Dagens planer

Gomorron. Vaknade av Kevins telefon och kunde inte somna om sen så det var lika bra att gå upp.
Såhär ser jag ut när jag är nyvaken

Dagens planer då

  • Handla på Maxi - har vi tur kanske vi kan få skjuts av någon
  • Betala räkningar - uhh inte direkt det roligaste jag vet
  • Fixa bussbiljetter till Hotland - yay :)
  • Sluta vara förkylda - som om det kommer gå?
  • Packa!!! - inte för att vi kommer behöva ha med oss mycket när vi bara ska vara där över en natt, hehe.
Mmm får väl se vad som hinns med mer, har egentligen massor som behöver göras, men man kan ju inte dela på sig och göra allt på en gång.

Satt nyss och tittade på massa gamla bilder. För det första, jösses vad såååå mycket fetare jag var förr! Vart alldeles paff, haha. Men det är väl bra för det måste ju betyda att jag är smal nu (okej okej jag var aldrig fet, men det är stor skillnad ändå faktiskt). För det andra, faaaaaaaaan vad jag saknar vissa saker och personer väldigt mycket :( Ska bli skönt att få komma till Hotland och i alla fall träffa några få av er och bara få njuta av att vara där ett litet tag. Inte för att jag inte gillar att bo i Örebro, jag älskar att bo här, jag älskar våran lägenhet och allting, men jag saknar ju såklart Hotland ofantligt mycket.

Nu ska jag äta frukost och dricka kaffe. Ha en bra dag folk!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mysigt

Är förbannat trött idag. Eller ja, inatt nu kanske? Har vänt på dygnet totalt nu, men det är okej när man har lov.
Tittar på hunden och blir faschinerad (stavning?) över hur han kan ligga platt på golvet och sova och ändå lyckas få det att se bekvämt och mysigt ut?
Uhh är skrivsugen som fan men det står helt still i huvet. Får nog göra ett nytt försök imorrn för det känns som om det här mest blir svammel.
Natti natti!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjukling och mössa

Nu åkte sötnos till jobbet. Stackarn han har legat med feber hela dagen. Inte kul, men den gick ner framåt kvällen i alla fall och han var tvungen att jobba så det var bara att bita ihop :( Tycker så synd om han bara.
Jag har tagit hand om honom hela dagen i alla fall. Bäddat ner honom, gjort te, varma koppen, blåbärssoppa (gjort och gjort, värmt iaf), struntade faktiskt i att laga mat och köpte pizza till oss istället då blev han glad :)

Var även upp på stan en sväng bara för att ha något att göra. Har inte gjort ett piss på hela lovet typ så jag kände att jag behövde komma ut ur lägenheten lite och när Kevin ändå skulle sova så stack jag upp på stan en stund och köpte faktiskt en studentmössa! Så nu var det fixat av alla tusen saker som måste fixas innan studenten. Bra det i alla fall. Fast det blev väldigt tråkigt att gå på stan ensam så jag åkte hem ganska fort till min lilla sjukling.

Nu ska jag sova... Eller äta pizzarester och titta på Cheaters om jag hinner innan jag somnar, hehe.

Natti natti

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nätter och kyla

Uhh. Sitter och lyssnar på musik och försöker tina upp öronen. Det är så sjukt jävla kallt ute. Inte okej. Kaffe kan vara en idé.

Lite trött blir man när ens pojkvän jobbar natt och man får för sig att vänta uppe eftersom man ändå har lov. Så de senaste nätterna har jag ägnat mig åt:

  • Städning av hela lägenheten (inte dammsugning och sånt som låter dock. Har ingen lust att väcka grannarna, eheh) för jag ville överraska Kevin med en fin lägenhet när han kom hem efter jobbet och jösses vad glad han blev :)
  • Gos i soffan med hunden
  • BUMBIBJÖRNARNA <3, sååååå jävla bäst :D
  • Detta: (ja hunden var enormt skeptisk, hehe)
Men inatt råkade jag faktiskt gå och lägga mig innan Kevin kom hem för jag var så förbannat trött. Sen när han kom hem så tyckte jag så sjukt synd om honom för det hade blitt nåt fel på pressarna så han hade tack vare tryckeriet blivit flera timmar sen. Inte så kul. Och inte nog med det, han kunde inte gå och lägga sig heller för han skulle på möte på arbetsförmedlingen nu så han får sova sen. Stackarn =(

Jag och hunden har just kommit in igen efter en morronpromenad i snön. Det låter idylliskt och mysigt men det var så sjukt jävla kallt så det var inte speciellt kul. Jag vill bannemej ha sommar nu.

