Västkustspåsk Del 2

Yes då var det dags att fortsätta berätta om helgen som var så underbar då. Nu har man ju visserligen landat hemma ordentligt igen och börjat få tillbaka det här vardagstänket igen, men jag längtar ändå tillbaka väldans mycket...
Jaja here we go :)



När vi kom tillbaka från Lysekil och Brastad så blev det en del solande till...

...och så kollade vi på "Det allra bästa med Felix Herngren" som Ellie hade med sig.
Efter det grillade vi (mmmm oxfilé och klyftpotatis *dreggeldreggel*) och det var så sjukt gott så man dog ihjäl av matkoma sen hehe


Sen gick jag, sötnos, E och J ner till havet för att kolla på solnedgången. J visade oss en väg upp på en stor jäkla klippa och det var asfint att sitta där.

J och E på klipporna

Däruppe satt vi hela kvällen. Riktigt mysigt var det, vi hade några öl med oss och musik i telefonerna...

...och den nedgående solen...

Så otroligt fint och mysigt var det :)



Jag och E bestämde oss för att klättra runt lite på klipporna, hehe. Lite läskigt eftersom vi var så högt uppe, men det ser nog läskigare ut än det var. Kanske.


När vi sedan skulle gå tillbaka till huset så tyckte tydligen Jimi att han skulle hamna i ett träsk och sitta där en stund och filosofera ;)

Sen när vi efter mycket om och men kom fram så blev det räkor i mängder. Omnomnom!
Så sjukt gott med skaldjur och av någon anledning så är det alltid extra gott med det när man faktiskt är på västkusten också.

På söndagen hände inte så mycket speciellt. Alla tyckte väl att det var ganska trist att det var sista dagen (vi skulle åka på förmiddagen på måndagen så det man ville hinna med fick man ta på söndagen) så vi gick ner till havet och solade bara på dagen.


Hehe så himla snygg bild på voffen :P

På söndagseftermiddagen grillade vi...

...och efter det promenerade jag och sötnos ner till havet en sista gång för att säga hejdå.
Det var fint och mysigt och lite sorgligt.

Första plasket i havet för i år också :)

Vi gjorde fina ringar i vattnet

Och tog fina bilder på varandra




Efter det gick vi tillbaka, tog det lugnt på kvällen, sov, vaknade på måndagen och städade huset. När vi packat klart och gjort vårt med städningen ville man faktiskt bara hem. Det blir väl så antar jag, det är som att rycka av ett plåster väldigt långsamt, ingen vill ju åka hem men eftersom man måste så vill man ju då bara få det gjort. Jag längtade hem till råttisarna, men förutom dem så hade jag gärna stannat hela sommaren, hehe.
Hur som helst, såhär mycket alkohol konsumerades ;)

Sen packade vi in oss i bilen och åkte. Vi kom iväg i riktigt bra tid (11.20 ungefär) och det var rätt gött för då försvann inte heeeeela dagen till bilåkning. Kevin fick köra.


Ja, allt som allt så var det en riktigt bra och mysig helg och jag är så sjukt glad att vi hade sånt kanonväder hela helgen. Jag menar, det blåste ju inte ens, pustade lite då och då, men inte alls samma vind som det brukar vara där. Men ja, en helt underbar påsk fick vi i år och jag tror att alla som var med tyckte det var lika underbart som jag.



Yes det var det det :)
Nu ska jag göra mig iordning och gå till skolan. Har en lektion idag sen är jag ledig. Hihi ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback