Westcoast september in pics (Och ångest)

Är helt slut. Saknar ord. Snor några. "I need some sleep"...
Här är lite av bilderna från helgen i alla fall.

Mer bilder kommer när Kärring får tummen ur och skickar dom han tog med sin kamera. Han har väl dom lite roligare bilderna också, som ingen av oss minns pga alkoholhaltiga drycker. Plus att jag la inte upp alla bilder jag hade här, för er som känner mig så kanske det kommer upp lite mer på fejjan.
Jag är dyster idag har jag kommit fram till. Är väl för att jag är så jävla slut efter första dagen på praktiken. Det var kul, och jag tror det gick bra. Jag tyckte det i alla fall. Synd att min handledare inte kunde komma, men det blev ju bra ändå tillslut, men det hade vart så jäkla mycket lättare att få ha någon som man känner första dagen, men jag antar att jag lärt mig något av det här med. Men nu har jag totalt riktig ångest, för dom vill att jag ska köra själv (alltså inte själv, men jag ska köra och inte handledaren) imorrn redan, uppe på stan!!!! Jag vet inte om jag känner mig så redo för det, innerst inne så ville jag bara gråta när dom sa det men jag har lärt mig att låtsas att jag är awesome och totalt fearless, den häftigaste någonsin när det krävs, så jag får väl försöka med det. Det mesta brukar ju faktiskt gå bra bara man försöker och jag är ju faktiskt riktigt bra på att köra (utan att ljuga nu alltså) det är bara det här med nerverna, dom skiter i vad jag kan, dom tycker att precis allt är läskigt ändå. Det är synd, för det förstör min dag. Är det överdrivet egoistiskt att hoppas innerligt att min vanliga handledare mår bättre tills imorrn (vilket jag vet att han nog inte kommer) så jag slipper köra runt på stan i massa trafik och med massa folk överallt och vara så nervös att jag skakar? Bajs tror jag bestämt, nu får jag fan ta och rycka upp mig, vad jag svamlar. Det här skulle ju bli ett fint fotoinlägg, men det var skönt att skriva lite i min dysterhet. Får försöka göra ett gladare inlägg imorrn. Men missförstå mig rätt nu förresten, för jag hade faktiskt riktigt jävla kul på praktiken idag, han jag fick köra med var astrevlig, vi pratade i mun på varann hela tiden, och alla på lagret och alla chaufförer var trevliga och hejjade och kaffe fick man och på ett stopp fick vi nybakat fikabröd med choklad i som var typ asgott. Så min dysterhet beror absolut inte på det, jag har bara ångest för att mina nerver tror att jag suger på att köra lastbil, fast jag inte gör det, men dom tror det och herrejävlar jag orkar inte skriva mer nu för jag skrämmer bara upp mig själv inför imorrn. Hjälp mig.

Update: Nej nu jävlar, imorrn ska jag kicka röv med lastbilen på stan. Jävla skitnerver jag ska köra över dom!

Permalink Foto Kommentarer (4) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: SS

Kicka röv H, du fixar det!

Postat av: Kevin

Härligt älskling! Kör över nerverna! Men lämna lyktstolpar ifred, dom står där för en anledning märkte jag =/. Det kommer att gå skitbra! Jag lovar!

älskar dig puss puss

Postat av: Kevin

Förresten... FINA BILDER!!! :) puss

Postat av: Starsprinkle

Ja för fan gumman,kicka röv!!

Du klarar det galant!

Det är alltid sådär först innan man kör igång med vad det än gäller,men sen efter en liten stund går det fint o man är så jävla stolt över sig själv.

Vet inte när F kommer,han mår ganska risigt :(

Puss,puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback