Frisk luft

Mmm, blev hemma idag med. Visst är jag ju bättre nu, men inte helt frisk och jag vågade inte riskera att gå till praktiken idag för dels så är risken stor att det tar omtag (och det vill jag inte för det här har vart en av de värsta förkylningar jag vart med om) och dels så är jag inte helt bra än och jag tror att det skulle göra mer skada än nytta att arbeta fysiskt när jag haft feber och skit hela veckan. Så så fick det bli. Känns ju trist med men vad gör man? Jävla förkylningar.
Idag var jag ute för första gången sen i söndags (okej jag hjälpte Kevin att ta ut soporna igår men det räknas inte) för Kevin försov sig så han hann inte gå ut med jycken så det fick jag göra. Det var sjukt skönt att få lite frisk luft så nu känner jag mig ganska pigg faktiskt.

Om ni undrar varför jag är sminkad fast jag är sjuk så kan jag meddela att när man sovit en hel vecka med feber och skit så vill man känna sig lite fräsch sen när man kommer ur zombie-stadiet plus att jag har haft så sjukt tråkigt för Kevin är ju i skolan och jag är sååååå trött på tv och det är kul med smink.

Nu ska jag gosa med Ebbis om hon är vaken (försökte ta upp henne förut och gosa men hon låg och sov så jag struntade i det för hon är alltid så grinig när hon är trött, hehe) annars får småttingarna komma upp en stund. Det är svårt att ägna lika mycket tid åt alla råttor när man har fem stycken. Vissa dagar kanske Ebba får mest tid uppe och vissa kan det vara Whisky eller nån av småttingarna. Men det går, det går ju såklart saktare att få ungarna lika tama som Ebba, men när vi skaffade Ebba så var hon själv, nu har vi fem plus en hund att hinna med, men det är kul även fast det är kämpigt :D
Skulle inte kunna tänka mig att vara utan någon av dem.

Just det idag får vi besök från värmland av den där Kärringen igen! Spännande va? :D

Ha en bra helg allihopa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback