Blogglov

Yes nu är det då höstlov och eftersom jag ska åka till lilla forshaga nästan hela lovet tar bloggen ett uppehåll då det stället tycks ha glömts bort av tekniken ;)
Så ni får klara er utan mig tills på torsdag eller fredag.
Men ha en bra vecka allihopa!
Pösshäääääjj! :D

Bara för det får ni en fin bild att titta på

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vinter

Nu är det snart vinter. Det känns inte helt okej, men jag har i alla fall hittat lite bra saker än så länge för att hålla humöret uppe och stå ut.
För det första min nya poncho från H&M. SÅ JÄVLA MYSIG och varm och underbar!!


Den går att swooosha med också :D

(I bakgrunden kan ni se våra überfina nya köksluckor som vi fick idag. ÄNTLIGEN säger jag bara, har väntat på det sen januari. Dumma sega ÖBO, men nu är det fixat!)

Och så hittade jag härom dagen av en händelse Marabous nya choklad Vinter Vit special edition, så den var jag ju såklart tvungen att testa och jag kan säga att den var faktiskt sjukt god! Försöker spara på den så den ska räcka länge!


Sen så hittade jag faktiskt en lite kul grej för att piffa upp naglarna med på nelly.com. Klistermärken faktiskt, riktigt roliga att piffa till det lite med. Inte så "vintrigt" kanske, men kul i alla fall!



Jävligt kul grej tyckte jag, för jag gillar att piffa lite med naglarna, med roliga färger och mönster och grejs.

För övrigt så har min dag vart riktigt bra. Körde med en annan handledare idag på praktiken, så jag fick köra idag och det är ju alltid skojj även fast det är jäkligt nervöst att köra med någon man aldrig kört med förut för jag blir så rädd att jag ska göra fel, och då gör man ju oftast fel, men idag gick det skitbra! Nu ska jag snart sova, är så sjukt jävla trött, men först kanske lite mys med min underbara sötnos hinns med!

Permalink Mitt mode Kommentarer (0) Trackbacks ()

Festen i lördags

Hehehe, okej, det var såhär. Jag satt nu och tittade på bilderna från festen i lördags och jag måste nog faktiskt tillägna ett inlägg till den festen för den var så sjukt underbar och rolig och det var liksom bara kul hela kvällen, tyckte vi i alla fall. Synd att vi var tvungna att dra tidigt bara, men men, här är den i alla fall. Enjoy!

Me und Herr Tilly


Me und Lisette


Hatten var kvällens bästa tror jag <3


Hatten och Kevin


Hatten och Tilly


Hatten och någon jag inte minns namnet på och Kevin med den andra också asbra hatten


Boys will be boys...


Senare ikväll hoppas jag på att jag inte somnat så jag kan visa er vinterns bästa plagg, resencera vinterns nya choklad och berätta lite om min lastbilskörar-dag på praktiken!

Pösshäjj sålänge!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Praktik

Yes, dags för ny praktikvecka igen då :)
Gick bra idag tror jag i alla fall. Jag tyckte det, men man vet ju aldrig vad dom på jobbet tycker hehe, men det gick nog bra. Jag är så trött så jag vet inte ens vad jag skriver. Har vart dåligt med inlägg, men lördag var det ju fest och söndag var jag ju bakis och idag har jag vart sjukt trött och haft sjukt mycket att göra.
Vi lunchade idag (på praktiken alltså) hemma hos fredde och söta hella och där fick jag också träffa den här lilla söööötnosen


Jag vill också ha en liten kotte! Så sjukt söt.

Idag fick man ju pengar också, så vi unnade oss pizza faktiskt, och så var jag på stan en sväng med Tilly och köpte garn för hon ska sticka en halsduk till mig! Lovely :D

Nu känner jag att jag är lite för trött för det här, blir nog att titta på Top Model sen och sen sova, Lite Sällskap får jag nog kolla reprisen på för annars kommer jag nog inte komma upp imorrn :(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

TITTA :D




Så fiiiiiina :D Fast lite kalla, men det gör inget för dom är så tjusiga :D
Totalt värt 200 kr, känns som jag betalade lite underpris nästan, hihi!
Vad tycker ni? :)

Permalink Mitt mode Kommentarer (1) Trackbacks ()

Läsa läsa läsa, och jag är ett geni!

Uhh gomorron eler nåt. Är så sjukt trött, men kan fan inte somna om. Idag måste jag läsa ut en bok som jag bara läst typ tre kapitel i för imorrn ska vi redovisa lite muntligt om den med engelskaläraren (jag och Tilly läser ju engelska B på egen hand eftersom vi båda ville ha det som individuellt val, men på våran skola har inte eleverna så mycket att säga till om om det inte handlar om stora bilar eller maskiner eller motorer eller så) Men det var ju inte meningen att jag skulle behöva stressläsa ut boken idag.
Det var såhär.
Jag beställde boken Blonde av Joyce Carol Oates (ni förstod att det skulle vara en bok på engelska va?) som handlar om Marilyn Monroe för jag tänkte att den verkade ju intressant och våran lärare hade tipsat om den och grejs så jag tyckte det skulle bli bra. Kevin och Kärring passade också på att beställa böcker samtidigt så frakten skulle bli billigare och dessutom behövde Kevin också en engelsk bok att läsa för han läser ju engelska B på komvux nu och Kärring ville bara ha ett par böcker på engelska för nöjes skull för han gillar att läsa.
Det var bara det att leveranstiden drygades ut och det tog skitlång tid att få hem böckerna, så då tappade jag lusten lite att läsa boken just då, för dels var jag ju inte taggad längre och dels så är boken tydligen på över 700 sidor och texten är inte ens hälften så stor som i vanliga böcker. Att den är på engelska spelar ingen roll för det är en av de få saker jag är bra på, så det var ju inget stort problem mer än att det tar ju såklart lite längre tid att läsa en bok på engelska än en på svenska för man är ju inte van vid att läsa på engelska.
Hur som helst så kom jag igårkväll fram till att det inte finns en chans i helvete att jag ska hinna läsa ut Blonde tills imorrn, så jag fick lite panik och vart väldigt stressad ett tag. Men sen fick jag världens bästa idé!
Tack vare att Kärring var så osmart och glömde sina två böcker här i helgen (dom på engelska som han hade beställt) så kunde jag ju ta en av dom som är betydligt kortare och större text och som jag också ville läsa och hade tänkt låna nån annan gång ändå!
Så nu läser jag The Running Man av Stephen King! Helt underbart vad smart jag är ibland, hihihi! Så nu kommer jag ju hinna!

Permalink Skola/Lastbil Kommentarer (2) Trackbacks ()

Just det ja!

Stoooooort grattis till min minsta lilla sötnos till kusin J som fyller ett år idag <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tack igen Elin

Ja, som ni kanske märkt har jag fixat till bloggen lite. Det blev sjukt bra tycker jag, så än en gång har jag Elin (http://elinenenensblogg.blogg.se) att tacka för det :)

Idag har jag och Tilly faktiskt kommit någon vart med projektarbetet så nu är allt förarbete i princip klart, ska bara putsas lite på så är det bara att köra sen!
Det vart också några koppar kaffe såklart, och kaffe är totalt bäst faktiskt.
Nu längtar jag som helvete tills mina skor kommer (dom borde göra det den här veckan) för nu vill jag ta mej tusan veta om dom passar eller inte, och sen så längtar jag till måndag för då ska jag och Tilly ha våran garnshoppardag, för hon ska sticka en halsduk till mig för hon kan sticka, det kan inte jag, hihi.
Och så längtar jag tills min poncho och fleecetröja kommer för jag vill totalt ha dom nu!

Dagens låt är Dirty Magic med Offspring. Den är så bra så man dör ihjäl! Lyssna på den!

Dagens outfit är svart linne och lila jeans, fast bilden är svartvit så ni får inte se att dom är lila, haha :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tvättar

Mmmm, jag tvättar nu. Gick upp 8 för att göra det, fast jag är ledig. Kevin också då såklart, men han började lektionen nu så han har stuckit redan, men han hjälpte såklart till att tvätta först.
Idag ska jag tvätta färdigt, hänga tvätten som inte hinner tumlas och sen ska jag försöka städa lite om jag orkar, sen småste jag plugga lite mer och sen får vi se om Tilly kommer hit och hjälper mig plugga (vi måste ju göra projektarbete tillsammans) och sen vet jag inte. Jag är lite för morrontrött för att vara pigg nu. Hehe.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite ego

Det får man vara ibland




Idag har både Ebba och Whisky badat! Duktiga sötisar <3

Goooos gooos!



Nu är jag ledig resten av veckan, så här ska pluggas, för jag ligger efter i historian, hehe...
Fast det är faktiskt inte bara mitt fel, för det är svårt att bry sig om ett ämne som man blev "mobbad" av läraren i. Men nu har vi ny lärare och jag tar nya tag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shopping

Har kvällsshoppat lite nu.
Kommer ni ihåg skorna jag visade bild på härom dagen? Jag provade dom i fredags och kom fram till att dom tyvärr inte alls var lika fina i verkligheten som på bilden och jag passade inte alls i dom. Så då blev jag ledsen, men nu hittade jag ett par andra skor, inte alls lika varma, men som ändå funkar på vintern och som kostade 1000kr mindre än dom första (!!!!!!!!).
Här är dom:

Dom är inte lika fina "pang-bomm" på bilden som dom andra, men dom kostar bara 199kr och om dom inte passar eller inte är fina så behövde man tydligen inte skicka tillbaka dem utan kunde lämna dem tillbaks i närmsta Din Sko-butik (är alltså på Din Sko jag hittade dom, hehe). Det avgjorde saken, så nu har jag beställt dom och jag tycker faktiskt att dom verkar riktigt snygga. Är helnöjd, hoppas bara att dom passar nu då, hihi.
Sen så beställde jag även lite saker från H&M som jag tänkt beställa länge nu. En riktigt nödvändig sak faktiskt, en fleece-tröja. Det behövs på terminalen och på praktiken kan jag säga för på morron när det är helt jävla galet kallt så är det perfekt med tjock jacka, men sen på dagen när man jobbat upp lite värme så brukar det vara för varmt för tjock jacka men för kallt med tröja, så då blir nog en fleece-tröja ganska lagom tror jag.
Dessutom beställde jag den här:

Den här ponchon har jag suttit och spanat på i H&M-katalogen i flera veckor nu, så nu har jag äntligen beställt den. Den ser ju så sjukt mysig ut och jag hoppas verkligen att den sitter bra och så, men det tror jag väl :)
Beställde dessutom lite nya kalsonger till Kevin för er som vill ha lite onödig information sådär.

Helgen var dessutom jättekul, men det kommer mer om det sen. För tillfället har Kärring alla bilder.
Nu ska jag äta godis.
Pösshäjj bloggis

Permalink Mitt mode Kommentarer (0) Trackbacks ()

Besök

Yepp nu har Kärring kommit hit, så vi har spelat spel och ätit godis. Det var kul.
Men nu åkte Kevin och Kärring iväg för att köra Kevins mamma och hennes karl till nån kompis och jag fick inte följa med tydligen för Kevin hade glömt att säga till mig att dom skulle hämta upp hans mammas kompis också, så jag fick tydligen inte plats i bilen. Då vart jag lite sur, för jag ville faktiskt också följa med och jag hade ju ställt in mig på att följa med. Jag har ju tråkigt. Dummingar. :(
Och så måste jag dessutom upp 07.00 imorrn för att det är öppet hus på skolan så jag måste dit nio (!!!!!!) te möran och köra lastbil så jag kan inte ta en jävla öl heller. Det här är världens taskigaste fredag. Hoppas det blir bättre sen, för då kommer dom tillbaka med kaffe i alla fall. Mmm kaffe <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bara för att...

Jag är trött!


Tilly var här en sväng nu på kvällen. Vi har prov i lasträkning imorrn, det är helt jävla dret-svårt så vi hjälpte varann att plugga på det.
Imorrn ska jag byta nåt flak på nån bil (alltså lastbil såklart) eller vad tusan dom sa, sen prov sen helg, men jag får ingen helg för på lördag är det öppet hus på skolan så vi börjar 09.00 och ska backa släp och grejs och så kommer det massa företag dit och tittar på oss och ser om vi är duktiga eller inte och om dom vill anställa oss i framtiden och grejs, men det ska bli ganska kul, speciellt för att mamma, lillebror, morfar och mormor kommer och hälsar på på öppet hus då :D Och så kommer ju såklart Kärring imorrn också, det ska ju bli kul han ska vara här hela helgen.
Nu blir det tv och choklad (för jag har hur mycket som helst av det för det lönar sig att köra lastbil) :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag har jag kört runt i den här...



Mmm exakt den faktiskt, det var kul. Körde till hallsbergsterminalen både igår och idag med Tilly och L och lastade fullt både igår och idag (48 pallar!!!) så igår vägde enbart lasten 32 ton, idag vägde enbart lasten 28,5 ton, så igår kom vi nog upp i nästan 60 ton om man räknar in bilens tom-vikt. Kul som satan var det. Sen vidare med grejset till Axfood i Öret och vi har fått så jävla mycket berömm inte bara av läraren vi hade med oss utan av folk på axfood med och så fick vi lite belöning också ;) Men mer säger jag inte.
Nu blir det mat och mys med sötnos <3

Permalink Skola/Lastbil Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skoooooooooo... oooo... ooo... rrrrrrrrr.... :(

VILL HAAAAAAAAA :(


Visst är dom fina? Jag skulle så gärna vilja ha några fina högklackade skor som man kan ha i vinter som är fodrade som man inte fryser ihjäl i så att man kan ha dom när man ska ut eller på fest eller bara ta en kaffe på stan (tänker ju inte direkt köra lastbil i klackar, fast det vore rätt fränt, hihi) för annars har jag bara sommarskor med klackar, och jag totalt älskar klackar. Problemet med dom här skorna (finns på Scorette) är att jag kanske inte har råd med dem. Alltså jag har ju råd med dom om man kollar på siffrorna, men det är smartare att spara pengar då ingen av oss får pengar i december, men samtidigt så tycker jag att jag är så jävla värd något fint nu, för helvete vad jag kämpar (och lyckas) i skolan.
Så vad tycker ni? Var dom fina nog att offra några slantar för, för att kunna känna mig fin och bli lite glad och varm om fötterna, eller är det mer värt att låta bli och ha mer pengar kvar men vara ledsen och inte fin om fötterna? (alltså mina vanliga "vinter-"skor är ju såklart underbara de med, converse-kopior och kängor, men inte fiiiina som högklackat liksom)
Jag vet inte.
Jag vill ju så gärna ha dom....


Och det är lite synd om mig också faktiskt, för förut när jag skulle ge lilla Whisky och hennes töser lite ärtor (alla våra råttor älskar ärtor lika mycket som jag, hihi) så la jag ärtorna i skålen, men Whisky missade det och trodde mitt finger var en ärta, så hon bet mig och det var inte ett vanligt kärleks-nafs som det brukar vara utan hon trodde att jag var mat (så det var ju såklart inte hennes fel, men ont som faaaaaan gjorde det!!!!!!) och sen var det blod överallt och totalt kaos och Kevin är inte hemma för han repar så jag sprang runt och letade plåster och svor och blodade och höll på att svimma och grejs helt ensam :(
Men sen hittade jag plåster och sköljde bort allt blod (satan vad mycket man blöder i fingertopparna!) så nu mår jag bra igen. Men disken får vänta för jag vill inte få in skit i det medan det fortfarande är alldeles nytt och blöder så fort jag klämmer lite på det.
Såhär såg det ut någon sekund bara efter att jag tvättat det, så det blodade rätt bra >.<


Här är dagens outfit, sen ska jag äta polly :)




Update: Skorna kostar 1199:-, så det är ju mycket, men samtidigt så är det ju inte överdrivet mycket, eller?

Permalink Mitt mode Kommentarer (2) Trackbacks ()

Kickar röv som vanligt

Okej, kanske lite översjälvförtroendeigt rubriks påstående, men idag klarade jag faktiskt körkortsteoriprovet för CE-kortet (Lastbil med tungt släp för er som ej vet det) och jag är så stolt över mig själv för jag hade bara 3 fel!! 57 av 60 rätt! Yaaay :D
Det är lite lustigt faktiskt, för alla man hör håller på och tar körkort har det jättekämpigt med teorin, men jag tycker det är det lättaste. Det är ju sjukt skönt och så, jag har klarat teoriprov till tre körkort på mindre än ett år. Det är jag riktigt stolt över och jag tog körkort för snart ett år sedan och C-kortet (lastbil) i typ april/maj eller när det nu var och det är helt sjukt ju! Jag menar de flesta i min ålder har ju knappt hunnit ta körkort än (tror jag iaf, av de jag känner som inte går i klassen?) och jag har snart ett CE-kort! Men det känns så skumt bara, men bra också såklart.

Idag fick jag vara lite "lärare" på terminalen också. Jag fick lära en i klassen hur man backar med släp, för vi har typ aldrig någon lärare utan jobbar ofta självständigt då lärarna har hur mycket annat för sig som helst, och det var riktigt kul faktiskt. Kändes tufft att sitta och lyckas backa "perfekt" nästan varje gång och visa hur man skulle göra.

Vilket skrytsamt inlägg det här blev, jag menar det absolut inte som skrytsamt, men jag är så glad bara! Inte varje dag jag är nöjd med mig själv...



HAHA just det ja!!!!!!!!!!!!
Förut när vi var på Ica Maxi och handlade upp våra sista slantar på lite bröd så hände det något jätteknäppt! När vi stod och hade betalat så blev det en halvmeter långt kvitto och vi trodde ju att det vart nåt fel för vi hade ju bara köpt typ 3 saker, men sen började det tjuta och blinka i lampor vid varenda kassa och kassörskan bara storlog och sa: "Nejmen grattis ni har vunnit!" (Ica har ju någon "tävling" att man samlar lotter när man köper deras varor och så kan man vinna saker) och jag blev jätteglad och Kevin såg ut som att han helst skulle sjunka genom golvet (han tyckte det var liiiite pinsamt :P) och kan ni gissa vad vi vann?
Ett paket 500g krossade tomater! Hahaha, helt underbart ju. Skitkul att vinna något ju, bara själva grejen hihi ^^

Jaja, kul dag, nu blir det nog sängen va? :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Dagens citat!

Tilly (när vi backade lastbil med släp på terminalen idag):

"ALLTSÅ JAG SER JU INTE SLÄPET! DET ÄR JU BAKOM BILEN!!!!!!!!!"


Tyckte jag var lite lustigt, jag menar det vore väl värre om släpet var framför bilen? ;)

Permalink Skola/Lastbil Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nördar + Janne + Promenad + Muffins = Idag

Idag är vi hundvakt åt lilla NakenJanne. Han ska vara här tills imorrn. Vi tog en jättemysig promenad förut i höstsolen.






Idag (läs "hela helgen") har vi bara tagit det lugnt, städat lite och totalt nördat Halo xbox 360 hela dagen. Det är sjukt gött att bara inte tänka på något (förutom hundpromenader och ögondroppar till Ebbis) och bara sitta i soffan och nörda :)
Såhär söta är vi när vi spelar tv-spel


Jag lyckades misslyckas (hur man nu gör det?) med mina muffins jag gjorde idag också, dom blev jätteplatta och geggiga men jag kom sen fram till att det inte gjorde något alls, för dom smakade precis som kladdkakemuffins då!!!
Omnomnom!



Nu ska vi fortsätta nörda ett tag och sen ska jag sova. Jag ska upp tidigt imorrn och köra lastbil med släp och Kevin ska jobba inatt så han slutar väl när jag ska upp ungefär :P
Nattinatti!

Permalink Kärlek Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dåligt med inlägg.

Det har vart dåligt med inlägg nu ett tag. Ska försöka ändra på det, men jag har inte haft någon direkt inspiration och inte så mycket tid heller. Idag har vi nördat Halo och bakat muffins (som blev lite brända för att vi glömde bort dom för att vi spelade Halo) Hehehe. Sen så gick vi till susanne för att låna lite socker för att kunna baka mer muffins sen :)
Sen gick vi hem och nu har vi städat och diskat, så nu är det typ bara dammsuga och torka golv och lite annat småplock kvar! Känns gött!

Lilla Ebbis var sjukt duktig hos vetrinären också! Hon var så snäll så, så nu har vi fått köpa ögondroppar (det var en ögon infektion) som hon ska få tre gånger om dagen. Dom är väl inte så roliga att ta, men hon är faktiskt jätteduktig att ta dom. Bara vi är två så att en kan hålla henne och en droppar så går det faktiskt jättebra! Och så får hon ju såklart en godis efter varje gång :) Lilla gummsan <3

Nu blir det matlagning och mys ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

19 par jeans!!!!

Jag rensar kläder så nu har jag lagt upp "alla" kläder jag har (inte de som är i tvätten och grejs) på sängen och ska se vad jag kan förmå mig att ge bort/sälja/slänga.... Det är en tuff uppgift för mig för jag älskar mina kläder och jag älskar att göra om dom när jag inte älskardom längre så jag gör det igen... :(
I alla fall så har jag konstaterat att jag har 19 par jeans!!!!!!!! Haha..

Mer om detta sen



Update: Jävla kläder... Lägger ner projektet för idag. God natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Funkar inte

Dumma blogg.se som inte vill funka när jag äntligen tänkte blogga! Jag ber om ursäkt för bristen på inlägg, jag har haft massa att tänka på och massor att göra och jag har vart så trött så jag knappt vetat vad jag heter.
Det blir ingen resa till värmland för oss i helgen heller. Lilla Ebbis måste till veterinären då hon har fått en liten infektion i ena ögat, så vi kommer behöva köpa någon salva plus att betala för vet. besöket, så vi har helt enkelt inte råd att åka, och hon måste ju komma först såklart!
I helgen försökte vi få ordning på bilen. Det såg ut såhär:


Och så sov vi över hos Kevins far. Det var trevligt, vi tog några bir och spelade bilspel och kollade på nån dokumentär om eddi meduza och grejs :)
Fröken Telma (Kevins farbrors voffe) var där också.
Telma, Kevin, Sigge (kolla Sigges mongo-min, hahahahaha)


På söndagen var det kalas för lilla A som fyllde hela 2 år :D
Lille pöjken blir så stor så fort. Det var trevligt och tårtan var asgod!
Såhär såg jag ut den dagen (söndagens outfit med andra ord, eller onödigt vetande :P )

För jag hade äntligen fått mina nya tights som jag beställde för aslängesen så jag måste ju visa er :)

Igår när vi var och handlade så hittade vi den här lilla saken också. Han var lite söt för han var så luden.


Nu ska Kevin göra klart ett arbete tills imorrn och jag ska plugga jag med.

Herrååå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejdå Boris Karkow, Arthur och Tippen :(

Idag har våra små pojkar flyttat :((((((( Ledsen gubbe, men dom fick en jättefin bur på djuraffären och jag är säker på att dom kommer få det bra där och sen bli köpta av någon som tar hand om dom bra. Men faan vad svårt det var att lämna dom där, dom ville ju bo hos oss, men 8 råttor är liiite mycket för oss. Men ändå. Små pojkarna... <3
Ebbis har fått nåt klegg i ögat också som vägrar försvinna, så vi tog med henne idag till djuraffären för att fråga dom vad dom trodde att det var. Dom sa att det inte var någon fara men att vi skulle ringa vetrinären för att få någon bra salva eller så. Så det var ju bra.
Nu ska jag snart iväg till Rockbaren och försöka muntra upp mig med en öl eller två med Mlo och Herr Tilly. Kevin ska repa, men han hinner nog komma och ta en öl efteråt :)


Dom två svarta och en grå är det som har flyttat :( Små sötisar <3



Permalink Djuren Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis A ^^

Yes idag fyller lilla A år, så nu blir det att göra sig iordning och åka på kalas om en stund :)
Mer tid till bloggen senare!

Hejsvejs

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Heeeeelg :D

Ja, alltså nu är det äntligen helg, så jäkla underbart. Det har gått hur jävla bra som helst idag på praktiken. Jag har kört till Eskilstuna, och runt lite i Köping och tillbaka till öret. Så jäkla kul har det vart! Men HELVETE vad jag är TRÖÖÖÖÖTT efter den här veckan. Helt jävla slut i kroppen!
Idag när jag kom hem så slappade jag i soffan en stund, sen tog jag en efterlängtad dusch och bytte om till mig själv igen och inte äckliga, sega, trötta lastbilsschaffis-hanna. Det var helt underbart det med, för efter en hel jobbvecka med jobb hela dagarna, upp fyra på morron och arbetskläder på dagen och mjukiskläder på kvällen och inte träffa folk knappt för jag är så trött, så var det jätteskönt att ta på sig kläder som jag känner mig fin i och sen så åkte jag och kevin till marieberg och jag inhandlade lite smågrejs på bl.a. HM för jag tyckte att jag var värd det efter den här veckan. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv, för det har gått så bra, tycker jag i alla fall, men det verkade som att dom på jobbet var nöjda med mig också, så jag tror det har gått bra :)
Nu blir det enormt efterlängtade öl och filmmys i soffan med sötnos och imorrn ska vi väl försöka hitta någon fest kanske?

Ha en bra helg folk!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()