Hindersmässan och så

Yes, igår mötte vi alltså syrran vid bussen på resecentrum och så drog vi hem till oss och tog det lugnt och spelade lite spel och myste.
Sen upp ganska tidigt idag och mumsade frukost och sen bar det av upp på stan. Vi försökte vara lite ekonomiska och vandrade till centrum istället för buss också, dagens smarthet tror jag bannemej!
När vi kom till järntorget så sa det typ POFF och så var det så mycket folk att man helt enkelt inte kunde gå rakt. Man fick sicksacka och trängas och hann knappt kolla på några grejer för att man var för upptagen med att inte trampa ner små barn och sånt. Det är sånt som får en att minnas varför man egentligen hatar att vara i folkmassor, det var fan nästan värre än att stå i publikhavet på en konsert.
Efter en hamburgare i magen och en tripp till systemet var vi dock lite gladare och sen vart jag jätteglad när jag hittade billiga mys-strumpor som jag velat ha jättelänge men som är sjukt dyra i vanliga affärer.
Sen blev det lite värre.
För det första fick man utbrott på folk eftersom ingen har någon respekt för någon och ingen flyttade sig utan folk kunde bara helt plötsligt stanna mitt framför en så man nästan gick in i dem och jag hatar sånt, hur svårt är det att ta ett steg åt sidan när man ska stanna? Plus att det blev riktigt kallt efter ett tag och fast jag hade två par strumpbyxor, ett par knästrumpor och raggisar på mig så tappade jag nästan känseln helt om fötterna så vi gav upp och åkte hem. Men självklart hann vi stanna för att köpa med några munkar hem att mumsa på medan vi tinade upp oss i soffan med varsin kopp kaffe.
Överlag var det en väldigt mysig dag och ikväll ska vi äta gott och titta på film och bara ha det bra.
Vad gör ni i helgen? :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fit for fight

Nu jäklar är jag fit for fight inför idag. Plus att nu har vi lagat mina underbara solglasögon så jag är så lycklig ^^
Så nu blir det dammsuga (igen >.<) Sen en öl på Rockis sen möta sis vid bussen :D



PUSS

Permalink Mitt mode Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sis och så

Yes, för idag kommen min lilla Sis hit, ska bli skitkul! Har inte umgåtts på aslänge. När vi är i Hotland är hon oftast med killen eller har nåt annat för sig. Det blir nog att gå en sväng på Hindersmässan som håller på nu i hela Örebro centrum (så att busstrafiken är avstängd där vilket är dumt) och så får vi se vad vi hittar på mer.
Nu ska jag göra mig iordning och dammsuga... Igen... Blir så när man städar råttburar, det blir bös på hela golvet då.
Pusshei sålänge!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glada råttisar ^^

Nu har vi gjort rent i båda burarna. Var på ett sätt skönt att städa ur Ebbas bus och göra om i den så man inte blev påminnd hela tiden. Varje gång man gick förbi förväntade man sig ju att Ebbis skulle titta fram ur huset och hälsa och det gjorde lika ont varje gång man insåg att hon aldrig skulle göra det igen. Och idag är det exakt en vecka sen hon dog, så det var väl kanske dags.
Och det var helt underbart att se hur glada råttisarna blev när de fick flytta in i större bur. Nu har dom så himlans mycket mer plats och de blev så sjukt glada. Springer runt och klättrar och utforskar hela tiden. Kändes fint att få se lite liv i buren igen.

Dock var det skitsvårt att ta bra bilder på råtterna för dom är inte still en sekund. Så jäkla kul har de och jag blir så glad av att se dom :)

Permalink Djuren Kommentarer (0) Trackbacks ()

Råttisar och lite bättre

Gomorron!
Sitter och lyssnar på lite musik och tar det lugnt innan jag ska dammsuga lite. Tvätta ska vi göra sen också.
Jag mår faktiskt lite bättre idag. Är inte lika trassligt i hjärnan och det är så soligt och bra ute (fast kaaallt) så det blir man ju piggare och gladare av. Upptäckte igår att det faktiskt inte blir mörkt förrns halv fem-fem nu. Till skillnad från klockan tre. Det måste ju betyda att det snart kan få bli vår? Jag är så trött på att inte veta vad jag ska ha på mig för om jag vill känna mig fin så fryser jag ihjäl.

Idag ska vi inte göra så mycket mer än dammsuga och tvätta. Eller jo, Kevin ska nog repa va, så jag antar att det får bli en tv-spelsdag för mig. Vi har nämligen köpt Fable 3 och skit vad kul det är, men det är bara det att jag fick pröva det före Kevin för en gångs skull, men då visade det sig att man bara kunde ha ett save åt gången så jag får helt enkelt spela igenom hela spelet innan Kevin får, hehe! Fast jag erbjöd honom faktiskt att spela igenom det först i alla fall men han sa att jag skulle.

Känner att det kanske är dags att rycka upp sig ordentligt nu. Det kommer inte göra mindre ont, Ebba kommer inte tillbaka, men jag har ju inte byggt nån tidsmaskin än så det kanske är dags att... Ja vad ska man kalla det? Inte gå vidare eller glömma, för det kommer jag aldrig göra, men kanske... Försöka lära sig leva med det fast kunna vara glad ändå? Glad över allt annat bra jag har, som Kevin, Sigge och de andra råttisarna.
På tal om råttisarna så ska vi idag dela på dem. Tror det kan vara en bra idé för Ebbas bur är ju (hur hemskt det än känns att medge) tom nu och om vi delar på dem så de får sitta två i varje bur istället för fyra i en bur så får de ju så himlans mycket mer plats plus att jag tror att det blir lättare för oss att få dem att ty sig lite mer till oss, för nu så är de ju bara lite kompis med oss och bästisar med varandra. Och självklart så kommer vi ju fortsätta ha dem uppe tillsammans så de får träffas. Jag tror att det kommer bli bra faktiskt.
Nu ska jag börja fixa iordning mig.

Råttisarna när de var några veckor gamla bara ^^ <3

Pussisar

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Diskberg

För att fokusera på annat än min trassliga hjärna tar jag upp kampen mot det oändliga diskberget. Musik på hög volym är mitt hemliga vapen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mycket nu

Fy faan nu är det för mycket för mig. vet knappt vad jag gör allt är bara snurrigt. Saknar min bebbis så jag tror jag dör och så massa annat skit på det. Har haft migrän tre dagar i rad nu. Ska ringa läkarn imorrn så jag kan få nytt recept på migräntabletter. Jag är så stressad hela tiden. Nu ska jag försöka få lite sömn.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ebba 25/2-09 - 20/1-11 För alltid i våra hjärtan

Jag går under av saknad. Vet inte vad jag ska ta mig till utan min underbara Bebbis <3
Hon fick en fin begravning. Bredvid våran förra råtta Nancy. Vi begravde henne ute på landet hos Kevins far, och han gav oss ett ljus som vi tände vid graven också. Jättevackert blev det.
Mina ögon är så söndergråtna så att det svider bara jag nuddar huden runtom. Och alla är så underbara och finns här för oss och visar att de bryr sig. Det betyder mycket.
Och jag är säker på att Ebba är här hos oss också. Alltid alltid alltid. Jag saknar henne så det gör ont i hela kroppen.

Permalink Djuren Kommentarer (2) Trackbacks ()

Vila i frid Ebba <3

Tog det svåraste beslutet vi någonsin gjort imorse. Ringde veterinären och fick en tid, men hon kunde inte hålla ut. I bilen dit somnade hon in i min famn och en del av mig dog med henne.
Det finns inte ord att beskriva hur jag känner, det är helt overkligt.

Du kommer för alltid finnas i våra hjärtan Ebba, vi älskar dig mest av allt i hela världen och vi kommer aldrig glömma den underbara tid vi fick med dig.
Våran lilla Ebbis bebbis <3

Det här är våran råtta!

Ni vet hur djur kan ty sig till en enda person lite extra, typ som med Kevin och Sigge, Sigge älskar oss båda, men han har ett alldeles extra speciellt band med Kevin. Så var det med mig och Ebba och jag kommer nog aldrig uppleva den känslan igen.
Jag kommer alltid älska dig Ebba <3

Permalink Djuren Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bebbis

Har inte ens orkat tänka på att blogga. Kom hem igår och hörde konstiga pip från Ebbas bur. Kollade och då låg hon på sidan och kunde knappt ta sig upp. Hon har så svårt att röra sig ordentligt nu och jag misstänker att det inte är så lång tid kvar nu. Känns skitjobbigt men man vet ju att den dagen kommer nån gång.
Vi satt med henne i knät hela eftermiddan, kvällen och nästan hela natten med innan hon fick gå in till sig och sova själv en stund så vi fick sova lite.
Imorrn skippar jag den lektionen jag har så jag kan vara här hos henne.
Något lite positivt är att hon äter och dricker fortfarande och hon är fortfarande glad även om hon blir lite frustrerad när hon ramlar hela tiden. Vi hoppas innerligt att hon ska bli bättre igen eftersom det har hållt på och blitt sämre och bättre då och då i några månader nu, men det känns anorlunda den här gången, men hoppet finns ju kvar. Om hon inte blir bättre så hoppas jag att hon får somna in lungt och stilla här hemma hos oss där hon känner sig trygg. Men blir hon jättemycket sämre så att man verkligen ser att hon inte vill mer så har vi väl inget val än att åka till veterinären antar jag.
Jag gör mitt bästa för att pyssla om henne och jag är övertygad om att hon inte kunde ha haft det bättre än hon haft det hos oss. Idag fick hon bada (okej det tycker hon inte om men hon måste ju hållas ren nu när hon bara ramlar när hon tvättar sig själv) och hon får katrinplommonpuré och någon form av palsternackspuré vilka hon älskar (barnmatsburkar, katrinplommonpuré är jättebra när de blir gamla för de blir lätt hårda i magen då annars, palsternackagrejen köpte vi för att den innehöll mycket bra fett och hon behövde gå upp i vikt för hon blev så tanig när hon blev gammal, och den funkade jättebra) och så köpte vi näringsdrycker på apoteket för att se till att hon får i sig allt hon behöver, men dem gillar hon inte, hehe.
Jag försöker bara att njuta av varje minut vi får med henne nu och så försöker jag se till att hon har det så bra som möjligt och inte känner sig ensam och så. Hon är verkligen min lilla Ebbis Bebbis och jag älskar henne över allt annat.



Det här är våran råtta!



Permalink Kärlek Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ryggont, överraskning och bästa färgen

Jag har så satanistiskt ont i ryggen. Vet inte om det är från praktiken eller om jag bara sträckt mig eller något, men igår kunde jag inte böja mig, knappt sitta eller än mindre sova. Jag dör ihjäl :(
I lördags tog jag och Kevin en runda på stan och inhandlade lite onödiga saker som inte var så onödiga. Sen kom Herr Tilly hem till oss och så färgade hon mitt hår rött och så drack vi massa öl och rödvin. Det var gottigt och hårfärgen blev äntligen exakt som jag ville ha den. Helt enkelt världens bästa röda färg. Det känns ju bra att ha lyckats för en gångs skull så man kanske kan få vara nöjd med håret en liten stund i alla fall.

I fredags när jag var på praktiken smsade Kevin och sa att jag skulle få en överraskning när jag kom hem. Min handledare gissade på att han skulle servera mig en kall öl i stringkalsonger men (tack och lov) han hade fel.
När jag kom hem fick jag först typ världens största skål med massa frukt (vi har nämligen förbjudit oss själva från att äta godis en månad för att se om vi kan äta det mer sällan om vi klarar det) och så fick jag ett paket vilket innehöll ett tv-spel jag länge velat ha, och så hade han dessutom köpt jordgubbsöl och två flaskor vin till oss. Så underbart gulligt. Han är så fin min Kevin, och han skämmer bort mig hela tiden, hihi.

Nu ska jag fixa med lite skolarbete så ni får lite egobilder att titta på.




Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

GRATTIS SIGGE <3

Idag fyller våran lilla Sixten hela 7 år!!
Massa grattis till honom, så nu blir det lyxhundmat och långpromenad :D





Permalink Djuren Kommentarer (1) Trackbacks ()

SKIIIIT

FAAAAAN vad elakt!!!!! Jävla ÖBO-jävlarna har jävla tagit bort jävla MTV för oss :(
Ledsen gubbe!

Nu: Stan, sen mer inlägg.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Orka

Usch jag blir så trött på folk som ger sig in i diskussioner och sen när man reagerar på den personens åsikter och säger vad man själv tycker, vare sig man håller med eller inte, så blir dom sura och tycker att man är dum som inte låter dom "tycka som dom vill". Men vafan, då är det ju dem som inte låter en själv tycka som man vill eftersom man tydligen inte får säga något som svar till folk längre. Idioter säger jag bara.


Ordentligt inlägg kommer imorrn, jag har fullt upp med att bli överraskad ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nudlar och körning

Fick köra idag hela dagen på praktiken. Det var skojjsigt, fast jävlar vad trött man blir när man kört hela dagen. Jag är helt slut, men när jag gick hem gick sötnos och mötte mig plus att jag har lyxchoklad hemma. Det blir man glad av :)
Nu håller jag på och kokar nudlar. Sötnos är och repar med Horrorcocks och jag ska bosätta mig i soffan med en skål nudlar och voffen.
Puss och hej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sofftjockis

Idag är jag inte lika trött, men nog känns det i kroppen att man har praktik och inte skola. Det är ju speciellt tungt i snön när man ska släpa palldragare och burar genom drivorna på vissa ställen. Men kul är det i alla fall, så klaga ska man väl inte göra.
Lunchade i Hallsberg idag med Fredde och fina Hella (http://www.metrobloggen.se/starsprinkle), det var nice och dom har skaffat världens sötaste voffe också, så jäkla fin var hon, asmysig :)
Kevin är i repan och bygger och har sig så jag blir väl själv ett tag så jag tänkte passa på att vara sofftjockis nu.
Puss på er!

Permalink Skola/Lastbil Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helt slut

Uhh är helt slutkörd idag. Massa krångel på praktiken.
Nu: SOVAAAAA

Permalink Skola/Lastbil Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bubbelgumsrosa

Fick komma tillbaka till datorn en liten stund för att visa er mitt bubbelgumsrosa hår.
Det var såhär att jag skulle bleka bort utväxten och färga det rött igen, men det gamla röda (som nästan var rosa för att det var urtvättat) blev bubbelgumsrosa och utväxten blev vitblond och det var så fränt så det får vara så i alla fall tills imorrn så får vi se om jag behåller det några dagar eller kanske till och med till nästa utväxt. Det är så fräsigt, hihi!

På bilderna ser ni även mitt nya fina linne från HM ^^
Och mitt fina blåa nagellack!




Men vi får se hur långvarit det blir.

Vad tycker ni? :)

Permalink Mitt mode Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bortsparkad

Är bortsparkad från datorn för att Kevin måste plugga. Mer blogg imorrn efter praktiken.
Nu ska jag göra matlåda och så håller jag på och färgar håret och så ska jag försöka sova tidigt. Ska upp 03.30 imorrn.
PÖSS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gomorron va

Ska äta frukost nu sen till skolan för att fixa med csn-papper sen stan för lite ärenden (och kanske lite shopping vem vet, hehe).
Misslyckades för övrigt totalt med att försöka gå upp tidigt idag så jag är trött ikväll så jag kan somna tidigt och lyckas gå upp till praktiken imorrn. Jag var verkligen vaken vi sju imorse som planerat men sen skulle jag bara hålla om Kevin en sekund och sen gå upp och fixa frukost, så jag minns att jag höll om honom och sen vaknade jag tolv. Jag hade alltså tvärsomnat direkt. Illa.
Men men nu frukost och måste få tag på min handledare på praktiken också för han svarar inte på sms (så Hella om du läser det här så kan du väl peta lite på han så han svarar på sms?)

