Cajon-trumma

Den här lådan är faktiskt en trumma! Kevins mor har en kompis som fick en sån förra helgen och vi tyckte det lät jättefränt så jag letade upp det på youtube. Och alltså, Kevin MÅSTE ha en sån. Det är bara att börja spara till en NU för det är så jäkla fränt och det är perfekt för folk som sitter och trummar på knäna eller bord eller annat hela tiden. Sånt som man som flickvän kan bli galen på när humöret inte är på topp liksom ;)
Så sök på "improvised cajon solo" på tuben och lyssna. Så jäkla fränt faktiskt! :D
Såhär ser lådan ut. En helt vanlig låda till synes, men tack vare en massa grejs inuti så kan den låta som ett helt trummset om man slår på rätt ställen. Coolt!



Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Cute as hell

Obeskrivlig känsla att hålla i någon så liten och mjuk och söt och livfull <3
Jag dog ihjäl ^^

Permalink Djuren Kommentarer (0) Trackbacks ()

Våra bebisar har fått päls!!! <3

Titta bara vad söta dom är ^^ Helt jävla underbara är dom!
Love love love love love love <3



Här kommer lite mer "rått-bilder" :D



SWOOOSHH!! :P


Nu till något helt annat. Är fortfarande sjuk men upptäckte att jag var tvungen att dra mig iväg till skolan idag i alla fall för att fixa med jäkla csn-papper för annars så kommer det dröja jättelänge innan jag får pengar och det går ju faktiskt inte. Så här är dagens outfit, dvs mode på Hannas vis.
Diadem: Marknad i fjortishagen
Skinnjacka: Lager 157
Sjal: Marknad i Pennybridge
Jeans: Bik Bok faktiskt, hehe
Tröja: Gina Tricot
Väska: HORRORCOCKS :D
Skor: Syrran :)


Sen var jag och sötnosen min tvungna att gå upp på stan och handla lite till våra 8 små råttor och då fick jag två ursöta par örhängen av min underbara älskling också <3



That's all for now!

Permalink Djuren Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lastbilsmässa



Yes i torsdags var vi då alltså på Elmia lastbilsmässa i Jönköping med klassen. jag gick hemifrån 20 över 6 på morron och var inte hemma förrns runt 8 på kvällen, fast egentligen skulle jag ha kommit hem lite tidigare men det hände lite saker, men hur som helst så var vi där typ hela dagen (med då sammanlagt 6 timmars bussresa).
Det hela var ganska roligt, fast det var inte lika kul som jag hade hoppats på. Först var vi jättetrötta efter bussresan plus att jag vart lite krasslig hela veckan, så det var inte så kul, men när vi suttit och vilat lite så gick det värsta över och då var det ganska kul faktiskt. Det bjöds på gratis mat och diverse andra små gratissaker (vilket fick upp mina ögon, då ordet gratis alltid får mig att vakna till, hehe) men Tilly var inte lika intresserad av en gratis-jakt som jag men vi strosade runt och tittade och bara tog det lugnt och drack cola och tittade på när våran skola tävlade. Det var nämligen så att man kan anmäla sin skola och några elever som får tävla (lite lastbilsbanor, truckövningar, lasta, lossa, lite så) och så får man sen se vilken skola som är sveriges "bästa" skola. Våran skola vann faktiskt (såklart) så det var ju lite kul. Och jag kan säga att det var helt sjukt stort! Tre megastora utställnings/mäss-hallar, en tävlingshall och så utanför var det säkert som tre fotbollsplaner stort (om inte mer) fullt med lastbilar och diverse annat skojj!
Men nu är det så att jag är dödssjuk här och min underbara sötnos lagar mat till mig så jag ska vara lite sällskap i köket, men ni kan få en liten bildbomb i alla fall :)

Obs! Bilderna på de äldsta lastbilarna är totalt häftigast! Det var lätt den häftigaste delen kan jag säga, en hel hall med gamla fräna lastbilar!













Permalink Skola/Lastbil Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sjuk

Ber om ursäkt för bristen på inlägg på ett tag. Har vart totalt sängliggande sen i fredags. I torsdags kväll hände det även lite saker som fick mig lite ur fokus eller vad man ska säga. Blev nämligen förföljd av någon snubbe när jag var påväg hem och sen dess har jag inte haft någon större lust att göra något, plus att jag vaknade med feber på fredagen och fick ställa in värmlandsresan, och nu idag är typ första dagen som jag ens klarat av att stå upp själv. Febern verkar ha gått ner lite, men jag vet inte, mår fortfarande piss. Men men. Ska försöka ta tag i detta och uppdatera bloggen lite mer nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Storhandlat, bakat snickers, färgat håret + sjukling(ar)

Okej, ska försöka ta det från början. Det känns ju riktigt förargligt faktiskt att jag inte bloggade igår men jag mådde så otroligt dåligt. Kevin har gått och blivit förkyld och jag mår inte mycket bättre jag. Och det dumma är att den här veckan får han inte missa en endaste lektion för då får man tydligen inte gå kvar på komvux. Skumt tycker jag, men jaja, vad vet jag. Så igår tog vi en sitta-i-soffan-och-titta-på-en-jävla-massa-Bones-dag!
Idag gick vi upp tidigt, sju redan, fast jag var ledig och Kevin inte hade lektion förrns två. Men lönen kom ju och räkningarna skulle betalas så vi passade på på morronen, för vi skulle nämligen ändåså handla, så det var lika bra att fixa på en gång.
Det jobbiga med imorse var bara det lilla att Kevin hade massa hög feber och kunde inte handla. Men vi var ju tvungna, skåpena var totalt tomma. Så jag fick pallra mig iväg ensam, i regnet, med cykel (bilen = avställd och dum) och nämnde jag att det regnade? Så jag storhandlade ensam och vacklade förfärligt ostadigt hemmåt någon timme senare med hela väskan fylld med matvaror och dessutom fem sprängfyllda kassar ostadigt packade på cykeln. Kevin fick dock komma ner och möta mig och hjälpa mig upp med alla kassar för det var inte en chans att jag hade kunnat få upp allt till tredje våningen själv!!

Sen åt vi frukost och drog upp på staden för att gå till djuraffären och fråga lite om bebisarna. Just ja, tänkte visa er nu hur dom ser ut. Dom har visserligen inte fått päls än, men det är bara någon dag kvar nu innan de får det :)
Såhär såg de ut för ett par dagar sen <3

Jag är totalt kär i dom, jag tycker dom är så sjukt söta! Dom mår hur bra som helst och snart har de både päls och syn :)

Sen vidare och uträtta diverse ärenden och sen skulle K vidare till skolan. Jag mötte upp Tilly på Needle Demon och vi stack hem till mig och åstakom detta:

Det var ju dock menat så att det skulle vara rött (håret alltså, för er som inte såg skullnaden) men alla bra röda var totalt slut på Needle, och jag orkade inte vänta så jag tänkte att rosa älskar jag ju att ha och det går ju alltid att skaffa rött sen. Jag är riktigt nöjd faktiskt!
Vi bakade snickers också, det var supergött, det är nog det godaste som finns. Men man dör ihjäl i magen av det, man blir så sjukt mätt!!! Men det är totalt värt det, för det är fan det bästa man kan äta!
Imorrn ska vi med klassen på Elmia (lastbilsmässa i Jönköping) det ska bli riktigt jäkla kul hoppas jag på. Jobbigt att vi ska åka sju bara för då måste jag gå upp redan vid fem och det låter ju ganska jobbigt tycker jag nog... Så med tanke på det så ska jag nog gå och sova snart. Här är gårdagens outfit!

Pösshäjj

Permalink Djuren Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fångarna på fortet

Haha, vi har just suttit och kollat på Fångarna på fortet och myst i soffan med lilla Ebba!
Sjukt kul att det har börjat gå igen, riktigt ordentligt med nostalgikänsla över det programmet kan jag lova :)
Och dom hade gjort det riktigt bra faktiskt, för att vara så längesen som det gick så har dom faktiskt följt det gamla riktigt bra.
Här är lilla Ebbis:




Sen så var det ju så att skolan börjat nu också, och schemat kan jag ju inte klaga på. Tror att praktikveckorna kommer vara de jobbigaste när det gäller tider, får se vart det blir praktik också, har kanske nåt på g.
Annars så var denna första skoldag totalt onödig, bara massa information och skit som vi redan visste och massa onödigt prat bara. Totalt bortslösad timme. Men annars så ska det bli ett ganska kul år tror jag.
Eller NEJ kom jag ju på, det blir inte alls ett jävla bra år, för lärarjävlarna har hittat på att vi måste läsa IDROTT JÄVLA B ÄVEN FAST DET INTE ENS VAR MED I STUDIEPLANEN FRÅN BÖRJAN!!!!!!! Det tycker jag faaan inte är okej. För jag menar när man väljer linjen så kollar man ju vilka kurser som ingår och ska jag vara helt ärlig så hade jag aldrig någonsin ha valt den här linjen om Idrott B hade ingått. Så nu ska jag fanemej gå till studievägledaren imorrn och skälla. >:( Men nog om det, jag ska ju inte bara vara arg, men jag blev så jäkla sur bara, men nu om resten av dagen...
Idag var det enormt fint väder också, tror nästan det var sommarens sista dag, men jag hoppas ju såklart på att det ska vara massa mer soligt! Fast det är lite jobbigt för i mitt huvud så är det redan höst när det gäller att välja kläder, för jag har liksom tappat "sommarinspirationen" och gått in på "höstinspirationen" när det gäller kläder, så det är svårt. Såhär blev det idag i alla fall:

Sigges bakdel är med på ett hörn också.
Här är lite "sista-sommardagen-för-i-år-bilder"





Nu är jag jättetrött, för jag har faktiskt vart jätteduktig idag! För det första så gick jag (Kevin också, han är också duktig ^^) upp klockan 7 imorse. Vi myste och tittade på nyhetsmorron och sen stack han till skolan. Sen var jag värsta duktig och gjorde iordning mig och när jag gjort det så hade jag maaaaassa tid över som jag hade kunnat använda till att bara slappa tills jag var tvungen att gå, men jag totalt diskade värsta berget med disk och städade och gjorde det fint. och jag gick både till och från skolan, och det är ganska långt från oss och till skolan kan jag tala om, och sen på eftermiddagen så gick jag dessutom till maxi och tillbaka. Så nu jäklar har jag bestämt mig för att få lite kondition igen, så nu ska jag försöka gå överallt (beroende liiite på väder visserligen) nu när ändå bilen är avställd!
Men nu, sängen!
Godnatt

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Då börjas det igen

Nu har Kevin dragit iväg till skolan, snart ska jag med dra, men först... Diska! :( Vet inte riktigt vad jag tycker om att skolan börjar nu. Ska väl bli skönt att få lite mer rutiner, plus att det är ju faktiskt sista året nu, så varje dag är ju ett steg närmare studenten! Det är ju bra.
Mer om det senare :)

Permalink Skola/Lastbil Kommentarer (0) Trackbacks ()

Denna sista sommarlovshelgen

Yes yes, i fredags satt vi hos oss ett tag med Herr Tilly och L och drack några såna där små öl :)
Det såg ut såhär:






Och slutade såhär....






Stackars stackars Kevin
som fick stå ut med oss :P
Senare drog Tilly och L vidare på någon fest som dom inte skulle på (inte, för dom skulle på krogen egentligen, men hamnade på fest istället) och jag och Kevin kollade på Bones och somnade sen i soffan med inte bara en utan två hundar på magen, för vi var nämligen hundvakt åt Kevins mor, så lilla Naken-Janne var här!


På lördagen drog vi ut på landet och åkte hem till Kevins gode far och där fick vi middag och så spelade vi massa 360 (xbox alltså) och sen gick vi till Kevins farbror och där åt vi en jädrans massa kräftor så det kan ju inte direkt kallas en dålig kväll ;) Sen gick vi hem till Kevins far igen och jag lade mig och sov (läs försökte sova)på soffan medan Kevin och hans kära hippie-bror satt uppe och spöade varann i bilspel och snackade skit till 6 imorse. Oturligt nog ledde det till att jag sov som en kratta för dom satt i samma rum hela tiden som jag försökte sova i, så jag kan inte direkt påstå att jag sov speciellt bra.
Här är hippien:

Just ja han hade ju fyllt 20 också, så han fick Beatles Rock Band av oss. Det spelade vi massor och han var så glad så :)
Jag måste faktiskt säga att det var ett riktigt bra gjort spel, även fast jag inte direkt gillar Beatles så mycket (typ aldrig fastnat för dom) men spelet var faktiskt bra, det kändes mycket mer välgjort än ACDC Rock Band vilket är synd, för ACDC passar sig mycket bättre för ett sånt spel faktiskt.
Idag har vi inte gjort mycket, eller Kevin gjorde en väldigt god köttfärssås, men annars inte mycket.
Imorrn får jag väl uppdatera om hur första dagen i skolan var. Jag kan tänka mig att vi får scheman och sen får gå hem, så det känns ju ganska värdelöst att gå dit. Men men, Tilly ska med mig hem efteråt och jag planerar att spöa skiten ur henne i Forza 2 till xbox ;) Plus att vi ska planera inför våran lilla resa vi ska göra i slutet av september. Vi ska nämligen då åka till Kevins familjs hus på västkusten och trotsa hösten lite och bara mysa! Blir jag, Herr Tilly, Kevin (såklart <3) och Kärring som åker. Ser fram emot det som bara den faktiskt!
Nu ska jag försöka mig på disken, hoppas ni andra har roligare :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu drar vi ut på landet tills imorrn

Så ni som ville läsa ett långt, härligt inlägg med massa bilder får vänta lite. För jag har haft migrän hela dagen och nu har migränet gått över, men då kom ju bara bakfyllan fram, så jag är inte så pigg på att göra så mycket idag. Så vi drar ut på landet och äter kräftor och spelar massa xbox360 och är feta ett tag :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyhetsmorron är slut

Det är ju inte kul, för jag gillar faktiskt nyhetsmorron, men när man inte orkar gå upp tidigt så får man skylla sig själv. Nu ska vi äta frukost, sen städa. Senare ska vi dra några öl med T och L och K skulle också komma :)
Det dumma med idag är att kaffet är slut :(
Råttbebisarna mår bra iaf, så ingen är orolig :)
Ska försöka hinna skriva mer senare, annars får ni hålla er tills imorrn.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag har jag rakat hunden!

Det gick såhär:

Första "etappen"

Lite mer än halvvägs, Hang in there Sixten ;)

När man kommit till det stadiet då han ser ut som en terrier så vet man att man snart är klar

Se så tjusig han blev när vi var klara :D


Förutom hundrakning så har vi idag tvättat, fått besök av T och P, tittat till bebisarna, som jag nu stolt kan berätta är 6 stycken till synes friska och starka små rosa knyten! Helt underbara är dom! För er som vill se bild, ni får vänta ett tag till! För jag är så elak... nej, för att jag har ingen än som jag känner att jag kan lägga upp här.
Vi tog även en tur till Systemet idag! Så imorrn slinker det kanske ner några små öl, vem vet?

Nu på kvällen är K och repar och jag har roat mig med att sjunga för grannarna, mysa med hunden, glo lite på tv, och skissat lite! Det slutade med att jag målade av hur fin Herr Sixten blev när jag rakat honom!
(Som jag sagt förut, sno inte mina skisser, för då blir det smisk!)

Säg gärna vad ni tycker om den!

Dagens låt: Wonderlust King med Gogol Bordello (Det är för övrigt ett mycket lustigt och mysigt band som TOTALT är värt att kolla upp!) :D

Permalink Djuren Kommentarer (3) Trackbacks ()

RÅTTBEBISAR <3

Bara en liiiiten stund efter att jag i förra inlägget tidigare idag skrev att det nu var nära tills råttbebisarna skulle komma så satte hon igång! Våran lilla Whisky har nu äntligen fått sina små bebisar!!!!
Och jag har nu härmed konstaterat att nyfödda råttor låter som en blandning av när man gnuggar två lite smått fuktiga ballonger mot varandra och småfågelkvitter! Onödig info såhär på onsdagskvällen :)
Konstaterade även att vi precis på dagen haft lilla Whisky i 2 veckor. Känns både som att vi haft henne längre och som att det gått asfort.
Vet inte än hur många bebisar det är, för hon har fött dem i huset sitt och jag har inte velat störa än, så jag återkommer om det och förhoppningsvis med lite bilder också :D
Grattis på födelsedagen råttbebisarna <3

Permalink Djuren Kommentarer (1) Trackbacks ()

Har tråkigt och är hungrig

Ja, för K är och repar och jag har inget att göra. Tror det får bli lite tv-spel, men jag vet inte. Slänger därför in en bild på herr Äjnar (Herr Tillys marsvin) Det kanske kan liva upp dagen?


Snart är det dags för råttbebisar också. Kan komma närsomhelst nu! Ska bli så mysigt.
Nyss var vi hos S. Fikade och snackade någon timma, det var mys.
Nästa veckan drar skolan igång igen. Vet inte riktigt om jag tycker det ska bli så kul. Jag brukar nästan alltid tycka i slutet av sommarlovet att det ska bli skönt att börja göra något, men den här sommaren har vart så händelselös eller vad man ska säga (utom att jag fyllde 20 då såklart) så det känns inte som om vi hunnit med att ha något riktigt ledigt liksom. Men men, det blir säkert kul att börja igen ändå. Skönt att det är sista året faktiskt!
Nästa vecka ska vi nog till hotland igen. Myyyyys!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gomorron

Idag ska vi gå och handla. Det är ju bra för mat är ju gott, men sen får det gärna bli den 25:e så man kan handla allt man behöver och inte bara lite.
Idag har Whisky tagit bobyggandet lite för högt, så nu är spånhögen över plastkanten på buren. Det dumma med det är ju att hälften av allt ramlar över kanten och hamnar på golvet. Hehe. Men nu är det nog inte långt kvar tills bebisarna kommer. Det ska bli så spännande :D
Nu blir det kaffe sen Maxi!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gammeldags

Som någon av er kanske märkt så har jag en liiiiiten tendens att göra om alla mina bilder till svartvitt, men idag kom jag fram till att det är sjukt fint med sådär "gammeldags" eller "sepia"!

Det där är Kevin när vi väntade på bussen imorse. Idag var jag nämligen iväg till en kiropraktor!!! Det var typ, jätteläskigt först, men det var en ny metod som hon använde sig av så istället för att vrida till själv så hade hon som en stav eller något som knäckte till kotorna rätt. Riktigt intressant och det känns riktigt bra nu efteråt också!

Här är lite dagens outfit/mode på Hannas vis :)



T-shirt (Exploited) - Minns inte... haft den sen jag var kanske... 14?
Svarta jeans - Wear It, från min praktik-tid där
Nitbälte - Kevin :P
Nitarmband - Någon marknad som var i Örebro
Tatuering ;) - Therese, Rainbow Tattoo i Nora

När vi var klara hos kiropraktorn så gick vi hem till Herr Tilly och fick oss en kopp kaffe och sen gick vi (även herr T) till Tempo och köpte en purjolök och sen vidare hem till oss och lagade mat, fisk och potatis och sås med massa purjolök i. Massa gott!

Nu ska vi bara slöa och titta på en herrans massa avsnitt av Bones!






Slänger in en liten bild på världens mysigaste myshund också!
Bara massa fluff :D


Herrå ^^

Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()

En hel massa med grejer!

Helgen:
Helgen började med att den här kom hit på besök. Det är en så kallad Kärring

Vi åkte till Media Markt här i Örebro och köpte en riktig nörd-miniräknare till honom då han ska börja plugga imorrn! Sen införskaffade vi öl och sen åkte vi hem till oss och drack öl, åt kräftor, drack bubbel och bara hade det allmänt trevligt. Lite senare kom Tilly förbi också. En riktigt bra fredag måste jag säga!
Här försökte Kärring bita upp förpackningen med miniräknaren. Behöver jag skriva att han misslyckades? :)


På lördagen sov vi länge och sen så satt vi och funderade över vad vi skulle hitta på. Dagen slutade med mer folkisar och några partier Risk! (de röda gubbarna är jag ^^)




Jag vann (såklart)
de två första partierna, tredje gången lät jag Kärring vinna (kan vi väl låtsas i alla fall... okej han vann på riktigt men jag vann de första två i alla fall!!!!) och sen blev Kärring kompis med Ebba också! Idag åkte han hem och på tal om råttor så har vi förmodligen snart huset fullt med råttor.
Våran lilla minsting Whisky minns ni? Som vi fick från Hella (http://www.metrobloggen/starsprinkle). Hur som helst så fanns det när vi fick henne en risk att hon möjligtsvis kanske hehe var gravid! Och nu har vi konstaterat med all säkerhet att hon är det! Magen har blivit minst dubbelt så stor sen vi fick henne och med tanke på att råttor är dräktiga i ungefär tre veckor och vi har haft Whisky i ungefär en och en halv vecka nu så har jag konstaterat att det inte borde vara mer än en vecka kvar nu!
Här är hon: bilderna är lite suddiga men om man kollar noga så ser man att magen är riktigt rund och fin!


Jag vet, den sista bilden är väldigt suddig.
Idag när vi städade åt henne så lät vi buren stå kvar på vardagsrumsgolvet på en handduk när vi var klara och så hade vi luckan öppen så hon kunde gå ut till oss för vi satt där hela tiden med henne. Och vi blev sittnas hur länge som helst där och tittade på henne för vi blev så faschinerade (stavfel?) över att se henne, för hon har ju börjat bygga bo åt bebisarna (ett till bevis på att hon ska ha bebisar och inte bara är tjock) och hon gör ett jättefint jobb med att bygga bo. Hon bökar runt och sprätter och har sig och gör så fint så :)
Även Sigge tyckte det var väldigt spännande att titta på henne, fast han fick sitta lite på avstånd :)


Men om någon skulle vilja ha en råttbebis sen när de är gamla nog och är seriös med det och inte ger dem till mat åt t.ex. en orm så är det bara att kommentera här så kan det diskuteras vidare. Skriv bara din mailadress och om intresse finns så hör jag av mig i så fall.

Och just det, tack för tipset E (E har en ny blogg och jag följde hennes gamla så jag är jätteglad att hon börjat blogga igen! Här är adressen:  http://elinenenensblogg.blogg.se/), jag ska definitivt försöka skriva oftare. Har vart så mycket nu ett tag med 20-årsdagar, fikagäster, djur som rymmer, djur som ska ha bebisar och massa mer, men jag ska absolut försöka ta mig mer tid till bloggandet nu!
Men för stunden, Pusshäj bloggis!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

lalalalala

Idag har vi besök av en sån där Kärring ^^ Trevligt som fan, vi ska käka kräftor och dricka öl :D Tummen upp för det!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lite av varje

"Dagens outfit"
En riktig HM outfit faktiskt. Allt (Kofta, linne, kjol, tights) utom diademet och nitbältet är från där.


Igår rymde våran lilla minsting. Whisky alltså, hon blev rädd för en kasse som jag råkade komma åt så den prasslade och hon fick panik och rusade ut och oturligt nog var balkongdörren öppen så hon tog sig ut!! Som TUR VAR så hittade Kevin henne i buskarna utanför och vi kunde fånga henne utan större svårigheter. Tack vare Ebba faktiskt. Men det måste ha sett lite "alkis" ut när jag kröp runt i buskarna under balkongerna och ropade på Whisky!!! Hehe...

Idag har vart en lugn dag om man jämför med igår. Fast vi har hunnit med att handla, eller hunnit, snarare orkat handla. Kevin har haft massa för sig idag också, inte jag. Jag har sjukt tråkigt. Har grejat lite med lite pics.










NEHEJ skulle jag ha en totalt "svartvita-bilder-är-skit-snyggt-period"??? Hehe.

Kanske man skulle ta att skissa lite...

Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jösses vilken helg. Men nu äntligen ett nytt inlägg :D

Yeeees jag lägger nu äntligen ner lite tid på ett nytt inlägg. Har haft så sjukt fullt upp hela tiden så jag har inte haft tid att skriva och när tiden funnits har inspirationen och orken svikit. Men nu jävlar! Tänkte berätta med hjälp av bilder om min 20-års helg!

Massa kakor och bullar och en totalt utseendemässigt misslyckad kladdkaka :)


Vill inte lägga ut någon bild på gästerna vi fick i fredags för alla kanske inte vill finnas med på internet, men en bild på fårfällen jag fick i present av mormor och morfar, och sigge som är väl kamouflerad och lite K kan jag ju i alla fall lägga upp :) Kalaset var för övrigt jättemysigt och jag fick massa underbara presenter! Massa mys var det <3


Massa mys på min fäll med herr Sixten <3 Han har nu för tiden tagit över "fåret", hehe, han ligger där hela tiden :P


På bussen påväg till Systembolaget!!!!! :D


Älskling gjorde tortellini till mig och vi myste med levande ljus och ett av vinerna jag fick av honom <3


SKÅL FÖR I HELVETE :D


"Tihihh, du fyller 20 idag ^^"


Myyyyys på balkongen i väntan på resten!


SKÅÅÅÅÅL!!!!! :D


Massa kärlek <3


Bröderna fluff!


Jag och Tilleeeeehh! <3


Lisette <3


Krull, Jimi, Älskling :D


Wohooo!


Det var det det. :D AWESOME 20-ÅRS DAG I ALLA FALL FAKTISKT :D


Söndagen har jag däremot inga bilder ifrån för då var vi så totalt bakis så vi låg halvdöda på soffan och kollade på film hela dagen :) Precis som det ska vara dagen efter att man fyllt 20! Igår hände inte mycket och idag har det hänt massa saker! Men det tar jag imorrn, så ni får vara nyfikna ett tag nu, för nu ska vi mysa i soffan, så det så! :)
Pusshey bloggen!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

FÖR IDAG FYLLER JAG 20 OCH ÄR TOTALT AWESOME :D

Whoopwhoop idag fyller jag 20 :D Dagen började med frukost på sängen från sötnos och presenter fick jag också! Sen gjorde vi oss iordning och pyste upp på stan till systemet och kom ut därifrån med två välfyllda kassar med massa gott i! Nu ska vi käka och hugga in på kassarnas innehåll, sen är väl festen igång ;)
Håll utkik imorrn eller på måndag efter ett ordentligt "såhär var min awesome 20-års helg-inlägg"!!

Hihi!

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Whisky, cookies, majs och besök

Okej, ska försöka komma ihåg att få med allt som hänt igår och idag.
Igår gick vi upp tidigt och städade lite och fixade med råttburen och så så allt skulle vara klart när nya lilla råttan kom. Hella, Fredde, Spike och Leeloo dök upp någon gång runt lunch och med sig hade de våran nya lilla sötnos. Vi hade diskuterat lite namn fram och tillbaka kvällen innan (för namnet hon redan hade gick totalt bort ;D Hella förstår vad jag menar) och vi hade kommit fram till två förslag, och när vi sedan fick se henne var det inget tvivel, hon var en liten Whisky! Vilket var passande för hennes bur fick ta över Kevins whiskyhylla, så det blev ju bra :)
Sen så fick hon göra sig hemmastadd i sin nya bur och hon verkade gilla den så det kändes bra, och vi människor satt och fikade och snackade skit och hade det trevligt i någon timme.

Lilla Whisky <3




Sen var det dags för dem att åka, och då passade jag och Kevin på att kila iväg till maxi och handla inför nästa besök. Det var en dum idé att handla så mycket tunga saker, för Kevins axel är ju pajj så jag fick ju bära det tyngsta hem och igår var min rygg helt okej, jag var rätt slut bara, men okej, men idag när jag vaknade kunde jag knappt röra mig utan att skrika för jag har så ont i axlarna :( Dumt.
Sen när vi handlat så kom min kära farbror Sören hit med sin fru Katja och min otroligt söta och goa kusin! Vi fikade och tölade och min lilla kusin tyckte att det var en bra idé att möblera om vid Sigges mathörna (först tyckte han det var en bra idé att möblera om Sigges päls, så Sigge fick gå in i sovrummet ett tag :P) och det var jättemysigt! Jag fick en otroligt trevlig present också:
En "vuxenpicknick"! (Det var även ett paraply med, det var skitbra för det behövde jag verkligen!)

Min kusin tyckte att Kevins gitarrer var sjukt intressanta ^^ Hihi


Sen skulle dom bege sig vidare till K-d och vi skulle ta det lugnt och mysa i soffan ett tag.
Jag var dock väldigt trött så jag la mig och halvsov ett tag. Det var skönt! Sen kom herr Tilly över för att få se lilla Whisky och vi satt och tölade till mitt i natten typ. Kevin gjorde våfflor till oss också för dels så är han sjukt söt och dels så hade vi ett våffelhjärn utan att vi visste det!
Sen bestämde vi oss för att låta Ebba få nosa lite på Whisky medan Whisky fick vara kvar i buren då så hon skulle känna sig trygg och det gick sjukt bra faktiskt. Jag trodde att speciellt Ebba skulle vara lite skeptisk till Whisky, men de verkade bara nyfikna och glada, så imorse när vi tagit upp Whisky för första gången (igår lade vi bara in händerna i buren så hon fick vänja sig vid våran lukt och vid att ha oss i närheten) så satte vi oss på ett badlakan på golvet med båda råttorna och satte ner dem framför varandra. Först gick de runt lite utan att gå fram till varann men sen efter en liten stund kom de fram till varann och hälsade och vi satt som på nålar, beredda på att ta isär dem om något skulle hända, men det enda var att de blev jätteglada bägge två och efter ett tag började tillomed Ebba tvätta Whisky och efter det så ville inte Whisky vara ifrån Ebba en sekund. Så det gick definitivt över förväntan! Fast alltså, dom får ju inte sitta i samma bur än såklart, men det är ju kul att dom gillade varann :D Sen så är det en stor risk att Whisky har små råttbebisar i magen också, så vi kan inte släppa ihop dem i samma bur förrns vi vet det :) Jag filmade dem lite också, ska se om jag kanske kan komma underfund med hur man lägger upp videoklipp här. Annars lite bilder också:




Idag var vi upp på stan och köpte en ny vattenflaska till Whisky för det hade vi ingen (alltså hon hade ju en skål med vatten, men flaska är ju bättre) och så köpte vi lite "tandborstar" åt dem, det är typ godisaktiga saker som är skitbra för tänderna på dem, de sliter dem på rätt sätt och lite så. Och så köpte vi lite mer mat också till dom. Sen köpte vi plastbestick inför imorrn för då kommer det hur mycket folk som helst hit för att fira mig och sen fick jag sätta mig på en bänk för Kevin skulle springa iväg själv en stund och fixa massa hemlisar. Spännande :D
Sen åkte vi hem och åt majskolvar. Mums! Nu kommer snart Krull och Kimm hit. Ska bli mys, sen ska vi fixa inför imorrn!
Pusshäjj bloggen!


Ohh, kom ju på att Hella har ju en blogg som är sjukt trevlig att läsa så jag tänkte att här är en länk till den :)
http://www.metrobloggen.se/starsprinkle

Permalink Djuren Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snabbt blogginlägg, kommer bättre sen :)

Ja, nu ska vi springa upp på stan till djuraffären, jag förklarar bättre sen! Har massa massa massa att skriva om, så ni kan vänta er ett riktigt långt och härligt inlägg senare i em-kväll :)
Hejsålänge :D

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är det bara fyra dagar kvar!

Tills jag fyller 20 alltså. Fyfan vad kul det ska bli.

Igår var nog den tråkigaste dagen någonsin. Eller, halva dagen var inte det, för vi hade massor att göra men eftersom vi är vana nu efter sommaren att gå upp när dagarna nästan är slut då K jobbat natt så blev det helt fel när vi gick upp tidigt. För när vi var klara med allt vi hade att göra så var ju nästan mer än halva dagen kvar, så vi gjorde inte ett piss och jag doooog av tristess!
Idag var Tilly här, det var kul, och idag har vi dessutom utökat våran familj med en till råtta <3 Eller alltså hon kommer inte förrns imorrn, men vi bestämde det idag. Jag längtar så sjukt mycket, det ska bli skitkul :D Lovar att massa bilder kommer upp snart. Fast det kan hända att jag är lite dålig på att blogga nu i slutet av veckan, för vi har väldigt mycket för oss nu eftersom vi får en till i familjen, det ska handlas inför födelsedagsfirande med släkten på fredag och torsdag och det ska festas på lördag och massa grejs och så. Men det ska bli kul som fan, jag tror det kommer bli en skitbra vecka :) Nu blir det att sova, ska upp tidigt och fixa med råttburen och städa lite!
Hejsvejs bloggen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen då :)

Yes yes, jag är sjukt glad. Har vart en helt underbar helg faktiskt. I lördags så städade vi det sista och fixade massa och så kom farmor och farfar, syrran, pappa och C hit! Jag blev sjukt glad att de kom allihopa, och så åt vi baguetter och fikade massa och jag fick världens mest gräjt presenter! Jag fick tre jättefina blommor, ett presentkort på HM (gilla gilla gilla), en kolsyremaskin (YAY har typ velat ha en sån i åratal ^^), och ett par superfina skor som jag totalt älskar! (Bild på dem längre ner) Kevin fick en present han med av pappa och C, lite försenad födelsedag/student-present, en platta norrlands guld! Så han var ju glad och nöjd kan man ju kanske säga :D
Fast det är lite synd om honom också för han har skadat axeln så illa att han inte ens kan använda armen stackarn :(
I alla fall, sen när gästerna åkt på kvällen så kom Tilly hit och så drack vi massa bärs och hade det mysigt och så cyklade hon hem någon gång på natten och vi gick och lade oss, och jag han knappt somna förrns telefonen ringde och en hysterisk S sa att vi var tvungna att komma över för hunden var borta. Så vi sprang dit och av någon anledning (troligtsvis min awesome räddare-i-nöden-instinkt) så tog jag trapporna och bara rusade upp och hittade NakenJanne någonstans vid andra eller tredje våningen och sprang upp till S med honom. Jag är totalt (hund-)räddare i nöden! Haha, heja mej XD
Idag drog jag med mig Tilly till HM och utnyttjade mitt presentkort typ till max! Jag är supernöjd, har typ en ny garderob nu såhär lagon till hösten :D
Här kommer lite pics

Just det, jag klippte lugg igår lite spontant. Fint va?


Mina skor. Love them!


FIKA <3



Tilleeeh och jag :)


Jag och Kevin <3


Och sist men inte minst, Sigge la sig och myste på spikmattan häromdagen. Det var sött :)

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()