju bara att ta den andra nästa gång. Om någon undrar så använder jag Directions. Den röda jag har nu är Pillarbox red och den jag ville ha egentligen heter Poppy red. Här är i alla fall resultatet (och på de bilder jag grejjat med så ser det rödare ut för att jag ändrat kontrasterna på bilderna, men den första bilden är oredigerad så det är så det ser ut liksom)






Men jag är supernöjd faktiskt! Skönt att ändra lite, jag tror inte jag gått så länge utan att färga förut (sen jag började färga alltså) så jag var lagom trött på blond kan jag säga, även fast det ju är fint.
Bakade muffins förut med Herr Tilly också, så nu ska jag nog proppa i mig en sån och mysa med Kevin i soffan :)

Permalink Mitt mode Kommentarer (0) Trackbacks ()

Färgar håret

Hade två nationella prov i engelska B idag. Prat-delen och skriv-delen. Kändes som att det gick riktigt bra faktiskt.
Nu sitter jag hemma med röd gegga i hövvet och funderar på att dricka lite glögg. Mer om detta och kanske ett litet bildbevis på den röda geggans effekt senare :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

R.I.P. Thelma

:(
Vila i frid fina lilla Thelma.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vinterpromenad

En promenad i snön. Förutom det och skolan så var dagen bara slappis!



Kevin tyckte att det var kallt stackarn, men hunden var glad!






Nu nördar vi Fallout, spännande va? :)

Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julklappsinköp

Yes då var i alla fall klappen till Kevin inhandlad då. Blev inte alls vad jag hade tänkt köpa, men bra ändå. Nu är det bara resten kvar, tänkte försöka fixa det i veckan. Nu är jag trött, men imorrn har jag sovmorron, det gillar vi.
Bajs vilket ointressant inlägg det blev.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frisk luft

Mmm, blev hemma idag med. Visst är jag ju bättre nu, men inte helt frisk och jag vågade inte riskera att gå till praktiken idag för dels så är risken stor att det tar omtag (och det vill jag inte för det här har vart en av de värsta förkylningar jag vart med om) och dels så är jag inte helt bra än och jag tror att det skulle göra mer skada än nytta att arbeta fysiskt när jag haft feber och skit hela veckan. Så så fick det bli. Känns ju trist med men vad gör man? Jävla förkylningar.
Idag var jag ute för första gången sen i söndags (okej jag hjälpte Kevin att ta ut soporna igår men det räknas inte) för Kevin försov sig så han hann inte gå ut med jycken så det fick jag göra. Det var sjukt skönt att få lite frisk luft så nu känner jag mig ganska pigg faktiskt.

Om ni undrar varför jag är sminkad fast jag är sjuk så kan jag meddela att när man sovit en hel vecka med feber och skit så vill man känna sig lite fräsch sen när man kommer ur zombie-stadiet plus att jag har haft så sjukt tråkigt för Kevin är ju i skolan och jag är sååååå trött på tv och det är kul med smink.

Nu ska jag gosa med Ebbis om hon är vaken (försökte ta upp henne förut och gosa men hon låg och sov så jag struntade i det för hon är alltid så grinig när hon är trött, hehe) annars får småttingarna komma upp en stund. Det är svårt att ägna lika mycket tid åt alla råttor när man har fem stycken. Vissa dagar kanske Ebba får mest tid uppe och vissa kan det vara Whisky eller nån av småttingarna. Men det går, det går ju såklart saktare att få ungarna lika tama som Ebba, men när vi skaffade Ebba så var hon själv, nu har vi fem plus en hund att hinna med, men det är kul även fast det är kämpigt :D
Skulle inte kunna tänka mig att vara utan någon av dem.

Just det idag får vi besök från värmland av den där Kärringen igen! Spännande va? :D

Ha en bra helg allihopa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppmuntring

För att i alla fall kanske låtsas att jag inte är döende så har jag suttit och grejjat med bilder på datorn idag. Och just det, i fredags testade jag en helt ny frisyr som jag aldrig nånsin haft förut. Luggen dragen bakåt och resten i en stram tofs, alltså inget hår alls i ansiktet. Kändes skitskumt, men jag kände mig fin ändå plus att jag kände mig fin för att jag har äntligen köpt rött läppstift :)
Riktigt ovant att se min panna, hehe!


Här är en bättre bild på själva luggen

Permalink Mitt mode Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sjukling :(

Okej, det är tydligen -17 grader ute, så det kanske inte är sååååå dumt att vara sjuk och inte ha vart ute sen i söndags, men när jag tänker efter så är det faktiskt inte kul. Jag har haft sån enorm jävla feber, snorat till förbannelse, alltså det måste ligga hundratals näsdukar i papperskorgen, jag har så ont i halsen så allt jag kan äta är typ blåbärssoppa fast jag har tvingat i mig lite mat också för jag tycker om mat. Jag nös sju jävla gånger på under 30 sekunder nyss och visst, jag tycker att det är lite kul att nysa (hellre det än att känna att man behöver nysa och så gör man inte det, det är så jäkla jobbigt) och igår värkte min näsa hela dagen för att jag nös så jäkla mycket. Och det tråkigaste är nog att jag missar praktiken. Jag hade sett fram emot att åka lite lastbil, kanske köra lite och bara få se hur man jobbar när det är så mycket snö. Men vi får väl se, jag kanske blir frisk av något mirakel så jag kan orka gå imorrn, men som det känns nu så mår jag fortfarande sjuuuukt dåligt :(
Nu ska jag dricka blåbärssoppa och tycka synd om mig själv.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()