Nu, frukost!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har en...

..."jag känner mig så ful och fet och jobbig och osminkad och sjuk och stressad och ofin-dag" idag.
Inte okej.
Skulle så gärna vilja ha sommar igen :(
Då skulle jag vara såhär glad






Åååhh vill nu! Men det är väl bara att bita ihop och vänta ut vintern antar jag. Och när sommarn kommer i år så tar ju jag studenten. Ska bli sjukt spännande (även fast det är några år sent, hehe) fast jävlar vad mycket jobb jag har framför mig innan betygen ska sättas. Inte att jag ligger efter med något, det är bara mycket såhär i slutet.
Nu: MAT!!!

Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tröttis

Har nyss ätit frukost. Mår lite sämre idag, börjar få migrän också vilket blir ännu roligare eftersom jag redan är förkyld. PLUS att jag inte har haft råd att hämta ut nya migrän-tabletter så jag får väl räkna med att sova större delen av dagen. Inte okej.
Vettigare inlägg kommer sen om jag inte dör ihjäl av migrän.
Nu ska jag glo på Top Model 15 medan världens underbaraste sötnos är så söt och diskar.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igång igen

Nu jävlar är jag igång igen med bloggen, och nu jävlar ska det bli mer!
Dagarna i Hotland var närmast kaotiska. På tre och en halv dag hann vi:

  • Fira jul med farmor och farfar och vi fick massa fina presenter från egypten (de var där nyss) och massa fina julklappar.
  • Fira jul med mormor och morfar och vi fick massa fina julklappar av dem med (och massa gott fika!)
  • Fira nyår med L o L med massa god mat, gott vin och mys!
  • Ebba blev sämre på nyårsdagen och vi var livrädda att hon skulle dö men det vände (tack och lov!!!!)
  • Fira jul med Pappa och C och vi fick jättefina klappar av dem med och otroligt god paj och kaffe
  • Hämta sis hos killen
  • Fira jul med mamma, sis och lillebror
  • Kaffe hos Kärring, B och M.
Det var såklart jättekul också, men jäklar vad stressad jag var större delen av tiden.
Sen fick vi med oss en sån där Kärring tillbaka till öret så han stannade tills igår. Det var kul som fan och liiite för många öl (läs öl, vin, shots osv. osv. hehe) kanske slank ner vissa dagar i veckan, men vafan, man lever bara en gång.
Hände såklart massa mer saker under veckan, men jag täcker nog inte skriva om allt idag.

För övrigt så har jag gått och blivit sjuk igen också vilket känns så jävla pissigt för jag börjar på tisdag och har verkligen inte tid att vara sjuk. Så jag kurerar mig som satan och njuter av att äntligen vara själv med Kevin (okej i denna sekund är jag helt själv då han är och repar men ni fattar vad jag menar).

Då jag har vart så sjukt orolig för Ebbis också så består mina senaste 1000 bilder av varannan ego-bild och varannan Ebba-bild.

Lilla snuttan sover så mysigt i handen på mig <3<3<3

TIPS: Köpte en silver/guld ögonskugga på HM i mellandagarna på rean och jag måste bara säga att silverdelen: I LOVE IT!!!!! (för guld är inte min grej, men scheisse vilken bra silverögonskugga det var, HM's egna var det)

Nybadad BEbbis ^^

Just det, klippte iordning luggen lite i veckan, bara jämnade till den lite.

Sååååå söt när hon sover i soffan <3

Älskar mitt röda läppstift!


That's all idag, PUSS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()