Äntligen!

Mmmm, äntligen lite tid för mig att ägna mig åt bloggen igen.
Lade nu upp bilder från Tyskland, för jag tror att de talar för sig själva :) Jag tror inte det ens behövs ett inlägg om resan!
Hela helgen har gått i ett, jag har inte fått en lugn stund tror jag. Den såg ut såhär:

Fredag:
Fick rusa iväg till apoteket på morron för att köpa kompresser och plåstertejp åt stackars Kevin som brännt sig på kokande vatten på torsdags kvällen. Det gick förvånansvärt bra med hans hand, men tack vare blåsorna som blev så kunde han inte varken repa eller jobba vilket ju inte var så bra. Sen på kvällen efter att ha städat hela dagen för att mamma och lillebror skulle komma på besök så kom Tilly, min nästan bästa vän, för vi skulle tillsammans gå till baronbackens dag som höll på då. Och det är ju visserligen en dag för folk som typ har barn eller bara är ganska töntiga, men just den här baronbackens dag så råkade det vara så att Kevin hade nominerat mig till baronbackens medborgarstipendie, och det råkade vara att jag fick en del av det ( :D :D :D ) för, som det står på diplomet "Rådigt ingripande vid brand" (jag hade ringt brandkåren när det brann i en sopcontainer utanför oss :P) Så det var ruskigt kul faktiskt!
Sen på kvällen kom lilla mamma och lilla lillebror hit och så fick vi presenter och så fick dom presenter för vi har ju vart i Tyskland och så var det ju mors dag på söndagen. Sen åkte vi och handlade och lagade mat och sen så sov de över och då kommer vi till

Lördag:
Vi åkte med mamma till någon jätteläskigg hillbilly som hon skulle köpa någon bildel av eller vad det nu var och sen åkte vi till mariebergs köpcentrum för där hade precis Media Markt öppnat så vi fyndade en rakapparat och ett strykjärn och så fick man gratis korv med bröd och glass utanför.
Sen åkte mamma och bror hem.
På kvällen bjöd Kevins mamma på middag och vi blev kvar där hela kvällen och "tittade" (drack vin dvs) på eurovision song contest.

Söndag:
Jag hade migrän hela dagen så vi missade när DLK spelade på Yeah-festivalen.

Idag:
Tvättade lastbilarna på terminalen halva dagen åt de där nedrans studenterna (dvs Kevin ;P ), körde lastbil andra halvan, fick mitt truckkort i handen och nu sitter jag här med en gos-hund i knät :)
Nu ska jag ta tag i den otroligt ointressanta disken :(

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tyskland!!!

Hotellet :)
Hotellet i Dorfmark :)


Hotellet


Underbart! Öl i handen och tyska nyheter på tvn :D Från vänster: Kevin, Jag, Mlo, Ellie, Jimi


Dragspelsgubben :D På Deutsches Haus


Öppen bar på festen, mycket att välja på så varför inte välja allt samtidigt? ;)


Världens bästa affär, vi var lätt deras största kunder :D


Deutsches haus, Dorfmark, så jävla mysigt!


Hotellet :)


"Gänget" ;)


Hela stora fest-gänget =)


Jag och Älskling <3


På festen :)


Jag och Mlo, hetast i Tyskland!!


Jag och Kevin <3


Precis före hemresan :(


Diverse trevliga inköp ;)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gratis är gott!

Efter att ha köpt senaste nummret av Elle där man får med schampoo, balsam och hårinpackning om man lämnar in en kupong på HM så har jag insett att gratis är bland det bästa som finns.
Kevin blir alltid tokig på mig, för så fort ordet gratis eller rea nämns så vill jag dit och fynda! Jag tror att det är något jag fått efter min mamma, hon är precis likadan, om inte värre ;)
Jag beställde även en prenumeration av Elle på ett halvår, det är mysigt att bara sitta och glo i en tidning då och då!

Jag har även vart och sko-shoppat med Kevin och Tilly idag, och ja ni såg rätt, med Kevin!! Och den vi shoppade skor åt var, och håll i er, Kevin!! Vi var runt i hela tre skoaffärer och tillslut hittade vi ett par helt awesome skor till sötnos :)
Sen så kom jag lite panikartat underfund med att det faktiskt är mors dag på söndag och mamma kanske kommer hit och hälsar på på fredag så lite kul hittade jag till henne med, men jag kan inte skriva vad här för det kan hända att hon kanske läser.

Jag inser nu också att jag hädanefter ska skriva i bloggen på dagen för jag märker hur ögena bara sjunker ihop mer och mer och imorrn ska jag upp dret-tidigt också.
Godnatt bloggen!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ebbis


Det här är våran råtta Ebbis!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sigge


Det här är våran voffe Sigge. En riktig snygging!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bajs

Varför funkar det inte?? :(

Fast nu funkade det :D
Awesome!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min braiga nya blogg!

Hej hopp!

Det här är då min nya blogg och den kommer att handla om det mesta som händer i mitt liv.
Jag skapade den mest för att jag tycker om att skriva och den här gången tänker jag verkligen försöka hålla igång bloggen.
Jag bor i en liten (fast ganska stor) tvåa med min underbara pojkvän Kevin, våran underliga men oerhört söta hund Sixten (som kallas för Sigge) och vår galna och übersöta råtta Ebba (som kallas för Ebbis).
Jag har straxt gått klart andra året på gymnasieutbildningen logistik och handel med inriktning yrkesförare och hoppas på att få jobb som lastbilschaffis i sommar, men än så länge ska jag sommarjobba med att vara barnvakt.
Så min blogg kommer nog handla om det mesta av mina vardagsproblem, allt ifrån små vardagsproblem som "Vad ska jag ha på mig idag!?" till... ja, allt mellan himmel och jord.
För tillfället har jag ett tyskt myggbett på axeln och det kliar så jag blir tokig, men med tanke på att det ungefär är mitt största problem just nu så tycker jag ganska mycket om det ändå!
Kevin köpte idag ett munspel och han är som ett barn på julafton. Han har nu lärt sig några små barnvisor och det var jättesött i början, men efter otaliga timmars spelande börjar jag fundera på om det verkligen är så gulligt längre. Fast så farligt är det inte... kanske :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()