Nu, KAFFE

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förbannad

jävla arg blir jag när folk inte kan hämta sina jävla grejer i tvättstugan när tiden är slut. Vi kom ner i tvättstugan nu och gick in i det rum vi hade bokat TIO MINUTER EFTER att vår tid hade börjat och så är det nån jävel som lämnat sina grejer kvar i tumlaren och torkskåpet och vi hade mycket att tvätta ju så vi hade inget val än att slänga i våra maskiner och sitta där och vänta och efter 40 jävla minuter kom det nån liten kvinna och började saaaaakta saaaaakta vika sina jävla grejer så vi fick sitta i tvättstugan en timme allt som allt för att hon inte fattade att hennes tid var slut. För hon verkade inte fatta det när vi sa det till henne.
Uhh jag blir så trött på folk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Troligtsvis så överreagerar jag men det är inte försat gången det krånglar i tvättstugan och vi behövde verkligen verkligen verkligen tvätta idag men nu hinner vi inte på våran tid så vi måste jävla tvätta jävla imorrn med.
Jävla är dagens ord för mig. Och dagen som började så bra :(((((

Oargt inlägg kommer senare :(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dammråttor och choklad

Wohoo, dom ringde nyss från Prolog och erbjöd Kevin att jobba inatt och antagligen resten av veckan.
Måste säga att det var helt sjukt bra för vår ekonomi, men trist för vi skulle ju ha åkt till Hotland och hälsat på senare i veckan, men om Kevin jobbar natt då så får jag nog åka själv. Känns ju inge kul, men det var ju så längesen och jag kan inte skjuta upp det heller för nästa helg (inte nu på fredag men fredag den 4/3) så händer det grejer här ju som vi absolut inte kan åka ifrån!

Idag skulle vi ha städat hela lägenheten (när vi letade efter vår kära förrymda råtta häromdagen hittade vi lite för många "dammråttor", haha) och tvättat men tvättid fanns inte förrns imorrn så det fick bli liiiite städa idag och sen ge järnet imorrn. Jag måste verkligen planera och bestämma att då och då ska jag städa för annars kommer jag bara på en massa annat som är roligare men om jag bestämmer att typ innan klockan 2 ska jag vara klar, då brukar det gå bra faktiskt.
Vad jag svamlar.
Är lite trött faktiskt.
Och jag är sjukt trött på folk som ringer på bilannonsen från dolt nummer och säger att dom ska komma och kolla på bilen och sen inte dyker upp. Och eftersom de ringer från dolt nr så kan man ju inte ringa upp heller. Dålig stil tycker jag och det är inte bara en som gjort så. Tror det är fyra stycken nu på nån dag bara.

Idag blev jag lycklig också, är med i nån chokladklubb (Club Choklad) och nu fick jag äntligen månadspaketet så nu har jag massa megagod choklad. Lycka :D



Såhär tillfixad vill jag vara, men har inte orkat idag, haha, plus att jag har inga rena fina kläder heller och det är inte lika kul att fixa sminket i urtvättade mjukisbyxor.

Pusselihej

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Död åt snön :(

Blev så jävla ledsen nu när jag gick upp. Inte okej med mer snö, jag pallar det inte mer. Det är fan dags att det blir vår nu. Så jävla kass start på lovet. Usch.
Och inte har jag något att göra heller. Hunden söver, röttera söver och Kevin är iväg med tuppen och ska fixa hans bil (som vanligt...) så vad ska jag hitta på då? Det var inte ens meningen att jag skulle vara vaken nu, men hunden kan ju fan inte vara tyst på morron när husse går upp så det var bara att pallra sig upp.
Humm.... Idag är jag fan bitter :(
Mer blogg sen om jag inte dör ihjäl av bitterhet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tråk

Okej, jag försökte äta frukost, men kom fram till att kaffet jag drack nyss kanske var liiiite dåligt för magen när man ägnat hela gårdagen med att spy :(
Så nu, lite onödigheter för att jag har tråkigt.

Alla svar ska börja på samma bokstav som mitt namn börjar på för er som missat detta

Jag heter: Hanna
Jag vill: Ha choklad
Jag har: Hemskt ont i magen
Jag är rädd för: Hemskheter
Jag hatar: Härmapor
Jag är inte: Hungrig
Jag sjunger: Hellre än bra
Jag är: Horribelt smart
Ett djur jag påminner om: Horror (en av våra råttor) när hon nyser
Jag gillar: Hur härligt mitt liv är <3


Det var svårare än man tror ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Migränskit och förrymda råttisar

Fy helvete säger jag bara!
Hade en av de värsta migränattackerna jag någonsin haft igår. Trodde fan att jag skulle avlida, jag var knappt kontaktbar på hela dagen. Jag hade så ont i huvudet att jag kräktes tre gånger. Och i och med det så kräktes jag upp migräntabletten och de är såpass starka så även om den inte hunnit verka ordentligt innan man kräks upp den så kan man inte bara ta en ny utan jag fick vänta tills migränen avtog och sen tog omtag.
Så stackars Kevin fick åka själv ut till sin far och fira sina systrar och äta god köttgryta medan jag låg hemma och våndades och knappt kunde dricka vatten.
Och Hellas och Freddes fest var ju inte att tänka på. Jag är så sjukt ledsen över det för jag hade sett fram emot den festen såååååå jävla mycket.
Pissmigrän :(
Framåt nio-tio någon gång på kvällen började jag må liiite bättre och fick i mig lite soppa som min söta Kevin hade gjort till mig och efter det blev jag bättre så runt tolv mådde jag näst intill bra (i alla fall så bra att jag kunde vara säker på att inte spy igen i alla fall).

Idag vaknade jag av att Kevin kom inrusandes i sovrummet och sa att råttisarna hade rymt (Zombie och Lillfisen som vi hade i Ebbas gamla bur), tydligen så hade de käkat sönder buren och gnagt upp ett hål stort nog för dem att klämma sig ut genom. Kevin hade lyckats hitta Lillefis men Zombie fick vi leta efter. Tillslut hittade vi henne under/i soffan (i bäddelen som man drar ut för att bädda ut soffan) och efter mycket om och men så fick vi fram henne genom att locka på henne med hjälp av mamma Whiskey. Men Zombie verkade nöjd över nattens äventyr, men verkade ändå glad att få komma till morsan. Så nu måste vi laga deras bur på något vis, så tills vidare får de återigen bo alla fyra i Whiskeys bur.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och sen ska jag sätta igång och städa.
Och just det, håll tummarna för att vi får bilen såld idag också, det kommer en sen och ska kolla på den!

Pusshejsvejs

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ovärt bajs

Ja... allt har kännts ovärt och bajsigt idag.
Fast inte allt såklart, men det mesta.
Vad gör vi nu?
Säljer bilen.
Antagligen.
BAJS-BIL :(
Kanske ska fixa saaben igen, om den inte rostat ihop totalt.
Får se.
Hatar biljävlar och hatar ännu mer att man är så beroende av dem.
Egentligen är vi ju såklart inte såååååå beroende av bil men det underlättar ju fan allt.
Bajs-bilar,
bajs-dag,
ja,
bajs helt enkelt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Brist på fantasi

Har haft totalt fantasi-inspiration-och-idé-stopp ett tag nu. Därav inga inlägg, men nu ska jag försöka komma tillbaka. Idag skulle vi ha vart lediga men lärarna tyckte att det var otroligt kul att lägga Arbete På Väg-kursen idag så halv 8 imorse traskade man in på terminalen och fick sitta hela dagen och lyssna på det där. Det var ganska intressant tack vare läraren faktiskt, han lyckades få det intressant, så så hemskt var det inte och provet klarade jag med bara ett fel också, så kursen är härmed avklarad. Så nu får jag arbeta med vägunderhållning och grejs, kanske ^^

Förra helgen var vi på Ellies fest, det var kul fast det var så otroligt mycket folk och jag kände inte ens hälften, tror jag. De flesta verkade ju veta vem jag var, men det är nog bara för att jag är Ellies brorsas tjej liksom. Humm, men så var jag så trött också för det var ju praktik den veckan så jag hade ju gått upp typ halv fyra så jag somnade i en fåtölj faktiskt (alkoholen gjorde mig ju inte såååå mycket piggare heller, hihi). Lite småkul, men jag vaknade igen ganska fort, jag vet inte ens om jag somnade helt eller bara slumrade, men efter det tog det inte lång stund innan vi gick hem och soooooov <3

Sen så har jag totalt nördat tv-spel (Fable 3, skiiiitkul ^^) hela veckan efter skolan för Kevin har följt med Herr Tupp överallt och krånglat massa med bilar, så lite ensam har jag vart men i måndags på Alla hjärtans dag så kom min underbara sötnos hem med maaaaaaaaassa presenter till mig, massa godis och cheez balls och dricka och öl och chilinötter och chokladhjärtan (nej han försöker inte göra mig fet ;D hehe) och så lagade han jättegod mat till oss också myste vi hela kvällen. Jag har världens bästaste älskling.

Nu ska jag bannemej sova för nu vart jag trött.

