Nu drar vi igen då

Hejsvejs, nu drar vi till Hotland och hjälper mamma flytta.



Ses på måndag igen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hotland och firande

Sitter nyvaken och förvirrad och undrar hur jag inte kunde höra larmet imorse. Hmm, minns bara att Kevin gav mig en puss innan han gick till jobbet sen vaknade jag nu för typ 15 minuter sen. Hehe, jag som skulle hinna med så mycket idag innan sötnos slutar. Jaja, får väl ta det viktigaste. Duscha. Diska. dammsuga och hinna till systemet.
Sen i eftermiddag ska vi fira S i efterskott. Trevligt trevligt och ännu senare bär det av till hotland för att hjälpa mamma flytta. Inte lika trevligt, hehe, men jodå det blir nog bra.
Jaja, nu ska jag äta frukost och sätta igång.
Püsshäii

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rymlingar, projektarbetsinlämning och läppstift

Weeei! Kan ju börja med att berätta om morgonens äventyr. Hade sjukt mycket tid på mig, tog det lugnt, var påväg att bli klar i asbra tid för en gångs skull, hörde BRAK, tittade in i köket, såg EN råttis (Whiskey, moder råttis) kvar i buren, resten i hela köket. Blev så paff så jag stog faktiskt bara och glodde ett bra tag, haha. Sen var det bara att sätta igång och laga hålet de gnagt upp i buren och rymt genom och sen jaga råttisar. Halva ansiktet sminkat bara och bussen skulle gå straxt. Paniiiiik, haha!
Efter blod (en av råttisarna ville fortsätta sitt äventyr, blev sur på mig och nafsade mig i fingret så det började spruta blod, hehe) svett och tårar så lyckades jag fånga in alla tre. Och på något mirakulöst vis hann jag med bussen.

Sen bar det av till skolan där vi drack kaffe och gjorde klart och lämnade in vårt projektarbete! Äntligen säger jag bara! Sen upp på stan med Herr Tilly så tog vi en glass och satte oss vid slottet ett tag. Efter det strosade vi runt på stan och inhandlade förnödenheter. Tilly handlade smink och jag saker till råttisarna. Hittade en ny butik också, skitstor var den och jätterolig, hade massa kul. Tror den kommer få fler besök av lilla jag ^^


Vi avslutade med att gå till Sahara, en liten butik som har en del alternativa kläder och annat för dom har typ alltid rea nu för tiden och jag tänkte att jag skulle kolla om de hade billiga tights. Det var jättebilligt därinne, men det blev inga tights. Det blev ett rosa läppstift *happyface*

Har funderat på att köpa ett rosa jättelänge nu då det röda är så "mycket" så ibland vill jag ha lite lagom liksom. Det var av märket Saffron och kostade fan bara 39kr!!!!!! Ingenting för ett läppstift ju :)

Väl hemma hade jag tråkigt medan jag väntade på att sötnos skulle komma hem från jobbet så jag tog fram en sax och klippte någon egen form av snelugg. Det vart ganska bra, jag tror att jag är nöjd i alla fall, hehe.
Före

Efter


Ganska bra va?

Jaja, det var min dag det.
Nu ska jag äta choklad och ringa mamma!

Permalink Mitt mode Kommentarer (1) Trackbacks ()

Västkustspåsk Del 2

Yes då var det dags att fortsätta berätta om helgen som var så underbar då. Nu har man ju visserligen landat hemma ordentligt igen och börjat få tillbaka det här vardagstänket igen, men jag längtar ändå tillbaka väldans mycket...
Jaja here we go :)



När vi kom tillbaka från Lysekil och Brastad så blev det en del solande till...

...och så kollade vi på "Det allra bästa med Felix Herngren" som Ellie hade med sig.
Efter det grillade vi (mmmm oxfilé och klyftpotatis *dreggeldreggel*) och det var så sjukt gott så man dog ihjäl av matkoma sen hehe


Sen gick jag, sötnos, E och J ner till havet för att kolla på solnedgången. J visade oss en väg upp på en stor jäkla klippa och det var asfint att sitta där.

J och E på klipporna

Däruppe satt vi hela kvällen. Riktigt mysigt var det, vi hade några öl med oss och musik i telefonerna...

...och den nedgående solen...

Så otroligt fint och mysigt var det :)



Jag och E bestämde oss för att klättra runt lite på klipporna, hehe. Lite läskigt eftersom vi var så högt uppe, men det ser nog läskigare ut än det var. Kanske.


När vi sedan skulle gå tillbaka till huset så tyckte tydligen Jimi att han skulle hamna i ett träsk och sitta där en stund och filosofera ;)

Sen när vi efter mycket om och men kom fram så blev det räkor i mängder. Omnomnom!
Så sjukt gott med skaldjur och av någon anledning så är det alltid extra gott med det när man faktiskt är på västkusten också.

På söndagen hände inte så mycket speciellt. Alla tyckte väl att det var ganska trist att det var sista dagen (vi skulle åka på förmiddagen på måndagen så det man ville hinna med fick man ta på söndagen) så vi gick ner till havet och solade bara på dagen.


Hehe så himla snygg bild på voffen :P

På söndagseftermiddagen grillade vi...

...och efter det promenerade jag och sötnos ner till havet en sista gång för att säga hejdå.
Det var fint och mysigt och lite sorgligt.

Första plasket i havet för i år också :)

Vi gjorde fina ringar i vattnet

Och tog fina bilder på varandra




Efter det gick vi tillbaka, tog det lugnt på kvällen, sov, vaknade på måndagen och städade huset. När vi packat klart och gjort vårt med städningen ville man faktiskt bara hem. Det blir väl så antar jag, det är som att rycka av ett plåster väldigt långsamt, ingen vill ju åka hem men eftersom man måste så vill man ju då bara få det gjort. Jag längtade hem till råttisarna, men förutom dem så hade jag gärna stannat hela sommaren, hehe.
Hur som helst, såhär mycket alkohol konsumerades ;)

Sen packade vi in oss i bilen och åkte. Vi kom iväg i riktigt bra tid (11.20 ungefär) och det var rätt gött för då försvann inte heeeeela dagen till bilåkning. Kevin fick köra.


Ja, allt som allt så var det en riktigt bra och mysig helg och jag är så sjukt glad att vi hade sånt kanonväder hela helgen. Jag menar, det blåste ju inte ens, pustade lite då och då, men inte alls samma vind som det brukar vara där. Men ja, en helt underbar påsk fick vi i år och jag tror att alla som var med tyckte det var lika underbart som jag.



Yes det var det det :)
Nu ska jag göra mig iordning och gå till skolan. Har en lektion idag sen är jag ledig. Hihi ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett försök att plugga

Sitter och försöker göra klart projektarbetet med Tilly. Det går sådär. Hihi!
Vi kom på att folkisar var godare och roligare... ^^

Permalink Skola/Lastbil Kommentarer (0) Trackbacks ()

Iron Fist: Wolfbeater Platform

Åhh herre jävlar vad jag får hjärtklappringar av de här skorna. Jag tror att jag måste beställa dom och ha på studenten. Men dom kostar ju också.... Men det är kanske värt det? Jag vet inte riktigt.... Jag vill ju verkligen ha dom... Men har jag råd? GAAAHHH jag dör ihjäl dom är så fina.
Ge mig.... *dreggel dreggel dreggel*


Permalink Mitt mode Kommentarer (0) Trackbacks ()

Segis

Är segis nu. Sötnos ringde och väckte mig. Lika bra det visserligen men lite tröttis och segis är jag. Tänkte försöka få i mig frukost sen gå ut med voffsen och bråka med disken en stund. Herr Tilly kommer hit sen så ska vi göra klart projektarbetet en gång för alla (hoppas vi eheh) och så blir det nog en hel del kaffe och skitsnack med för den delen.
Nej... nu blir det frukost!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite fattigare

Jahopp då har man slösat bort lite pengar då, hihi!
Har inte orkat ta bilder på allt, men tänkte berätta i alla fall :)
Först det nödvändiga som inte är så spännande som hårspray, hårfärg (svart igen så inget nytt på den fronten... än ;D )
Och så över till själva shoppingen (hehe låter som om jag köpt massor men det har jag ju inte men mycket för att vara jag, nu)
Tröja på HM - Halvgenomskinlig mörkgrå leopardig fast diskret leopardig. Stor och vid, inte så lång men absolut inte kort. Perfekt luftig nu i sommar ^^
BH på Lindex - Fick 50kr rabatt på valfri bh på Lindex när jag köpte Elletidningen. Perfekt tyckte jag. Hittade jordens roligaste bh, värsta push-upen jag vart med om, asbra för mig som inte har några, haha. Bomb shell hette modellen har jag för mig. Bra köp.
Trosor på Lindex - Såndär ta 3 betala för 2. Behövdes helt enkelt. Ett par av dem var jätteroliga, ser typ ut som kalsonger och är sjukt bekväma. Rekommenderas!
Multiögonskuggagrej på HM - Alltså en palett med massa olika färger. Billig och bra, kul färger.

Hmm ja det var nog det. Nu ska vi käka sen blir det soffmys och sen sova. Har inte fått svar från jobbet jag var på intervju på än heller förresten... Dom skulle höra av sig i veckan ju, väntar spänt!

Püsshäii

Permalink Mitt mode Kommentarer (0) Trackbacks ()

Västkustspåsk Del 1

Insåg nu att detta inlägg kommer bli förjävla långt så jag delar upp det i två istället :)



Jahopp. Då sitter man här, hemma igen i sitt eget vardagsrum med frukostmackor med ost, gurka, paprika och purjolök och ett stort glas juice. Skönt att vara hemma igen? Jovisst, absolut, troligen mycket mycket bättre än det kändes hemma innan vi åkte. Men jädrar vad jag längtar tillbaka också. Jag törs nog säga att vi hade den bästa påskhelgen i hela sverige.
Jag tänkte försöka berätta om den med hjälp av bilderna mest, räcker nog inte med ord att beskriva hur fint vi hade det.

Okej, det här är då i bilen påväg dit. Bilresan tar runt fyra timmar och vi åkte sent så vi var inte framme förrän runt 22.00 på kvällen. Då var jag trött och tog faktiskt inga fler bilder, men vi kom i alla fall dit, knäppte första ölen och sen var helgen igång, hihi.


Fredagsmorronen gick åt till att steka i solen och återbekanta sig med omgivningen. Fick också en smärre chock den morronen för det var så fruktansvärt varmt (på ett förbannat jävla bra sätt :D) men det skedde ju fan bara över natten och jag trodde att tights skulle funka, men jag dog ihjäl med det på så kortbyxorna åkte på i rasande fart kan jag säga, hehe :)
Vi åkte in till Brastad en sväng och handlade också, bara mat och sånt alltså, och godis och en Elle tidning som ville bo hos mig.

Utsikten från verandan

Mycket solande blev det och jag försökte måla naglarna också, och det lyckades väl till en viss gräns men tydligen blir nagellack (eller, mitt i alla fall...) alldeles bubbligt om man målar på det i solen (om den är förbannat varm den dagen dvs)

Sen gick vi FINALLY ner till havet (Vi hade strålande sol hela helgen men vissa av bilderna ser gråa ut. Får väl skylla mig själv som inte tog en ordentlig kamera med mig utan bara använde telefonens kamera, höhö)

Den här bilden skickade vi till Mamma, L och Kärring för att retas lite ;)

Mycket mys i solen blev det. Sjukt jäkla varmt med kan jag säga...

...Men hur varmt det än blev så tyckte jag nog personligen att det var lite för tidigt på året att göra som dessa två galningar (Kevins far och bror)... hehe...

På kvällen slank det ner (okej okej, under hela dagarna med, direkt efter frukost nästan höhöhöhö :D ) en hel del öl. Och vin. Och drinkar. Och whiskey. Osv. osv. Mycket trevligt indeed, helt jävla underbart att slippa tänka på något alls utöver om man ska orka röra på sig eller ligga kvar ett tag till i solen och stekas.
Jag har dock inte mycket bilder alls från kvällarna, min kamera är inte bra i mörker, plus att det inte direkt är det man tänker på hela tiden, inte jag i alla fall, inte efter ett visst antal kalla, hihi.


Nästa dag åkte vi in till Lysekil.
Där handlade vi...
Åt årets första glass (för mig i alla fall)...
...på en bänk...

...vid havet!

På vägen tillbaka stannade vi till på pizzerian i Brastad och tog oss en varsin kall. Det var mysigt, fast deras uteservering låg i skugga och jag hade ingen extra tröja med så jag frös en del... Men för övrigt var det jättetrevligt :)



Hur denna spännande helg gick sen får ni veta senare. Detta blir som sagt för långt att ta i ett så ni får fortsätta vänta, alldeles spända av förväntan va?

Nu ska jag göra mig iordning, sen upp på stan och slösa pengar sen fika med Herr Tilly.

Püsshäii ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma igen

Jaaaaaahapp. Då var man hemma igen då efter en helt jävla underbar påsk på västkusten. Är för trött nu så ni får vänta tills imorrn med alla fina bilder och lite mer ingående om helgen. Tänkte bara visa att jag lever, hehe. Imorrn blire stan och kaffe med Herr Tilly. Nu, sova!
Sneakpeak


Natti natti ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Herråååå :)

Jahopp då drar vi till västkusten då :D

Ha en bra påsk allihopa, ses på måndag eller tisdag :D:D:D

Hejsvejs ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fin morron

Mmm fint ute är det idag. Kom upp för en stund sen och solen bara strålar in genom fönstret. Mysigt.
Nu ska jag äta frukost och sen blir det duscha och fixa sig, packa, diska upp det sista så inte det ligger och möglar över helgen :P Dags att raka bort vinterpälsen också, har inte orkat raka benen på ett tag men nu jävlar ska dom bli lena och fina. Haha.

Åh, usch! Nu blev det nyheter på tv (på kanal 4) och fy tusan vad jag hatar deras nya jingle eller vad det heter. Den låter ju fan mer omodern och tråkig än den förra. Sånt som morronhumöret kan göra att man blir riktigt irriterad av, hehe.

Jaja, sen bär det av till Emlo
på lite kaffe och lämnande av nyckel då hon är så otroligt söt och tittar till våra små råttisar när vi är borta :)

Nu, kaffe!
Mer bloggeliblogg senare, måste ju säga hejdå till er sen för då hörs vi ju inte på ett tag.

Püss sålänge!

Såhär såg jag ut för exakt ett år sen. Liiite skillnad på längd på hår ^^ Spännande va!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vaken och besvärad

Hmm. Är så besvärad, över det här med jobb. Hoppas hoppas verkligen att jag får det där jobbet, och fler intervjuer kanske? Jag skulle bli så glad... Efter påsk skulle jag få svar i alla fall. Spännande!

Nu har jag och voffen nyss vart på promenix så nu blir det slänga i sig något att äta sen bär det av till Herr Tilly för projektarbetesskrivande. Inte lika spännande :P Känner att jag bara vill bli klar med alla skolarbeten nu och ta den där jäkla studenten och hitta ett jobb och bli rik och bla bla bla.

Nej nu ska jag käka.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Västkusten och kladdkakakakaka

Weiii då blire att åka till västkusten på torsdag då :D
Kul som fan att komma bort lite och bara slappa, dricka öl och äta gott! Blir nog en och en annan vinare med :)
Så himlans fint är det där Kevins familj har hus, utanför Lysekil är det. Vi har ju vart där några gånger tidigare men nu var det ett tag sen så det ska bli kul att komma dit igen!
Längtar längtar längtar ^^
Så jävla gött att det ska vara bra väder också, hoppas man kan lita på prognoserna bara men det ska man väl kunna göra.
Såhär ser det ut där ikring ^^



THE HUS





Så nu får ni väl vänta tills efter helgen med fler fina västkustbilder! Men blogginlägg blir det fler av, tills på torsdag i alla fall för när vi åker tror jag inte jag har någon dator till mitt förfogande. Jag måste skaffa en bärbar verkligen.

Jaja, nu har jag just tagit ur två kladdkakor ur ugnen och inväntar finbesök av ingen mindre än Herr Tilly, så det blir väl kaffe, kladdkakis och skitsnack.
Ha en bra kväll folks :)

Püsshäii

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Migrän idag igen >.<

Uhh varför? Fick just migrän igen..... Baaaaajs. Jag som verkligen hade kommit igång med städningen, nu är det bara att ta en tablett och lägga sig en stund. Pissigt.

Sötnos var hemma på lunch idag, det var jättemys ju. Synd att han egentligen har lite för kort lunch och vi har för lite soppapengar för att göra så varje dag för det var jättemys ju. Jag hade maten klar också så det var bara för honom att äta direkt ^^

Städa åt råttisarna sen också så ska dom nog få springa lite som dom vill i köket också. Så mysiga är dom!


Nej nu blir det migräntablett och slumra till på soffan innan städningen goes on.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tidigt och städdag

Usch vad tidigt jag gick upp idag.
Jag är ju för tusan ledig ändå vaknade jag klockan 6 med sötnos och kunde inte somna om.
Så nu sitter jag här och glor på nyhetsmorron och halvsover i soffan med voffen utan att kunna varken somna eller piggna till ordentligt. Har fastnat i zombieläget.

Igår skulle jag ju ha städat massor men det råkade bli så att jag råkade spela tv-spel och göra massa annat och sen kom ju sötnos hem och då umgicks ju vi istället och ja, ni fattar. Men idag då jäklar. Gött att det är bra väder också för då behövs bara lite bra musik på hög volym så går städningen automatiskt sen.

Nu ska jag brygga lite kaffe så man kanske kan bli lite mänsklig igen så ska jag snart sätta igång.



Haha upptäckte nu att jag inte hade stavat ett enda ord rätt nästan. Fixade ju såklart till det nu. Trött är jag :P


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen

Fredag: Åh jösses, jag gick på arbetsintervjun, var skitnervös och det berättade jag för dem också, men jag tror att det gick rätt bra faktiskt. Man kan väl aldrig veta säkert, men det kändes bra i alla fall och jag försöker tänka att det var en liten seger i sig att bara få gå på intervju.
Förhoppningsvis så var detta en bra intervju-outfit...


När jag sen kom hem från praktiken så gjorde vi oss iordning och brummade iväg till Hotland. Första stoppet blev hos L & L och vi hade världens mysigaste fredag.

Lördag: Gick upp hos min kära mor och åkte iväg till Konsum, som gjorts om, för bröd behövdes. Sen frukost och sen ut och sätta igång. Nu skulle förrådet rensas en gång för alla! Medan vi (jag, mammi och sis) grejjade och rensade och svor och skrattade i förrådet så underhöll Kevin lillebror och de åkte till mormor och morfar och fick mat och fika medan vi andra slet ;)

Hittade massvis med kul gamla saker och en del fick åka ner i en kartong och en kasse som skulle sparas men resten slängde jag. SÅÅÅÅÅÅÅ skönt att bara kasta skiten som man ändå inte bryr sig om längre. Det som är kul är ju bara när man hittar saker man verkligen minns och får flashbacks av. Och såklart gamla brev och kort och foton och skolböcker man skrivit berättelser och målat i.
På kvällen fick även Kevin hjälpa lite och köra bort tippengrejjerna med skottkärra till parkeringen så mamma lätt skulle kunna lasta på dem när hon har kärra.
Sixten fick också åka tippenkärra ^^




När vi inte var klara utan bestämde oss för att fortsätta på söndagen så ringde vi Herr Kärring och så kom han och hämtade oss så satt vi hemma hos honom och drack folkisar och hade det mys tills mamma hämtade oss sen på natten. Vi spelade Wii också, bowling ^^
Kärring med sitt eviga poseande :P


Söndag: På söndagen gick jag och Kevin upp och gjorde våfflor till frukost åt alla. Det var asgött och uppskattades av alla utom sis som fortfarande sov (hon sa också att hon inte ville ha så vi snodde ju inte bara hennes utan att fråga ^^ ). Sen ut i förrådet igen och fortsätta medan Kevin och lillebror roade sig med att tvätta bilen och pyssla lite med sånt.

Efter en stunds grejande så kom plötsligt mormor och morfar förbi och hade med sig bullar och dricka. Så himlans gulligt av dem, så det blev en fikapaus i solen. Så mysigt!
Och mormor och morfar hade med sig en överraskning till mig och Kevin också. Vi fick en grill! En sån där el-grill som man får ha när man bara har balkong :D Happyhappyhappy :D Dom är så jäkla gulliga <3

Sen skulle dom åka igen och vi fortsatte i förrådet. Skulle ha åkt till pappa men så blev det inte av olika anledningar. Men när vi var klara i förrådet (så gott som klara i alla fall, känns som vi åstadkom en hel del i helgen iaf, bara lite småskräp kvar nu) så packade vi ihop oss för att åka jag och Kevin för han skulle ju jobba idag. Jag har ju påsklov men jag var tvungen att åka med på en gång ändå för det hade blivit för dyrt att åka buss sen hem. Men men vi sa hejdå i alla fall och så åkte vi till stan och stannade till på en fika hos farmor och farfar också. Sen äntligen hem och då gick vi bara och lade oss på en gång.



Ja det var helgen det.
Idag råkade jag sova ganska länge, men det är okej för det här är antagligen mitt sista lov någonsin.

Nu ska jag äta frukost och kanske spela lite Fall Out, sen ska jag ringa mamma och sen sätta igång och vårstäda här hemma. Behöver verkligen tvätta fönster också men det måste väntas med tills de har sopat bort allt grus här för annars måste man ju bara göra det igen. Och sååååååå kul är det ju inte hehe. Sen blir det att diska, dammsuga, plocka, skura golv, vika tvätt. Lite av allt sådär. Njuta av vädret med voffen på en långpromenad kanske.


Ha en bra dag folks.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skador och nervositet

Åh jösses jag har så förbannat ont i mina knän. I onsdags hade jag värsta skadedagen på praktiken. Jag klämde pekfingret under en eu-pall, jag klämde tummen i diskmaskinen, jag slog i knät som fan när jag skulle upp på en lastkaj på en stege som inte riktigt satt fast och när jag bestämde mig för att promenera hem så fick jag ett jätteargt skavsår på ena hälen (man ska inte promenera i arbetsskor :/ det är dumt) men inget av detta slår vad jag gjorde igår. Skulle hoppa in i lastbilen för att backa in till en kaj och såklart så slår jag i mitt andra knä dynghårt i en metallgrej som viks ut när man öppnar dörren så om man tar fel ben först när man ska in så slår man tydligen i den med knät. Och det gjorde så ont så det nästan svartnade. Det gör fortfarande apaont :( Efter det så knastrade och knakade mitt knä varje gång jag höjde kopplingen, men det var bara att fortsätta jobba. Höll på att kräkas av smärta. Stackars mig :((((

Jaja, nu är jag så nervös så jag håller på att kräkas istället, hehe. Nejdå inte kräkas men jag är nervös som satan. Första arbetsintervjun jag någonsin vart på. Så klockan 10 idag får ni hålla tummarna för mig!
Nu ska jag göra mig iordning inför intervjun och försöka få i mig lite frukost.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

SM-GUUUUULD :D

YES guldet är tillbaka i varglyan där det hör hemma. Underbart, säger som syrran, nu kan man sova gött inatt :D
Dansar en liten segerdans inombords och kollar på när de tar emot pokalen! Så jävla awesome.

Men nu blir det sova, imorrn blir det arbetsintervju så nervös är jag kan jag ju meddela...
Natti natti!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glaaaad :D

Åhh, jag är så glad idag! Längtar till fredag som attan!!!!!! Ska nämligen på arbetsintervju då :D Iiiiihh men skit vad nervös jag är!

Ahh är för hispig för att blogga nu, mer sen eller imorrn!


Püsshäiiiii

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fall Out och hockey

Idag har vi en tv-spels- och hockey-dag! Riktigt gött att bara ta en hel helg som är helt lugn.
Jag vågade spela Fall Out nu ^^ Fast jag är fortfarande lite rädd för det. Men jag har ju min sötnos här som hjälper mig när det blir för läskigt. Åhh det är så kul att vara tv-spelsnörd.

Jaja, har inte mycket vettigt att säga idag, får se om det blir något mer sen annars får ni ha en bra lördag.

Hejja Färjestad sen också!!! För faan :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tror jag ska våga säga nu...

...Att det TAMEJFAN är vår! Varje gång man sagt det tidigare så har det kommit jävla snö som in i helvete men nu jäklar så tror jag bannemej att det är vår på riktigt.

Så eftersom jag är ledig idag och Herr Sixten är ledig varje dag (hundjeffel ^^) så tog vi på oss tunna vår-skinnjackan och koppel och gick ut på en riktig långpromenad.

Vi hittade massa vårtecken också förresten.
Blommisar ^^


Och även såna dära skalbaggar som ser ut som nyckelpigor fast dom inte är det. Det kryllade av dom borta vid skolan här. Det var mindre mysigt fast fortfarande vårtecken i alla fall :)

Promenaden var jättemysig i alla fall även om det kanske kunde ha fått blåsa lite mindre, men jag tror att Herr Sixten blev riktigt glad i alla fall.


Imorse åt jag flingor med jordgubbar och mjölk. Så in i helsike gott och vi har kommit på att kolsyrat kranvatten (sodastreamer is the skit ^^) blir asgött om man lägger i några frysta jordgubbar! Blir som is fast med jordgubbesmak och sen får man äta upp dom när man har druckit upp :D


Nu ska jag spela Fall Out... Om jag vågar, jag tycker det är så läskigt. Ingen aning om varför, men det är det i alla fall... Och så ska jag försöka att inte tänka på jobb på hela dagen idag. Har vart det enda jag tänkt på hela den här veckan så nu ska jag unna mig en "göravadjagvillfördetharjagförtjänat-dag", måste bara införskaffa choklad också!
Püsshäii

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobbsökandet goes on

Mja... Idag var jag iväg till Kevins mors jobb så jag fick skriva ut lite kopior på mitt cv som några av företagen jag sökte jobb hos ville ha. Det jag tycker är knepigast bara är att få till ett bra personligt brev. För man måste ju nästan skriva tusen olika för att de ska passa exakt det företag man söker hos. Plus att man vill ju att det ska vara speciellt så att de kan komma ihåg en när det är dags att boka intervjuer. Jag hoppas så innerligt att jag kan i alla fall få några intervjuer för annars vet jag inte vad jag ska göra. För då betyder det ju att mitt cv eller personliga brev inte är bra nog. Skulle vilja komma på något speciellt och kul sätt att skriva det på istället för det här traditionella "Hej! Såhär heter jag och jag är bra på bla bla bla...", ja ni fattar nog vad jag menar.
Ingen som har något bra tips?
Uhhuhu nu väntar jag på att Kevin ska komma hem från jobbet så att jag kan ta bilen och åka runt och lämna cv. Sen ska vi ut till Kevins far och leta fel på bilen. Okej alltså vi vet att något är fel för det låter konstigt någonstans men vi vet ju inte vad det är, så alltså leta efter det fel som är, vi åker ju inte ut och letar efter fel för skojs skull (även om det hade vart lite skojj kanske? haha). Kass humor...

Nej hörrni nu vill jag ha kaffe. Herråååååååååå

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jobbsökande

Ujujuj!! Har kommit igång ordentligt med mitt jobbsökande nu. Har ju vart så mycket i skolan med alla arbeten som ska in så det har kommit lite i andra hand, men nu jäklar.
Har suttit sen elva med det så nu känner jag att jag är värd en paus innan jag ska fortsätta med pluggandet också.
Jag har faktiskt fått ganska positiva svar från några så vi får väl se om det kanske till och med kan bli någon intervju kanske. Jag håller tummarna!
Nu ska jag nog äta min lunch som jag glömt bort för att jag suttit i telefon och vid datorn hela dagen och för en gångs skull gjort lite nytta (eller ja det är kanske bara nytta om jag får något av jobben?)...

Jaja, hoppas ni har en lugnare dag!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Larmattack och tappad livslust


Sitter med kaffekoppen och försöker komma ur zombiestadiet.

Visserligen så har sötnos bytt larmsignal på telefonen, så nu hade han någon låt med Disfear tror jag det var och helvete man vaknar ju fan med hjärtattack varje dag.
Men inte hjälpte det i längden, visst, man vaknade och kom upp men man vart ju lik förbannat lika seg igen efter fem minuter. Jag tycker bättre om att ha larmsignaler som börjar lite lugnt och fint, sen kan dom få trappa upp och bli arga men jag kan liksom klara mig utan hjärtattackerna. Fast som sagt var, man vaknar ju i alla fall. Risken att försova sig minskar ju avsevärt.

Idag blir det skola (läs håltimmar XD) sen ska jag hem och städa. Ska bli insanely gött att vara ledig imorrn. Slippa bråka med den där läraren som inte vill bättra sig. Jag blir tamejfaan galen. Alltså hon lyssnar inte på ett jävla piss av vad vi har att säga. Och rektorn ville ju tydligen inte hitta någon annan till oss så jag vetefan vad vi ska göra. Visst, det är väl bara att bita ihop I guess men jag lovar, ifall ni skulle träffa henne så skulle ni förstå varför jag blir så frustrerad. En timme med henne så vill man inte leva mer sen. Man vill verkligen inte! >:(
Lägger in en bild på Soxten så kanske jag kan bli lite glad. Den är från helgen och han gillade inte vädret, hehe, man riktigt ser hur sur han är :P


Nej nu ska jag kladda på smink och ha ångest över vad jag ska ha på mig.

Püsshäjjjjjj

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lycka till sötnos ^^

Mmm nu stack just sötnos iväg till sitt nya jobb. Spännande som scheisse ^^ Han var skitnervös men jag är säker på att det kommer gå asbra!
Jag gick upp förut när han skulle upp för dels kunde jag inte somna om och dels så skulle jag annars upp när han sticker. Då hinner man inte ses så mycket liksom och nu har jag ju massvis med tid på mig att göra mig iordning också och det är ju rätt gött.
Det sorgliga var bara att när Kevin gjorde matlåda igårkväll så glömde han mjölken framme så jag fick dricka svart kaffe (blääää!) fast det var väl okej i guess, men det är ju sjukt mycket bättre med mjölk.

Jag är så sjukt glad över våran bil också, det är så gött att äntligen ha fått tillbaka den! Bara en så simpel sak som att handla går ju så sjukt mycket smidigare och man slipper liksom småhandla och kan storhandla istället. Fast visst, man blir ju ganska lat också, men skit samma, det är det värt! Det underlättar ju som tusan när vi åker till hotland också.

Nej nu ska jag försöka få i mig lite mer svart kaffe och så blir det göra sig iordning och dra till Herr Tilly och tvinga henne köra mig halva biten :D

Ha en bra dag folks :D

Püsshej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen bil

Jaaaaa!! Nu är äntligen bilen färdig. Har vart inlämnad i tre veckor nu. Så yaay nu är vi bilburna igen :D
Så idag har vi vart ute hos Kevins far och fixat massa smågrejs med bilen och städat ur den och så. Lite smått duktiga har vi vart.

Nu blir det soffläge och sen sova tidigt. Imorrn börjar Kevin på sitt nya jobb och nog är han nervös alltid ^^ Så nu är det ju bra att bilen hann bli klar i alla fall så han slipper krångla med bussar.
Lycka till imorrn sötnos :)

Igår vart trevligt med, tog några öl och snackade bajs.

Nu, soffaaaaaaa!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Inspiration?

Hmm. Knäpper en öl och försöker innerligt hitta inspiration till hur sminket får se ut idag. Har haft en anti-smink-inspirations period ett bra tag nu. Men men gött med öl.

Inatt var fan natten från helvetet också! Vill inte skriva om alla detaljer här men det blev drama och det började med en skrikande unge (och NEJ för fan ni som nu tror att det vart drama nör att en unge grina, visst det är irriterande att lyssna på och vissa undrar man verkligen varför dom ens skaffar barn. Men fan nu kom jag av mig, tillbaka till meningen...) och den historien involverar snutar, barnskrik, och en enorm sömnbrist.

Jaja, hursom så får det väl bli solglasögen istället för smink för det här går ju inte >.<

Ha en bra lördag folks
Püsshaii

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Plugghäst

Har jag vart idag kan jag säga. Nu kopplar jag och Sötnos av med ett varsitt glas vin och soffmys. Är värda det idag ^^

Idag var Kevin på möte om sitt nya jobb han börjar på på måndag. Han ska vara däckbytare en månad. Kul som fan! Mötet hade gått bra och medan han satt i möte så sprang jag iväg till posten och hämtade ut mitt körkort (var tvungen att uppdatera det nu för jag har ju vaktiskt C-behörighet va). Sen bar det upp på stan igen någon timma senare för Kevin hade fått fel storlek på en av tröjorna som skulle vara arbetskläder. Den var lite kort i armarna, hihi, vilket jag tyckte såg sött ut men han ville byta ändå ;)

Nu får ni ha en bra helg, vi ses imorrn igen då blir det att följa med Sötnos på repet!

Pusshejjjjjjjjj!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()