Püss på er

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

True love

Du är bäst sötnos. Jag är lyckligast i hela världen som har dig ^^


Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Migrän

Världens stressigaste dag. Jag är så trött så jag avlider och jag känner hur ett migränutbrott är påväg. Har haft lite småont i huvet jättelänge men känner nu att det börjar övergå i migränanfall. Pillerdags med andra ord.
Stooooort tack till min sötnos som hade städat hela lägenheten idag. Var helt underbart att komma hem till.
Nu, piller och soffaaaaaaaaaaa

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

BAJS-SNÖ :(((((

Det snöar...
Jag vill dö,
eller,
nej
jag vill att snön ska dö.

Godnatt bajs-snö :(

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Idag då

Tröttis! Nyss hemkommen från praktiken. Gick riktigt smidigt idag, inte så stressigt. Det gillas när man inte kunnat sova inatt för att Sötnos jobbat och hussesjuka hunden har ylat hela natten. Blir tokig på han när han håller på sådär, men vad kan man göra? Han slutar ju inte.
Kevin är nu iväg med Tupp och försöker fixa våran bil. Jag hoppas att det går bra för jag måste verkligen ha bilen den här veckan... Får hålla tummarna.
Nu blir det mys med hunden i soffan och tv-spel.

Och just det, grattis grattis till bästaste Emlo idag också!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tröttis

Uhh, trött och bakis idag efter en helg som denna, men skiiiit vad kul det var. Det var så jäkla kul igår, bara massa glada underbara människor och även en del nytt folk vilket ju alltid är kul!
Idag har vi bara vart bakis och sovit typ halva dagen. Nu har vi precis avnjutit världens godaste hemlagade köttbullar som vi gjorde tillsammans så nu ser vi båda ut som två köttbullar tror jag för det gick inte att sluta äta, det var för gött :)
Imorrn är det praktik igen, ska bli kul utom att det alltid är jobbigt att behöva ställa om dygnsrytmen och börja fem istället för typ 8-9 men som sagt, det är kul och när man väl kommit upp så brukar det ju gå bra. Och kaffe finns ju... ^^

Nu, fixa inför imorrn och mysa i soffan med voffen och sötnos!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Festelifest

En riktig festhelg detta må jag säga. Fest igår hos Lmann som fortsatte hemma hos oss, och ikväll är det festelifest hos Emlo. Så jäkla kul ska det bli och igår var skitkul det med. Nattmackor med C, kepsar som flög åt alla håll och djupa diskussioner och massa skratt (och en hel del dildosar och andra leksaker... Fråga inte, haha). Bra kväll :D
Nu ska jag försöka hitta kläder tills ikväll, men det finns ju inget kul att ha på sig även fast garderoben är proppad.
Ont i magen har jag med, trodde först att det var för att jag är bakis, men det tror jag inte, måste vara nån form av magknip, jag kanske har ätit dåligt eller så, hoppas det går över snart bara.
gårdagens outfit


Nu musik!


Ohh, snabb fråga bara som inte har nåt med nåt att göra, kan man heta Ellert?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

HEEEEEELGGGGGGG

YAY nu är det helg. Älskar kärnämnesveckorna!
Jag och Tilly drog till marieberg och shoppade loss (okej hon köpte typ puder och jag en vinare, haha)





Nu lite vin tror jag bannemej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hårfärgningsdagar och jeanslycka

IMORSE BLEV JAG ÖVERLYCKLIG! I ett desperat försök att hitta kläder rotade jag runt i garderoben och hittade ett par av mina favvojeans som jag inte kunnat ha sen i somras för att jag blev för fet då för som (jaaaaa jag vet att jag inte är tjock, men likt förbannat kunde jag inte få igen dom så tyst!) och så tänkte jag att Ähh vafan jag provar. Och DOM PASSADE igen!!!!!!!!!!



Promenad upp på stan <3


Har haft två riktiga hårfärgningsdagar, igår färgade jag Herr Tillys hår en och en halv gång (fråga inte) och idag färgade jag hennes hår igen och hon färgade mitt. För det var ju så att när jag färgade rött så skulle det vara svart och rött men jag orkade inte svart då så jag tog bara rött, och nu hade jag inte nog med rött kvar till hela håret så jag färgade hela svart istället och sen när jag får pengar igen ska jag bleka det på de ställen jag ska ha rött också och då räcker ju min röda som är kvar till slingorna. Jag är så smart! Och jäklar vad fint det svarta vart. Nöjd tjej!




Pusshejs

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Skitsnack och blondering

Sitter hemma hos Herr Tilly och försöker bleka hennes hår men det blev bajs, så vi får testa en annan blekning istället. Haha på det.
Mycket skitsnack blir det också, det behövs när folk är idioter. Jävla kärringjävel som förstör våra liv och jävla jävel också för den delen. Arg idag, men en öl på Rockis borde väl muntra upp oss? :D
Överkonsumtion av kaffe blev det också idag. Bra skit!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()